63

Анонимен

преди 6 години

*** не използва телвфона си за друго освен за снимане и публикуване и ровене във фейсбоклука. Това показва ниво на мислене

62

Анонимен

преди 6 години

Решението - всички се качват от първата врата и който не плати или е без карта не се качва, ако се запъне, рейса не тръгва. Така самите редовни пътници ще изгонят нередовните, защото ще закъсняват зароди тях.

61

annybody

преди 6 години

Много ми се иска да видя швед, глобен в София - ако някой е виждал, нека сподели, това си е чиста сензация!

60

Анонимен

преди 6 години

Ами само си помислете кои стават котрольори!? Това са най-неуките, неграмотните,и от там най-наглите, най-безсъвестните!

59

Хехе

преди 6 години

Ех ако бяха толкова справедливи и строги при кражбата на КТБ за милиарди....! Ама нали има там един кротичък простоват народ, за едно говорене по телефона трябва да направим световен проблем и да станем медийни звезди! За кокошка цялата строгост на закона, дори затвор....само така, а за нашите дето опапаха милиарди ааааа нищо, ама то не е доказано, ама няма такава кражба...:)

58

Анонимен

преди 6 години

При бай Тошо автобуса заедно с тези гратисчии щеше да акостира направо в Белене! Вчера една играеше някаква игра и телефона и постоянно издава звуци като на капки в тоалетната чиния.Първо всички пътници започнаха да се оглеждат, а след това им се припика! Факт! Искрено и лично!

57

жеко

преди 6 години

Служителките имат нареждане от ръководството да се набелязват млади сами момичета които говорят по телефона, които ги има много, прави се постановка и се глобяват, на повечето не им се прави скандал и плащат, схема която за щастие е била уловена от камера. Щом знаят че са прави защо заплашват снимащия пътник, не е ли даже по добре за тях че е снимал ситуацията и лицето на "нередовния" пътник, ако един човек е убеден в правотата си няма да откаже да го снимат.

56

Анонимен

преди 6 години

Прави ли ви впечатление, че хората БЛЪСКАТ ръката на контрольорката, която държи джиесема?

55

Анонимен

преди 6 години

не съм фен на Борисов, но не виждам какво са можели да направят контролите? влизат в автобуса. проверяват наред. виждат жена без билет, има пари, а дори не се опитва да се приближи до шофьора, пък си говори по джиесема. Е и аз да бях - и аз щях да я глобя. Искат да и съставят акт. жената се съпротивлява. Снимат я, за да приложат доказателство в съда, а другите пътници им пречат, без да осъзнават жената се вози безплатно на техен гръб с пъриет от техните данъци

54

Анонимен

преди 6 години

50 пака няма да си на сметка. Рекламите са силно надценени. като изключим големите телевизии - БНТ, БТв, Нова...рекламиет дават смешни пари. За 1 минута в ТВ 7 даваха 600 лева. ще ти изчислят маршрута на автобуса и ако го смятаме 24 часа по 22 по 600 лева ще ти излезе малок над 315 000 лева. после ще трябва да сметнеш щетите, по автобусите, за ремонит отиват стотици хиляди левове, а и заплати ще трябав да плащаш - по 600 лева на човек. Накрая ще си на загуба.

53

Анонимен

преди 6 години

Пътничката трябва да си понесе вината и плати глобата. Каква е тази анархия?

52

Анонимен

преди 6 години

Пътниците не са подразнение, че жената използва телефон и че пътува без билет, обаче когато контролиет искат да приложат доказателство за провинението на жената веднага скачат в нейна защита .Защо ли - защото и те са същите, повечето от тях пътуват без билети.

51

Анонимен

преди 6 години

44 - моите уважение, обаче когато си в автобус не е редно да говориш по телефон - най-малкото да не разсейваш шофьора. А жената както е говорила по телефона е можела предварителон да си подготви сумата и да отиде до шофьора, да му я подаде и той да й подаде билет. Освен това билети се продават по спирките. Направо много хубаво е направила -влиза лафи си, не взима билет и нахалства. Да, контролите са употребили груба сила, но жената се е дърпала, според закона трябва да й съставят акт.

50

Анонимен

преди 6 години

То откакто е дошъл Борисов държава няма! Аз не помня време в което да се е живеело толкова зле! Скандали, несправедливости, корупция, кражби, престъпления, ниски доходи, и куп още гадории, и всичко това бележи неговите кабинети!

49

Анонимен

преди 6 години

Мисля да инвестирам в автобус, където хората ще могат да се возят без билети, но ще трябва да гледат и слушат високо усилени реклами по времe на пътуването. Определено таргета ми ще са гратисчиите.

48

Анонимен

преди 6 години

То вече такова понятие "нормална европейска държава" няма. Това да не ти е Европа преди 20 години?

47

Анонимен

преди 6 години

До Иво МОНЧЕВЗащитаваме я защото транспортна мафия печели милиони на гърба на обикновениите граждани. Цената на билета е завишена и тя трябва да падне. След година може да удари и 2,5 за един билет, ако общинарите гласуват.

46

Анонимен

преди 6 години

Да вдигнат цените на билета още! Най добре да ги закръглят на 10 лева и така редовните пътници ще покриват загубите причинени от телефонистките! Ако не им харесва, да подкрепат градския контрол, а не телефониската!

45

Иво МОНЧЕВ

преди 6 години

Използваш градски транспорт и той е с билет, не е безплатен.... Купуваш си билетче и се возиш спокойно и си говори по тиифона колкото щеш, макар че не е много възпитано в претъпкано пространство да го правят някой... Скъп телефон, а нямамала пари за билет понеже 5 лева били последни!!!! Ходи пеш... ЗАЩО Я ЗАЩИТАВАТЕ КОГАТО Е ВИНОВНА!!!

44

Анонимен

преди 6 години

Аз съм за правото на пътника да може да си поиска парите дадени за билета, ако пътуването е било некомфортно за него.