15

Анонимен

преди 6 години

Хайде стига бе! По-близко до кое? До централните? До малашевските? Оставете жената на спокойстиве! За нея няма спасение, уви! Толкова горзна история отдавна не беше циркулирала из медиите. Лешояди!

14

Вяра

преди 6 години

Доколкото разбрах,жената решила да отиде при шамана след като в България не можели нищо повече да направят.Та се питам дали са се консултирали с доктори от Европа и САЩ?Като е заминала на края на света поне да беше за нещо истинско, някакво експериментално лечение,а не при някакви врачки.Иначе Господ да ни пази!Никой не е застрахован ,ако нещо подобно му се случи, сигурно се хващаш и за сламка.

13

Анонимен

преди 6 години

До до 14 нямаИстината се крие в твоя отговор "уж" интелигентна. Затова се е подвела,точно по тази причина. Защото това че някой има "вишу" не значи че е интелигентен за съжаление и резултат полет до Бразилия !

12

Осман

преди 6 години

Турция пази от бежанците. Турция праща линейки. Турция праща самолети. И никой друг. На никой не му пука. Нито на Меркел нито на Путин. Поне момичето ако умре ще легне на българска земя а не на чужда. Дано бъде жива и да радва близките си.

11

Анонимен

преди 6 години

Да бяха помолили бразилският шаман и българската шарлатанка да им помогнат. Нали без консултации с лекар заминаха,въпреки че им бе казано,че е безнадеждно.Щом толкова са вярвали на разни никакви значи нивото им на мислене е такова,че биха повярвали и на телепортация от Бразилия до България

10

до 14 няма

преди 6 години

Аве пич, жената е на 32 т.е. млада, уж интелигентна и омъжена. Това е бавно-действащ рако, тя е имала бучка поне от 1-2 години. Толкова ли не се е опипвала сама или мъжа и докато си играе с нея да установят, че има нещо. Освен това при моментално АДЕКВАТНО лечение благоприятната прогноза е много виска. Болшинството жени живеят още много години след подобна диагноза. Майка ми е така, също и тъщата.

9

Няма

преди 6 години

Угаждание на долен ***. Жената умира, ама не била истински нуждаеща се. Защо и се помага, а на други не се помагало. Нека оставим всички да умрат, да е доволен долен ***. Гнусна работа сте и така и ще си останете, проклети ***.

8

Анонимен

преди 6 години

До 11Хаха по-добър коментар никой не е писал. Ама нека събере пак предварително пари за извозване обратно!

7

Анонимен

преди 6 години

Хайрлия да е. Като я закрепят докторите, после в Тибет май имало друг шаман дето лекувал всякакви болести с плю нка

6

Анонимен

преди 6 години

До шматкаТака е! Ама жената,която почина защото нямаше пари да си плати за стенд ли какво беше ,та за нея и много други като нея държавниците ни хич не им пука.Ама заради някаква си малкоакълна,дето без консултация с лекар решава и отпрашва на другия край на света,защо ли да не си направят пиар с нея. Първо да се погрижат за истински нуждаещите се,а после да правят благотворителни жестове към разни други с ниво на мислене-детска градина

5

nina

преди 6 години

Сао Пауло.

4

nina

преди 6 години

Пише се Сао Паул она български .С у-тата е транскрипция.

3

шматка

преди 6 години

Какво трябва да означава санитарен коридор.Какво търсят консули по граничните КПП та.Какво и е толкова специалното на тази линейка.Съвсем изтрещяхте бе.От една почти нормална процедура направихте холивудски екшън

2

Анонимен

преди 6 години

Ами дефакто така е произнася, Сау Паулу. Париж също не се пише така на френски, Рим също, голямо заяждане..бразилец точно така ще каже Сау Паулу .

1

Как е

преди 6 години

Отдъхнахте ли си, че няма да лети Спартана да троши вашата пара. Сега вече щастливи ли сте, мужитурчици? Не? Притеснявате се Боян да не ви набута да плащате спасяването му? Няяяма, плужечета, няма, той има застраховка, прибирайте се спокойно по дупките си.