19

Анонимен

преди 6 години

На тоя ще му кажа евалла ако опраска Кипър.Малиййй колко офшорци е гръмнат.Ще има и от наще.

18

Осман

преди 6 години

Аз съм български турчинСледя турските медии повече от българските. От време на време пиша тук. Там повече се пише за геополитика. Няма вегани и други глупости. Кой с кого се *** и т.нт

17

Осман

преди 6 години

Нарочно сега пускат бежанците към Гърция. Пуснали са жандармерията на бг границата и каквото хванат пращат към Гърция. Днес са вдигнали десетки изтребители над гръцка територия. Плюс хеликоптери за да ги "респектират" и тази вечер излъчваха по новините. Гърците мълчат . Прелитат безпилотници турско производство над гръцките острови. Направо се бъзикат с гърците. Заради спора с Македония за името пак бяха против ГърцияВчера сръбския премиер беше там. Много четки направи на грузинеца горкия.

16

Анонимен

преди 6 години

"султан Ердоган" .. и ББ - неговият ***.

15

Осман

преди 6 години

Постоянно говори против Израел. Най големия проблем за него (Ердоган) е Палестина. Ако руснаците му позволят да се докопа до ядрено оръжие сигурен съм ще стигне и до реални действия. Русия я управляват евреи. САЩ също. В Турция елита също е еврейски. Единственото което го спасява от участта на Саддам и Кадафи е турската армия. Тя контролира и вътре в Турция и навън. След пуча премахнаха и нелоялните към него. Овладя и армията.

14

Забравих да ти кажа

преди 6 години

Забравих да ти кажа, че бързо забравям и обещанията си не обичам да спазвам.

13

БИГ ША

преди 6 години

За това, че си малко по-симпатична,ще извършиш процедурата тЕпична.

12

Гepманистaн Убepалec

преди 6 години

Ердоган е ислямист. Което го прави вреден и за турция, и за турците, и за цялото човечество. Освен това е и диктатор, престъпник и агресор.Въпреки че инсценира преврата за да отстрани всеки с малко чест и ум който би могъл да се противопостави на ислямистката му (и престъпна) политика, краят на управлението му наближава.И като всеки диктатор няма да бъде свален просто с избори.

11

Анонимен

преди 6 години

Така и нашия Бойко Трети е между Борис Трети и Тодор Живков.

10

Осман

преди 6 години

Приличат си с Борисов. И двамата овладяха медиите. И двамата полагат асфалт. Разбира се при Ердоган нещата са много по големи. Ама на Бойко му викат "конграчулейшънс" а Ердоган го анатемосват. Защото не ги слуша. Твърдоглав грузински мюсюлманин.

9

Осман

преди 6 години

И преди него лирата беше с много нули. Болниците бяха малко. Имаше инфлация като при Виденов. Всеки ден терористични актове. Турската армия зависеше само от американските оръжия. Американците ги даваха защото Турция им играеше по свирката. Той направи много за здравеопазването. За военната промишленост. За индустрията. А това че лирата пада не е заради него.

8

червенобелогвардеец

преди 6 години

мутация на два стола в стил "император Джугашвили Романов", ония "фашистите" в Холандия как са, още ли не му дават да митингува предизборно по тамошния мегдан между чаршията с избегалите гастърбайтери

7

Анонимен

преди 6 години

Целият свят се отнасяше към Ататюрк с уважение.Може да са го мразели, може да са му завиждали, но никой не се е отнасял с присмех към Ататюрк.Докато към Ердоган на Запад се изписаха сума ти вицове и смешни песнички.Мени си мнението за всико като Борисов.

6

до 7

преди 6 години

Мечтай си.

5

до 2

преди 6 години

от силистра до кържали е Турция!!!

4

Башибозук

преди 6 години

Да живеееее великия СУЛТАН който е съхранил българския дух в вековете,цели 500 години....а сега с продажните,крадливите,корумпираните етнически български КАЛИНКИИИИИИИИИИ и СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИИИИ майка БЪЛГАРИЯ е заплашена да изчезне от картата на света.....и няма да е лошо България паунда се върне в управлението на СУЛТАНА...Поне при него не се толерират крадци на милиониииии и милиардииии,национални предатели и разни мекерета...

3

Анонимен

преди 6 години

Голям султан, лирата е 40 стотинки. С тия темпове империята му ще изкара още 3-4 години.

2

KurtleriGelinErdogan

преди 6 години

Цяла Анатолия е в душевните граници на свободен Кюрдистан!

1

Осман

преди 6 години

Има диктаторски похвати. Факт. Но е трън в очите на ционистите. А Дойче веле е Йерусалем Пост на немски.