61

МИ6 разкри

преди 6 години

Путин си призна... изял ги е!!!С таен полет сам Путин е прелетял в Англия, изял Скрипал и дъщеря му и отлетял обратно.Пътьом опънал Тереза Мей и баба Меркел. Последната останала много доволна и вече стопля отношенията с Русия.Но Тереза май е забременяла и за това е тъй люта.

60

Нико

преди 6 години

И двамата сигурно са вече кремирани как ще ги оставят живи да разкажат истината в сирия не беше ли същото хим. Атака бели каски маркучи вода ? И накрая няма умрели белите каски денем снимат холивудски трилъри вечер стават джихадисти и режат глави но добрия запад го интересува печалбата а не истината ирак либия сирия един и същ сценарий

59

Един от Северозапада

преди 6 години

Защо никой не коментира изявлението на живеещия в САЩ сега изобретател на "Новичок", че 100 грама от веществото, в гелообразна форма даже, с което както официално се твърди, че е намазана дръжката на вратата, е достатъчно да убие целия Солзбъри, а смъртта настъпва почти моментално, не след половин-един час, вечеря в ресторант?

58

Анонимен

преди 6 години

"Същите дават лекарството мелдоний на на руските спортисти , за да станат руснаците най-великите олимпийци.."Друго си е мелдония, натуралните брадъри Уий-илиямс и другите астматици на запада нямат шанс срещу този препарат.

57

богомил

преди 6 години

Нагло-саксонците преминаха границата , скрили са ги за да не лъснат лъжливите им зад ...ци и панически решават дали да не се "влоши" здравословното им състояние !!!!

56

Анонимен

преди 6 години

Абе отишли са на гости на министър-председателя Анита Мейзер !

55

аз-ът

преди 6 години

ще изчезнат разбира се. МИ5 си знае работа. Че ако ги пуснат до медиите не се знае, какво могат да кажат тези двамцата по въпроса. Русия, когато иска да убие някой не допуска грешки. Директно му го изсипва в устата /в чая в частност/, като при Литвиненко, никога да няма цапа врати дръжки и прочие.

54

Анонимен

преди 6 години

До 52 иванлепят ти нещо там където не огрява слънцето

53

Анонимен

преди 6 години

До ПсиходиспансерА ти си точно за там, психодиспансера !Кой нахлу в Русия Наполеон или обратното?Кой нахлу в Русия Хитлер или обратното ? Русия води ли война за българското освобождение ? За целите и мотивите и за плащането не говорим !Та да войни,войни и пак войни, в които се брани или си отстоява интересите !Израел като окупираха Голанските възвишения или Турция Кипър, там агресори няма, *** ако Крим се върне в Русия .... оооо окупатори !

52

ognyanz

преди 6 години

До Знам къде са!: Това, което знае Скрипал, го е казал отдавна. Дано да са живи и здрави. Проблема е, че вече не са нужни и на британците, а такива двойни агенти ги жертват много лесно.

51

иван

преди 6 години

няма как да им лепнем един новичок отново... ще ни уволни путин...

50

Анонимен

преди 6 години

трябва да се пазят от руската пасмина разбира се.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анимечти.....мечтиииии.......

48

Знам къде са!

преди 6 години

Скрипал в момента се снимат в най-новия филм от серията Джеймс Бонд

47

Знам къде са!

преди 6 години

Скрипал се намират в тайна квартира на МИ6 и сега издават всички руски тайни на британците.

46

Даола

преди 6 години

Пълно затъмнение, за да не стане ясно какъв мръсен сценарий са разиграли британските тайни служби. Тереза Мей да даде отговор !

45

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да правят, българите ще си останат депо за черноработници и пpocтитутки на Запада.

44

Анонимен

преди 6 години

Целият нормален свят разбра че Англо-саксите в комбинация с богатите юдеи искат да манипулират целият свят. Както каза Путин: те имат чувство за изключителност! Затова се мъчим!

43

Анонимен

преди 6 години

Изобщо няма да се учудя,ако е било съгласувано между двете страни.И да правят хората на ***.

42

Ани

преди 6 години

Каквото и да правят, Русия ще си остане суровинен заден двор на България.