86

Анонимен

преди 6 години

Леле мале. Нашите трансджендъри от лагерите за имигранти успяха да се харесат на еврог***вете.

85

6

преди 6 години

Колкото е по *** една песен на Евровизия, толкова по на пред стига в класирането.Не се радвам изобщо, все ми е тая за бандата наркомани дето ни представляват.

84

МакКонар

преди 6 години

В каквото искате ме обвинете, но комбинацията от двама афроамериканци, една психически нестабилна наркоманка и двама други, които няма да ги уточнявам ми идва в повече. Песента в най-добрия случай става, но имаме дори в момента няколко миксирани фолклорни парчета на български изпълнители с добавен английски текст, които са на светлинни години. Ужасно е, че ни натрапват тази помия и я предлагат като пример за гордост. Отвратен съм, а не впечатлен.

83

Анонимен

преди 6 години

Въпрос - ако гласувахме като хората, коя песен да пращаме и приемахме всички за участие, без далавери и предрасъдъци ...Глория или Кали ще изпратим ?

82

Анонимен

преди 6 години

Евровизия е последния шанс на човечетата спечелили 5то място във X Factor ...

81

Аз

преди 6 години

не го гледам, откак оставиха Елица и Стунджи с наистина добра песен на пето място, а спечели нещо, дето не бих го чул втори път

80

Анонимен

преди 6 години

Конкурса, не е на доизживяване, защото прави ОГРОМНИ приходи всяка година. Ако искате да умре, спрете да го гледате, спрете да гласувате и ще умре.

79

Цецо

преди 6 години

апартаментаджията, ти ли си бе??

78

Цецо

преди 6 години

Коментарите са канцерогенни, както винаги. Хора, като Вас са обречени да са нещастни цял живот и няма кой да Ви помогне.Тъжна картинка.

77

Черното

преди 6 години

е новото българско :)))) Демокрацията продължава да удря нови дъна

76

мак

преди 6 години

Конкурса е за песен, не за светлинно шоу. Пък и щеше да е по-хубаво и интересно, ако всеки пее на родния си език, щом представлява страната си. Според мен този конкурс е на доизживяване, няма голям смисъл, щом предимно се гласува за съседа, колко такива случая има.

75

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 75Хрън-мрън, от една година ги гласяха, ти къде беше тогава ?

74

Анонимен

преди 6 години

За *** турнир, *** песни.Вижте Англия - имат едни от най-популярните изпълнители на планетата. Че една Adele със 120те си кила, ще спечели само с 10ки 12ки, просот защото я познават, а и ако вкара някакъв летен хит, ще са само 12ки, ама никой от светните артисти, не иска да ходи там, защото е гнусна пародия и гавра със сетивата.

73

Догодина

преди 6 години

България ще бъде представлвявана от виетнамци и украинци, тъй като за тези командировъчни от 15 лева на ден никой българин няма да иска да пее

72

Анонимен

преди 6 години

Защо не им пращаме доказани хотове, от рода на "Хищна Антилопа" или каквото беше оная там. Аз я мразя, следователно, 80% от народа ще я заобича ...

71

Язека

преди 6 години

Нито имената са им български, нито групата...Да не обсъждаме това, че липсват даже европейски черти в изпълнителите. Все едно гледах Лудогорец снощи...

70

Анонимен

преди 6 години

Две ***,една наркоманка,един безполов и само един българин.Такова нещо не може да представлява България.

69

Еди онзи

преди 6 години

До еди кой сиПриуятел, тея пари се дават, защото после се възстановяват и избиват тройно. А и все пак, каузата не е толкова малка и жалка. Милиони души гледат и се радват (иначе... защо ще гледат).

68

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 58Не че нещо, ама всичките качествени балади в Гърция са бааааавни и протяяяяжни песни, за когато си вече на второто узо. И да не споменавам, че голямата част от тях са неслушаеми, освен ако не си израстнал с тях.

67

Хах

преди 6 години

особено негроидната раса е много представителна за България...ти да не си нянакъв пъпчив пубер, закърмен със смартфон бе кеуеш