14

Даскал

преди 6 години

До изгърбич Е как в кой клас? Бива ли такива работи..разбира се че в горните класове се изучава алпинизъм. Но първо трябва да минеш изпита по риболов и народна топка.

13

Цонко

преди 6 години

Каквото и да се случи с Боян, той дълги години ще живее в сърцата на хиляди хора. Докато за пишещите по-долу, едва ли някой ще пророни и сълза, и след година - две ще се забравят дори имената им. Някой пита в кой клас се изучавал алпинизъм, аз ще попитам, в кой клас се изучава да бъдеш ЧОВЕК? Боян е пионер, от тия дето са направили света такъв, какъвто е, а вие...вие сте просто машини за тор!

12

Анонимен

преди 6 години

То за тебе и Оня тъпаннар дето се беше напушил на един връх в Стара Планина и стоя в палатка 2-3 дни в снега и след това се прибра...и той е за теб герой. Знам.

11

Рали

преди 6 години

Леле колко много омраза има в тази малка държава.. затова сме толкова мизерни и бедни; не заслужаваме да живеем добре и сами се дърпаме надолу.. просто замълчете...

10

До 9

преди 6 години

10 ти го е казал добре! Гледам ТВ те, основна новина, къде е Боян???? Да в изпратен да спасява, лекува или помага, ОК, да се говори за него. Самозван герой, на който некой плаща да си прави кефа и прави на герой, тръгнал безотговорно сам, че като се върне да ни досаждат с героизма му. Десетки лекари, полицаи, с всякакви професии извършват геройства и нищо за тях. Какво работи този човек, кой му плаща, с какво се издържа? Отново отклоняване на вниманието от сериозните проблеми у нас. Хайде стига!

9

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

До Анонимен9шизо, не искам да съм киселяк от сутринта, ама, като виден торен бръмбар(с голяма продължителност на живота), да ми кажеш само в кой клас се изучава алпинизъм.

8

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка добре ще да е човекът да се намери жив и здрав.

7

Анонимен

преди 6 години

до 9 Направо в Библията ще го пишат тоя...То бива да си такъв ***, но твоето на нищо не бива.

6

Анонимен

преди 6 години

Избушеняци...никога няма да разберете за какво става дума...не е геройство и на хора като Боян не му пука какво мислят мухи еднодневки като вас. Медиите го правят този шум.Само *** след 10 години неговото име ще седи в учебниците по алпинизъм,а вас ще са ви забравили и децата. Гледайте си левски-цска. Псувайтв си бойко и не ни занимавайте с тъпоте си мнения

5

РВ

преди 6 години

Ъъ, ама извинете, изкуствен кислород къде продават? За един приятел питам. Иначе дано се появи жив и здрав човека. Добре че не си е взел изкуствен кислород поне че хич нямаше да има шанс. А вие случайно журналистите,да не би да сте с изкуствен интелект?

4

Анонимен

преди 6 години

Кой е тоя и нас що ни е еня?!? Бай Пешо от Търничане го няма по 2 седмици, не се обажда и после го вадят пиян от някоя канавка, ама не го качват по новините? Дискриминация ли усещам?

3

Ммм

преди 6 години

Няма лошо да е герой, но поне да не тревожи близките си с тези безследно изчезвания. На колко хора от близкото си обкръжение им скъсява животите. То бива бива... Дано пак се върне жив, и да но спрат да му правят реклама. Иначе Аплодисменти че е изкачил толкова върхове. Но стига реклами.

2

Дядо Мраз

преди 6 години

Боян е при мен. Отказа се от трудното изкачване и в момента рехабилитира с ракия '' Северен полюс''.

1

Анонимен

преди 6 години

Лошо, млад човек беше !