38

FLAT EARTH THEORY

преди 6 години

До НИЕ, ВИЕ, ТЕ.Земята е плоска и антените на т.нар. GPS не стигат до планините. Няма сателити - всичко е антени с обхват.

37

Странно

преди 6 години

До НИЕ, ВИЕ, ТЕ.Как е възможно десетилетия след първите покорители на Хималаите, да се случват подобни нелепици, нима техниката, информацията, медицината, метрологията и др да са останали на същото ниво и не са се развили?

36

Анонимен

преди 6 години

Трябва да си много голям наивник за да си мислиш, че може да оцелее на такава височина при разреден въздух и студ цяла седмица+ това и че е диабетик.

35

Анонимен

преди 6 години

до 44 Е явно няма.

34

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 6 години

Тоя нямал ли е GPS устройство за следене, при такива ситуации.???????? Досега да са го намерили вече...

33

Анонимен

преди 6 години

На 7500 метра 7 дни и Джон Рамбо не би издържал.

32

дедо Ташунко

преди 6 години

Ще кажа накратко: за съжаление, само си чешем езиците, лека нощ. "Много шум за нищо" - е казал сър Уйголям Шекспир.

31

kenef

преди 6 години

Какво е направил тоя? Имислил е лекарство, някаква машина може би? Защо трябва да му правим евала и да го чета по 10 пъти на ден? Тръгнал да гони михаля, сега неговата иска помощ ( и 50 000 евракис ). Еми няма да стане!

30

Кеворкиян

преди 6 години

До БацеАми така правеше бай Тошо- да се снишим, да изчакаме да видим, пък ако може да забаламосаме народа и чисти да излезем на гребена на властта!

29

Ро

преди 6 години

До ЖоАко си го прочел във вестник Блиц или Шок, тогава това е 100% истина батко

28

Баце

преди 6 години

Баце пак се опитва да яха общественото мнение. Ама баце - ти се сети да искаш хеликоптер след като жена му излезе при Мими Цветков - 5 дена след изчезването.

27

Жо

преди 6 години

ПРОЧЕТОХ НЯКЪДЕ, че Боян Петков е диабетик и постоянно приема инсулин. Ако това е така, то не мога да си представя как ще издържи 7 дни.

26

Сеир да има

преди 6 години

То е ясно, че човека като го намерят ще си е заминал вече. Зора е да се разбере кво е станало, защото на обществото му е интересно и романтично.За самия Боян Петров - не го познавам. Ако е загинал в планината, това е било битката на живота му, защото планината е била най-важното за него. Ако я е изгубил вече, то тогава е загинал в борба за най-ценното си - оцеляването в планината. Това само по себе си е голямо събитие за него и за всички нас.Нека почива в мир. Това е достойна смърт.

25

До Павел

преди 6 години

Какво означава,че той е човек,който ние никога не можем да бъдем?!Ами може пък да не искаме да сме точно такъв човек-тиова прави ли ни непременно кофти стока?!Кой реши,че само "смешния плач" е израз на велоки човеколюбие и морал?!

24

еми

преди 6 години

До HmНе само една германка лежи горе. Истината е, че горе е едно гробище, но героите буквално прескачат замръзналите трупове, за да се доберат до върха. Тези пишман герои като Боян, по които някои се прехласват, са най-жестоките егоисти на света, за да си начешат крастата и егото

23

Анонимен

преди 6 години

Покрай него още колко ще намерят, до не им знаят следите от последните 50 години.

22

M.I.C.

преди 6 години

До 27Мисля, че Едно от предполагаемите места (широкоприето) e че Проданов е на около 8200-8500. Шиша Пангма няма 8050 така че ако Петров е жив е на много по-ниска дистанция. Нямам идея. Просто предполагам на база на прочетеното до сега.

21

Прекалено

преди 6 години

закъсняла реакция, както винаги ! Докато давят публиката с фалшиви новини за т. н. спасителна операция, която уж е в ход, ама май още не е започнала, се грижат повече за собствения си имидж и власт, гаврейки се с човешката трагедия!

20

Анонимен

преди 6 години

Не, че много ги разбирам, ама логиката сочи, че шансовете май не са на негова страна... с планината шега не бива... вижте Христо Проданов например,,, за колко кратко си е отишъл пак на същата височина, а този герой даже не е благоволи телефон да си вземе...

19

Анонимен

преди 6 години

Бояне, Бояне... Що ти трябваше да ги катериш тия баири... Кой те знае сега къде си и жив ли си... Дано да си добре, Бояне...