14

Анонимен

преди 6 години

Су са маневрени самолети. Жалко, че армията е на изпарения. Не се кефя на руси, не се кефя на кравари. Но Су-тата са добри. Виж в тубата възможностите им.

13

До 1

преди 6 години

Има 9 вида Боинг 737, групирани в 3 поколения, като те са моделите 737-100, 737-200, 737-300, 737-400, 737-500, 737-600, 737-700, 737-800 и 737-900. Също така зависи с коя компания летиш. Същото е и с колите. Ауди А6 има моделите от C4 до С8. И какво ти хареса? Летял съм с Bombardier CRJ (пак много видове), малък самолет. Като излети ти събира кръвта в краката. В боинга не се усеща толкова G-то. Добре ще е да се намери летец на СУ или МиГ да ти обясни по- добре при тях как е :)

12

Анонимен

преди 6 години

Всеки пети клошар и бездомник в България е с висше образовение или кфалифициран сепциалист с дългогодишен трудов стаж.

11

П.Николов

преди 6 години

Един мой проятел демократ взе кредит за образование, образова се и сега работи в голяма фирма престижна професия. При демокрацията умните и кадърните теглят кредите за образование и после работят престижни професии, а само некадърниците и мързеливците са бедни и не могат да си намерят работа като пилоти.

10

Анонимен

преди 6 години

А да ти е хрумвало, лаладжия, че може да е теглил кредит, за да си изкара курсовете? Да, има и такива хора - не теглят кредит за ново (разпадащо се) строителство в Манастирски ливади и погинало от юркане БМВ, а за образование, примерно.Познавах едно момче, работи две години по петролните платформи, за да си плати компютърната академия. Евала на такива хора. За останалите - винаги си намират оправдания да не правят нищо.

9

Анонимен

преди 6 години

Вие като сте излезли от пещерите защо 85% в България живеете в мизерия, а и още 3 милиона българи мизерстват на Запад като работят миячи и пpocтитутки? Да си бяхте стояли в пещерите, по-ниска смъртност щяхте да имате, нямаше да мрeтe като мухи както сега.

8

Анонимен

преди 6 години

Вие като сте излезли от пещерите защо 85% в България живеете в мизерия, а и още 3 милиона българи мизерстват на Запад като работят миячи и пpocтитутки? Да си бяхте стояли в пещерите, по-ниска смъртност щяхте да имате, нямаше да *** като мухи както сега.

7

Ей Да де

преди 6 години

Ти какво правиш за да те оценят?На света не му пука за теб.Направи нещо за да те видят и оценят,те парите сами ще дойдат.Само с хленчене,самосъжаление и грешна оценка си,,за мустака"Ако в днешното свободно време не можеш да си реализираш желанията и мечтите значи просто НЕ СТАВАШ и абсолютно никой и нищо не ти е виновен.

6

ДО ДА ДЕ

преди 6 години

Мързеливият и неамбициозният винаги ще намери начин да се оправдае.Това млади човече е въпрос на воля и амбиция.За какви пари говориш?Ако всички бяха като теб още щяхме да сме в пещерите.Ти и такива като теб на всичко и всеки ще намерите кусур с това мислене.И ще си останете аутсайдери. Беден бил,д.р.и.с.льо! ,,Бедноста е висша награда за г.л.у.п.о.с.та" е казал мъдреца. Хленчи,лежи пред клавиатурата вайкай се то има и социална .А който е свестен ще успее.Като това момче.БРАВО!Има свестни млади!

5

Анонимен

преди 6 години

Който няма пари за курсове при демокрацията може да вземе заем от банката 350 милиона, да си купи елеткроразпределително дружество и да продава ток, да изкара за 2 години 500 милиона, хем ще си върне дълга с лихвите хем ще му останат в джоба стотина милиона, не е висновна демокрацията, че няма пари за курсове, но хората са мързеливи и некадърни затова само се оплакват.

4

До да де

преди 6 години

ама никой от бедните българи не може да си позволи да учи за пилот и да си плати частните курсове.. ..Работа има за всеки при капитализма и демокрацията. Като няма пари за пилотски курсове може да стане дървосекач или шофьор, кофражист, да обработва 2-3 декара земя без механизация, чистач, миячи на коли или още десетки други неща. Капитализъм с демокрация е най-справедлива и най-съвършената система.

3

да де

преди 6 години

ама никой от бедните българи не може да си позволи да учи за пилот и да си плати частните курсове.. нали така ? такаче дрееми !

2

Иван

преди 6 години

Всичко супер, ама Ryanair ...

1

Анонимен

преди 6 години

Возил съм се в Бойнг 737 разкошен самолет.