12

Истукан

преди 6 години

ЕС нарушава правилата си.Чак сега ли се сетихте да го кажете това? Откъде събрахте тези смелост до го кажете това? Сигурно защото в момента България председателства ЕС. Един път да се изпуснете.

11

Анонимен

преди 6 години

Е как нема да са против,като тези превозвачески фирми са техни и ако се приемат тези правила масрафа ще се плаща от същите собственици.

10

Веселин

преди 6 години

Или аз не разбирам за какво става реч,или всички са против по-добрите условия на труд за тираджийте.Не съм видял някой шофьор да протестира,само собствениците на тирове.Какво лошо има да спят и да се хранят извън камиона.Или пък да се плаща нормални командировачни....

9

шматка

преди 6 години

Тука само кухи *** пишат.Що не работели в Бг.Кой ви носи гащите до магазина бе.

8

Анонимен

преди 6 години

Европейската империя спечели Студената война и сме в Европейско владичество от 30 години. Трябва да приемем волята на Империята. Унгария и Полша страдат и се бунтуват в Империята и ще ги наказват строго и безкомпромисно.

7

Анонимен

преди 6 години

Дано Европа окастри родните мафиоти. Поне ще намалеят задръстванията по магистралите.

6

Анонимен

преди 6 години

Сега реват срещу задължителната нощувка в човешки условия, но когато тир помете 5 коли и избие цели семейства щото е спал накриво в камиона, недоспал е и е с главоболие...тогава какво? Или пак някакви интереси на наши хора ще се пазят, пък народа...да се оправя сам и да се мъчи да оцелява.

5

Анонимен

преди 6 години

Значи пак ще гледаме Правителството на ГРОБ протестира само срещу себе си и Еврохейска България протестира срещу Майка Европа.Поредният фарс.

4

Анонимен

преди 6 години

Нормално - нали почти всички големи транспортни фирми са собственост на Герберастки мафиоти, които се отчитат лично на Баш Суджука.Така че наистина, много пари ще се загубят по веригата.

3

Анонимен

преди 6 години

Най-после Добрев призна: Инерком няма да може да осигури финансиране на сделката с ЧЕЗ, а мафиотчета патриотаро-герберастки.

2

превозвач

преди 6 години

Нека превозвачите да работят в страната си, а не само в чужбина и после да се оплакват. А ако тук дойдат германски превозвачи и започнат да въртят само в БГ-то, добре ли ще е?Затова всяка жяба да си знае гьола.

1

Николай

преди 6 години

А защо превозвчите не искат да рабоят в България, а все само курсове на запад искат да правят? Защо не се приеме по закон единия край на курсовете да е в БГ? Така няма да има недоволни и ще се работи за развитието на икономиката ни, а не за чуждите икономики.