3

Анонимен

преди 6 години

Това беше главната точка на боевете за ИСИС и Ал Нусра, защото искаха да я запазят. Това е в центъра на Алепо, там беше базата на Ал Нусра. Хората може би ще видят това видео в следващите няколко дни, в което един човек, бивш боец на Ал Нусра ми казва, че те са слагали хора в клетки, цивилни граждани в клетки и са ги поставяли на покривите на болницата, за да не могат сирийската армия и руските самолети да бомбардират мястото, за да не убият цивилните.

2

Карла Ортиз

преди 6 години

Тази сграда на Червеният полумесец,който е еквивалент на Червения кръст в Близкия Изток,защото полумесецът представлява исляма,е била защитена от НАТО. От Обединените нации.Това е била зона без самолети.Била е изискана защита за точно тази сграда, която е непосредтсвено до щаб-квартирата на Ал Нусра и виждате флагове и стикери на Ал Нусра точно там. Как е възможно да си от САЩ и да имаш разузнаването, което имаме,и да не знаеш,че Червеният полумесец е превзет и Ал Нусра има достъп до това място.

1

Анонимен

преди 6 години

Потърсете в нета - Чудовищните лъжи на Запада за Сирия. Репортаж на Карла Ортиз.Ортиз разказва за връзките на "Белите каски" с терористични организации, за финансираните от САЩ и Западна Европа разклонения на Ал-кайда, за изопачаването на истината за Сирия от големите западни медии и за пълното информационно затъмнение около действителната ситуация там.