12

Анонимен

преди 6 години

Някой минавал ли е скоро по гордостта фандъкова - Лъвов мост. Там тротоарите вече се саморазрушават. Уникалната българска технология да нахвърляш тротоарни плочки върху малко пясък дава видими резултати.

11

Анонимен

преди 6 години

Тук освен тротоарите, по уникален начин правят велоалеи. По на запад велоалеите се правят от червеникав асфалт, тук обаче върху асфалта слагат около 5 милиметра червеникава замазка, която да изтрае колкото да се отреже лентичката и като завали няколко пъти вече замазката е измита и отдолу се показва асфалта. Важното е пари да се усвояват.

10

Анонимен

преди 6 години

Ехааа, колко ли ще гепи честната Крадливка от Белчин баня, която изобщо не взима рушвети, ама хич. Само дето нещо се окендза с мини мола на шурето на Цецо Рапоня, за който Иванчева беше примесена в жертва. А Иванчева ги хванала, че са фалшифицирали документи и не разписали. Тогава с Ваклото сгънце решили да я натопят и отстранят. Парите били за Крадливката, усмихнатото лице на Герберската корупция. В СРС та ясно се чува, Иванчева не иска парите и не ги взима. Сега я държат в ареста за да се забр

9

Анонимен

преди 6 години

Ама оазис е много точна дума - в оазиса копнеш в пясъка и бликне вода, на площада стъпиш на счупена плочка, тя се обърне и отдолу бликне вода. Аналогията е стопроцентова.

8

House M.D.

преди 6 години

Колеги, на табелата пише, че срокът е 300 дни - до 9.03.2019 г. На кого да вярваме?

7

Анонимен

преди 6 години

Ремонтирайте по-бързо Графа, че Цариградско пак е за ремонт. Герберите си имат няколко булеварда и площада и си ги редуват през няколко години - докато стигнат до третия обект, първият вече е за ремонт.

6

Шофер

преди 6 години

При комунистите един от които е Юрданка, нищо не се получава така както са го замислили. фъндъкова много краде. Пак ще изцапа пейзажа. Каквото е откраднала, да го похарчи за лекарства и да не и стигне. П.С. Ако беше член на китайските комунисти, щеше да и е изпълнена присъдата до сега. Ама руснаците са ни окупирали.

5

Умник

преди 6 години

На някой да му прави впечатления за колко на кв. м. е ремонта? Като смятам площта на Гугул мапс - да има да има 10-15 хил. кв. метра, в това число градинката на Св. Седмочисленици, цялата Граф Игнатиев и Славейков. Е, значи 24 млн. / 15 хил. = 1600 лв. м2 !!! При това в тази площ има включени градинки - т.е. нищо, само малко пръст и цветя.

4

Модерното

преди 6 години

Г-жо Фандъкова, като вдигате данъците, водата и тока се вдигат с еднакъв процент за всички? А когато се инвестират пари в инфраструктура си имате любими квартали и центъра. Жалка сте в отношението към жителите на София. За едни майка за други мащеха. Добре е че има Господ. Той е справедлив и вие няма да спите спокойно.

3

Анонимен

преди 6 години

Верно ще е оазис, след година и плочките ще изглеждат на вълни като дюни, та приликата с оазис да е пълна. Вече имаме впечатления от други оазиси на герберското строително изкуство.

2

Mmmmmm

преди 6 години

Голям праз!На кого му пука за вашето ремонтче...

1

Анонимен

преди 6 години

Всичко хубаво, ама много калпаво се работи. Вижте какво стана по Дондуков. Пред НДК вече се разхлопаха плочите... По-малко кражби и повече работа трябват, иначе по-добре въобще да не се пипа.