66

ККК

преди 6 години

ПО РУСДКАТА ТВ -РУССИЯ 24 ТАЗИ СУТРИН ГОВОРИТЕЛЯ НА ВОЕННОТО МИНИСТЕРСТВО ОБЯВИ,ЧЕ СЛЕД ПОСЛЕДНИТЕ РАКЕТНИ УДАРИ ПО СИРИЯ СЕ ДОКАЗАЛО ПРАВИЛНОСТТА НА РЕШЕНИЕТО НА МОСКВА ДА ДОСТАВИ НА СИРИЯ ЗРК С -300 И ТАЗИ ДОСТАВКА ЩЕ БЪДЕ УСКОРЕНА...ХА ХА ВЧЕРА ИЗРАЕЛСКИЯ ПРЕМИЕР НАТАНЯХУ ОТИДЕ В МОСКВА ДА СЕ ГЪРЧИ И ПЪЛЗИ ПРЕД ПУТИН ДА НЕ ДОСТАВЯ ТОЗИ КОМПЛЕКС НА СИРИЯ ,А ДНЕС ИЗЛИЗА,ЧЕ НАТАНЯХУ Е ПОЛУЧИЛ ОТ РУСИЯ ЕДИНСТВЕНОТО КОЕТО ЗАСЛУЖАВА-ЕДИН СРЕДЕН ПРЪСТ.

65

Анонимен

преди 6 години

Чух една много мъдра мисъл когато бях в Близкия изток: Ако един народ е преживял Холокост, то този народ никога не би причинил Холокост на друг народставаше дума за евреи и палестинци

64

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха, асадистите се надъхват един друг в медиите. Били свалили 3 израелски Ф15 и няколко десетки израелски ракети. Само че не могат да кажат къде са останките на свалените самолети и ракети, а също така и каква е съдбата на пилотите.

63

Анонимен

преди 6 години

Израел са образец за истинска нация и всичко онова, което ние не сме и не виждам да бъдем. А *** е съюзник с най-кирливите режими в света....

62

Анонимен

преди 6 години

До РУСИЯ ПЕЧЕЛИАбе то Русия само печели и накрая от печалби я докара до просешката тояга.

61

анонимен

преди 6 години

израел не си е взел поука от 2 своина зорлем дьрпа дявола за опашката и сащ пльтно го насьрчават

60

Анонимен

преди 6 години

От както е въведена системата Железен купол за охрана на населени обекти преди няколко години няма убити израелски граждани от ракетни атаки от Хамас, Хизбулах и др. подобни терористични организации. Изстреляни са хиляди ракети повечето самоделни, реактивни снаряди от катюши а също и ирански ракети с малък обсег, снаряди от оръдия и минохвъргачки, от тях са прехванати и унищожени няколко стотици. Реалните загуби за Израел са един убит кон пасящ на полето.

59

РУСИЯ ПЕЧЕЛИ

преди 6 години

ИЗЛИЗАНЕТО НА САЩ ОТ СПОРАЗУМЕНИЕТО С ИРАН БЕШЕ САМОУБИЙСТО ЗА ЩАТИТЕ,.ЗАРАДИ СЛУГИНАЖА НА САЩ КЪМ ЦИОН-ИЗРАЕЛ САЩ ЗАГУБИХА ДОРИ НАЙ ВЕРНИТЕ СИ СЪЮЗНУИЦИ.ВЧЕРА ВЪНШНИЯ МИНИСТЪР НА ФРАНЦИЯ ОБВИНИ,ЧЕ САЩ СИ ИГРАЯТ НА ИКОНОМИЧЕСКИ ПОЛИЦАИ,НО В ТАЗИ ИГРА САЩ НЯМА ДА УСПЕЯТ.ФРАНЦИЯ,ГЕРМАНИЯ ,ВЕЛИКОБРИТАНИЯ ,ЗАЕДНО С КИТАЙ И РУСИЯ КАКТО И ИРАН ОСТАВАТ СТРАНИ В СПОРАЗУМЕНИЕТО И НЯМА ДА СПАЗВАТ САНКЦИИТЕ НА САЩ.. ЗАРАДИ ТОВА ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА СТАНА БЛИЗО 80$ ЗА БАРЕЛ И САЩ СЕ ИЗПОКАРА СЪС СЪЮЗНИЦИТЕ СИ

58

Анонимен

преди 6 години

Иран няма никакви шансове срещу Израел. САЩ излезе от споразумението главно за да окаже натиск върху Иран да напусне Сирия, сигурен съм че се водят и задкулисни преговори с Иран точно в тази насока. Самите санкции на САЩ ще влезнат в сила на 4-ти август ако няма изтегляне до тогава а на 4-ти ноември би влязло в сила и ново петролно ембарго ако Иран не напусне Сирия.

57

Анонимен

преди 6 години

Браво ! Гордея се с Израелците. Сами срещу всички чаршафиии и не свалят гарда. Браво момчета вие сте пример за много държави особено за нашата.

56

Анонимен

преди 6 години

Железен купол не е много ефективен срещу реактивна артилерия. Там са нужни друг клас оръжия, придружени от друг клас системи с други принципи...

55

Анонимен

преди 6 години

До Артьом Найвник !

54

Анонимен

преди 6 години

Русия няма златни резерви във САЩ ;))))) Втората световна беше спечелена от Русия, за разлика от Германия, чиито златни резерви бяха в САЩ ;)))как мислиш, дали Путин би поверил на САЩ руските златни резерви? Виж, украинците или българите биха го направили. Със сигурност са го направили ;))) Ако имат още някакво злато де. Ама и да имат, то или не е злато, или е колкото за на бойко внука обички да се направят ;)))

53

Анонимен

преди 6 години

Хитър е Тръмп и мисли няколко хода напред. Първо със случая Скрипал скара Русия и ЕС. После отряза източниците на евтин нефт на европейците. Сега ще ги гърчи до дупка ;)))Руснаците ще се възползват и нежно ще ги клатят и те клетите европейци. Ама на тях няма да импречи, понеже са *** - флуидни. Така че, всичко е ОК. Всички са победители. Само сирийските и иранските бежанци в европа може и да не успеят всичките да се снабдят с белобедрести европейки, та може да прилапат и някоя българка ;)))

52

Анонимен

преди 6 години

Лидерът на ЛДПР Владимир Жириновски говори за оттеглянето на руските златни резерви от САЩ след Турция. В петък турската централна банка обяви, че през 2017 г. е отттеглила своя златен резерв от Федералната резервна система на САЩ

51

Анонимен

преди 6 години

До чичо ГошоГошко, изобщо не става въпрос за Пейтриът а за израелската система Железен купол Iron Dom. Железният купол е система за охрана на малки територии и е характерна с това че реагира само на ракети заплашващи реални обекти. Ако дадена ракета ще падне някъде в полето Железният купол не я сваля. Така се пестят пари. Тази система реагира и на малки обекти като голямокалибрени артилерийски снаряди и мини. Не си струва да хабиш 50000 дол. за обект който струва 100 дол. ако не те заплашва.

50

Анонимен

преди 6 години

Израел не използва Пейтриът за противоракетна защита при последните удари. А и са били обстрелвани с реактивна артилерия - катюши, а срещу тях ефективната защита има малко по - различен вид... Сегашната основна противоракетна система на Израел си е тяхно производство и се казва Железен Купол.

49

Анонимен

преди 6 години

Путин първо праска, след това гали!

48

работил в Коми

преди 6 години

Руснаците казва ,,Есть картошек, есть Россия!''. Не плашете такъв народ с БВП, рубла, курс на петрола и прочие изгъзици! По тези показатели Русия е една мирна бедна страна отделяща 10 рубли за отбрана, а Запада отделя трилиони долари, следователно е грамаден агресор!

47

Анонимен

преди 6 години

"Международните инвеститори започнаха да продават американски съкровищни ценни книжа още в началото на тази година. Общо до момента държавите по целия свят са собственици на подобни книжа на министерството на финансите на САЩ на сумата от 6,26 трилиона долара, което е с 20 млрд. долара по-малко в сравнение с декември. Това са данните на министерството на финансите на САЩ."