18

Гост+

преди 6 години

Още нещо в подкрепа на твърденията, че НАТО е престъпна военна организация

17

Справедлив

преди 6 години

Колко сърцераздирателно--САЩ не дали на Германия да има хим.оръжие..А в същото време,същите тези американци във Виетнам унищожават хиляди хора и милиони хектара земя със "Ориндж" и други хим.оръжия...Какво се оказва накрая--САЩ са лицемери и долни убийци.Факт.

16

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Да помня и онова време, защото съм на 46 години.Да онова време беше по-добро от днешното !Животът беше сигурен и спокоен. Хората не мряха като мухи.Ядяхме истински продукти, а не химии.Получавахме качествено и БЕЗПЛАТНО образование и здравеопазване.Българите се множахме и бяхме стигнали почти 9 000 000 !Нямаше сиганизация на държавата ни.И да живял съм и на Запад. 5 години в Лондон.*** е Запада и ще става все по-голяма такава.България беше съсипана именно западняците и слугите им тук

15

Анонимен

преди 6 години

Статията започва с твърдения че е имало химически оръжия. Дори и самото заглавие.После почва усукването че не е имало, а е имало само планове. Накрая на статията и това се оказва недоказано.(ама заглавието кърти и остава следа и опорки в наивните глави) Питате ли каква е целта на тази статия? И подобни манипулативни бълвочи? Да ви кажа ли, или сами се сещате?

14

Кочината е Русия

преди 6 години

Няма по велик народ от немския ..... Прости *** ... всичките бихте направили една тръба на путин ама карате немско ...... нещастници

13

Паскал

преди 6 години

Жалко че не са се решили да използват БОВ срещу СССР, Москва хич нямаше да си играе на война с димки а директно щеше да им стопи с ЯО цялата ***..

12

Adolf Eichmann

преди 6 години

Стамате, доста си простичък. Фюрера беше перде дрогиран всеки ден от личния му доктор. Аз го знам това със сигурност - нали работих за него!

11

Анонимен

преди 6 години

Планирали са атака срещу кого?

10

Анонимен

преди 6 години

Ние не сме били родени,но цели поколения са осакатени от ДДТ,първоначално фирмата е отричала,но тъй като осакатяванията и смъртта са били масови,се забранява изцяло този препарат и завинаги.

9

Щирлиц

преди 6 години

Малко ви млатиха руснаците,явно ще има още.

8

Анонимен

преди 6 години

Не знам за Западна Германия щото я гледахме като рай, дето не моем отиде, ама на СССР казвахме ***. Амчи ни знам що. Ся пък казваме същото на ***....

7

Стамат

преди 6 години

Човека с малките мустачки искаше да освободи народа си от рептилите. За съжаление не успя...

6

Анонимен

преди 6 години

На колко годинки си бе ХА-ХА.Помниш ли ДДТто.Помниш ли Девня,Панега,Ст.Загора,Кремиковци, КЦМРусенските обгазявания и още и още хубаво си съсипвахме природата а ти къде беше? Сигурно в ,,ташкент"

5

До ХА-ХА-ХА

преди 6 години

Интересно защо ли никой ,никога не е бягал от *** ,а винаги са бягали към нея. Да ви върнат в оня соц,лагер,каквито сте ми глезльовци до един ще хукнете натам.Истината е тази и живота го показа.Какво сте видели и преживели вие бе д.р.и.с.л.ьо.вци мамини ,глезени.Вие имате днешната слободия за даденост ,но вашите набори драснаха към,,***"веднага след падане на границите .През 91-95 над един милион без да се върнат.А днес е идими-дойди ми.Широко ви е около врата.

4

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

И преди, и сега Западът е *** !

3

Анонимен

преди 6 години

Германия, Англия, Франция и САЩ, Израел. Всяко зло в света произлиза от тези страни. И да се опитват да хвърлят прах в очите ни и да ни лъжат

2

Анонимен

преди 6 години

Германците изостанаха, новичоците къде къде отидоха.

1

Анонимен

преди 6 години

Немците са едни добри хора филантропи по душа и раздават мангизи на цяла Eвропа, а мангизите им не свършват.Интересно колко печелят и колко раздават как са стъкмистиките .