60

ЗАЩО към 2002, 2003,

преди 6 години

2004... Ваше Величество, вижте кои са президенти и премиери тогава..А и няма вече СДС, Иван КОстов, които истински оценяват ОНОВА, което се е случило след 9.09.44г.СМАЗВАНЕ на постигнатото до 1944; интелигенция, средна класа.УНИЩОЖЕНИЕ.Заселване на градовете и хубавите къщи с хора от селата.ПО селата- кметове, които не могат да четат и пишат.КПСС,БКП,КГБ, ДС- всевластни.(ВЖ.Северна КОрея.)

59

king_for_a_day

преди 6 години

Я, ода за мадридския мошеник :)

58

БЕЛИЯ БАРОН

преди 6 години

Комунизма и сега демокрацията унищожиха разцвета на България.....

57

...тъжно...

преди 6 години

Цялата българска интелигенция - учители, учени, лекари, юристи, политици, артисти е унизена, прокудена и омерзена, за да може шепа малоимотни, малограмотни и по природа *** човечета да се налапат с власт и облаги. По исторически данни, през лятото на 1944г членовете на БКП са наброявали ни повече, ни по-малко от 5500 (пет хиляди и пет стотин) човечета. Тази пасмина с помощта на червения ботуш е подменила законно избраната власт на България.

56

Анонимен

преди 6 години

Това си спомня днес 80-годишният Симеон Сакскобургготски за последните си часове на българска земя като петгодишен цар.----------------------------------Г-н царят е роден в 1937 г., така че през септември 1946 г., когато е освободен от задълженията си и бил на 9 години.

55

Анонимен

преди 6 години

*** разкараха интелигенцията за да могат да сложат пълни *** които дори не могат да четат да управляват държавата тоест да правят каквото им каже Масква.

54

анонимен

преди 6 години

да оставя бьлг документи и марш от бьлгария освен за имоти друго нищо не му севьрти в алчната глава това е генезис

53

Републиканец

преди 6 години

Тоя дърт мошеник пак взе да се увърта тъдява, навремето са ги натирили ,но след второто МУ пришествие трябваше да се позатвори, за тези кражби и съсипия, имаше нужда да си получи заслуженото....Да, ама той наглеца долен пак се върти и се чуди как някой пак да го поизбере за нови 800 дни....да се оправи.Неговия "Ученик" усърдно се справя , ако изкара мандатя, за следващия ще е само кмет....на държава София, друго няма да е останало.........

52

Истукан

преди 6 години

Комунистите хубаво са направили като са изгонили цялата царска фамилия от България. Сега отново трябва да ги изгонят, защото отново се върнаха в България. Колкото пъти се връща царската фамилия в България, толкова пъти трябва да бъде гонена, иначе нейната наглост ще продължи. Същото е и с Бойко Борисов и ГЕРБ. Хората им казаха, че не ги искат и те пак се връщат на власт.

51

Гост+

преди 6 години

Трак си мисли, че живее супер по-добре от моллдовците

50

Петров

преди 6 години

За да учиш в Америка трябва да си умен или богат тези по средата "учат" срещу заплащане а като си бил в "изгнание" и без пари как е станало това

49

Трак

преди 6 години

Ако не беше Иван Костов сега щяхме да сме , като Молдова.Ако той беше изкарал втори мандат сега щяхме да сме , като Словения.

48

Трак до 51

преди 6 години

И как Костов му е дал български паспорт през 1996г. , а мишоче.Айде да ходиш да се поклониш пред сараите на твоя идол Доган.Само Костов имаше куража да изрита ДПС от властта , но май русофилите се ядосаха от това и сега им сърбаме попарата.

47

Анонимен

преди 6 години

Разплаках се, като видях Симеончо. :) Шегувам се. :)Може да предизвикате умиление у по-младите с тия писания и с тая снимка.Нас, по-възрастните не. Да не се оплаква от живота "в изгнание". Толкова е било "тежко", че имаше популярен лаф: "Еха, живеем си като Симеончовци!"

46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 46Така наречената червена ***! Мани, щяха Румен да го кръстят!

45

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен"... ами кой го пусна да се върне мааам."---По Иван-Костово време беше. Драгалевският му даде ЕГН и български паспорт.А, имаше и едни ентусиасти, "коронаджиите" им викахме, та те даже скандираха: "Искаме си царя, искаме си царя". Ами, ето ви го! Натресе ви го! Пък и на нас присмя се на всички!

44

Анонимен

преди 6 години

Никой дори и царя не е по голям от ПРОСТАКА, нали така уважаеми коментиращи? Българите са така добре описани от Алеко Константинов...

43

Анонимен

преди 6 години

Шушана Шушана, цар борис те завеща, да ни зарадваш за юбилей, ако че си царски змей.

42

Анонимен

преди 6 години

На тоз долен ур0д ще ни манипулират да викаме цар. Ццццц. Не не ща. Сещам се за БТК. А сещам се за БДЖ и конските вагони купени на баснословни цени. Тоз ур0д натовари Българския народ с такъв дълг че 100 години няма да вдигнем глава. Стига сте писали периодично отровни статии. Предайте му на тоз предател че ЗАТВОРА Е НЕГОВОТО МЯСТО и отгоре на всичко няма срам и живее в страната която разруши.

41

Анонимен

преди 6 години

Айдеее, пиключихме с царете! Тоя търтей съвсем спокойно може да си ходи в Испания, или където и да е. Сърбахме му попарата вече.