257

Анонимен

преди 6 години

Е защо ? А правото на мнение на хирицата?

256

Трак

преди 6 години

Умирам от смях щом чуя защо не ни били питали за ЕС и НАТО.Ей лъжливи русофили , цяла България си мечтаеше за тези членства и само психично болните се противяха.Сега се репчите , а тогава посрещахте Бил с американски знамена.

255

Анонимен

преди 6 години

на накои не им извася да се каже в прав текст, че "царят е гол". тъй или иначе истината е изречена на висок глас. след "а" следват и "б и в"... връщане назад няма

254

Трак до 256

преди 6 години

Излизаме от НАТО и Путин с Ердоган ни разделят по братски.Това е истината зад твойте лъжи.

253

фак...ти

преди 6 години

Магарешки е поредния актьор в ,,театърас добре създаден сценарий от дърпащи конците зад завеси театроведи.И видете ли изведнъж ама всички задружно са за НАТО.Ха ха ха.Троянския кон на Путин бил за НАТО.Кой ще ви повярва бе другари комунисти?

252

Ludoto Lenche

преди 6 години

...ne vi stiska za referendum .."demokrati " !!!...a kakavo po- demokratsichno ot referendum ?!??

251

Ха,ха,хаа..СМЕШНИЦИ

преди 6 години

ТОВА Е ПОРЕДНАТА ИЗЦЕПКА НА БИВШИЯ ШОФЬОР НА "АПТЕЧНО УПРАВЛЕНИЕ " ОТ СОЦ-а...МАРЕШКИ , ЧИЯТО ЖЕНА Е РУСКИНЯ И ТЪСТА МУ , ГО СНАБДЯВА С ГОРИВА ОТ РУСИЯ!!ЕТО--ТОВА Е ТАЙНАТА НА НИСКИТЕ ЦЕНИ НА БЕНЗИНА МУ В БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ!!!!!МАРЕШКИ---Е ПОРЕДНОТО РУСКО МЮРЕ , В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА , ОПИТВАЩО СЕ ДА ПРИДЪРПА И ЗАКРЕПОСТИ БЪЛГАРИЯ , КЪМ АЗИАТЩИНАТА И РУСКАТА ПРОСТОТИЯ!!!НЕ ,НАМ...НЕ НАМ....МАгаРЕШКИ....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

250

Анонимен

преди 6 години

Излизаме от това лъжливо НАТО, Путин ни дава 700 танка и 60 самолета МиГ и Сухой, ядрени ракети със среден обсег на действие, изстрелваме ги към Анкара и Истанбул, и по военните ин бази и ликвидираме Ердоган. Въвеждаме Християнството задължително. На мястото на джамиите се правят спортни зали, библиотеки и компютърни центрове. Като излезем от НАТО се арестуват Шайкаджиите до един, изземват се парите и имотите, а те в ТВУ, да се трудят и изкарват хляба с честен труд.А Сикаджията доживотно в лагер

249

мънфи

преди 6 години

До 253 ТеоКато ти гледам ника си ми ясен. Прав ли съм дженди ? Ще прайдваме ли заедно ?

248

Анонимен

преди 6 години

Видяха къде е хубаво младите, да! В Дания изкарваш 6к, вземат ти 3к данък, вземат ти поне 1,5к наем и още 700 сметки и оставам със 700. Тук взимам 4к нето, 400 ми е наема, 150 са ми ток, вода, парно. *** и ти да видиш, ш м а т к а.

247

Тео

преди 6 години

Гледам първите коментари , доста руски *** се е хвърлял, но напразно дори и референдум да имаше България ще си остане в НАТО. Това са само напъни на сипаничавия да се хареса на господарите си , но резултата е нулев. Спете си спокойно.нека руската тролня се дави от злоба.Повечето хора и по възрастни видяха , къде е хубавото. да не говорим за по младите който пътуват и виждат. Връщане назад няма.

246

Анонимен

преди 6 години

Освен демокрация другото е диктатура,МИСЛИТЕ ЛИ ЧЕ ТОЯ ПЪТ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ЖИВИ другарю/ко/САТАНА-манта?!Няма да има съветска армия на Дунава защото няма откъде да мине,КАК ЩЕ ДОЙДАТ ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА ??Много дърдорите за армията и за Турция,ама ако не сме в НАТО,ТОГАВА ПО-СИЛНИ И ЗАЩИТЕНИ ЛИ СМЕ??БОЖЕ,ПРИБЕРИ СИ ВЕРЕСИИТЕ ВЕЧЕ!

245

САМАНТА

преди 6 години

Не може шепа с.оросоиди и АМтролове да диктуват какво ще става в България! 30 години ДЕМОКРАЦИЯ СТИГАТ! България вече ще си гледа собствения интерес а июенно на обикновенните хора а не на управляващите чорбаджии и изедници които окрадоха и приватизираха всичко що можаха! Не на тия дето искат трети пети и нулев пол! Не на безобразието, пошлостта, наркоманията! България ще излезе от НАТО а предателите ще бъдат наказани!

244

НАРОДЪТ КАЗА

преди 6 години

45 Г. СТИГАТ , ВЪН РУСКИТЕ ИЗЕДНИЦИ , ИСКАМЕ НАТО ! ТОВА Е ВОЛЯТА НА БОЛШИНСТВОТО !НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАМЕ С ЕДНА ШЕПА РУСОФИЛИ !КАТО НЕ ИМ ХАРЕСВА ДА СЕ ОМИТАТ В РУСИЯ !

243

въпрос отговор

преди 6 години

Кой ни вкара в НАТО-? Соломон Паси ! Какъв е той ? Евреин! Чии интереси обслужва? Американските! Каква е ползата ни от НАТО? Нулева! От кой ни пази НАТО? От Русия , но българите никога не са се страхували от руските ни братя ниесме едно цяло! Ще ни пази ли НАТО от Турция? НЕ! България плаща ли вноски в НАТО? Да стотици милиони долари

242

Анонимен

преди 6 години

Неандерталеца Марешки все го влече към неандерталското свърталище Русия.

241

45 г. стигат !

преди 6 години

Целият български народ излезе на улиците и започна да скандира -45 г. стигат , вън руските изедници , искаме НАТО ! ТОВА Е ВОЛЯТА НА БОЛШИНСТВОТО !ГЛАС НАРОДЕН ,ГЛАС БОЖИ !А НА ЕДНА ШЕРА ХОРА ,НА КОИТО НЕ ИМ ХАРЕСВА НЕКА ОТИДАТ В РУСИЯ , ТАМ ЩЕ ЖИВЕЯТ ДОБРЕ !

240

Анонимен

преди 6 години

Лоша работа са това референдумите - първо народа гласува на референдум да им вземе паничката, от която лочат (субсидиите), сега има опасност да ги скара с господарите, пък никой лакей не иска господаря да го нарита. Политиците все по-малко почват да харесват референдумите.

239

Анонимен

преди 6 години

Воля НЕ Е ЧАСТ от управлението обаче Магарешки задмина и Болен,невероятно,отиде при кремълската платена френска патриотка и като се върна му проблеснала тая мисъл неземна в монгол..ската главица!Голяма битка се води за гласовете на 25% от гласуващите,ще се изтрепят,то БКП.то Атака айде сега и Магарешки.

238

Анонимен

преди 6 години

НАТО никога не е бил български избор. Вкараха ни там, защото сме им нужни като геостратегическо положение на територията. Поставиха си хора начело на българската държава и направиха така, че да изглежда че България е поискала членството в НАТО - театър който обичайно разиграват. Всъщност никога нищо не е зависело от страната ни - нито влизането, нито пък сега излизането от НАТО. Това са решения, които се вземат във Вашонгтон.