98

Анонимен

преди 6 години

Не може да има документи разделящи хората по полов признак

97

Анонимен

преди 6 години

Много ме дразни постоянното лансиране на тезата, че жената е жертва, че е по-слабия пол и тн глупави теории! Звучи вече като умишлено внушение! Големите мускули не правят силата, аз съм 55 кг жена, в отлична спортна форма и никога не бих позволила на някоя ***,й,муна да ме удари! Въпреки че нямам големи мускули, така ще го наредя с подръчни средства или удари от азиатски спортове че ще го събират в някоя болница после.

96

Анонимен

преди 6 години

До АнгелА защо трябва да обиждаш жена си или да я тормозиш психически, или физически?

95

Анонимен

преди 6 години

дали е домашно насилие или насилие на улицата, защо трябва да има разлика? Насилника си е насилник

94

зздн

преди 6 години

Един от най-недоклатените закони след 89г. Сурогат, механично струпване на норми, смесващи различни правни отрасли, създаващ огромни възможности за злоупотреба с право.

93

Анонимен

преди 6 години

Има наказателен кодекс медицински експертизи и съдии. Дали жената бие мъжа или обратното може лесно да се докаже в съда! Изхода е забранителната заповед! Това го има по цял свят!

92

Sas

преди 6 години

В останалите области жените си бият мъжете

91

Rock of ages

преди 6 години

Че защо не променят Наказателния кодекс? Явно липсва интерес по темата от страна на депутатите. Въпрос на добро желание е.

90

До #87

преди 6 години

Баща ти, когато те е омъжила, е черпил цялото село, че се е отървал от теб, ти какво мислиш че ще направи сега? Най-много да се напият заедно със зетя, и да се върне на другият ден...

89

Анонимен

преди 6 години

Мразя джендърите и тия дето (пак) ми ги пробутват!

88

Анонимен

преди 6 години

90 Ъъъ, ами на кого ? На частни охранители с автомати ?

87

Анонимен

преди 6 години

Сигурността на човек никога не е било и няма да бъде задължение на полицията.

86

В БЪЛГАРИЯ...

преди 6 години

..ЦАРИ СЪЗНАТЕЛНО СЪЗДАВАНО БЕЗЗАКОНИЕ!!!!ПРИНЦИПА Е:" В МЪТНА ВОДА СЕ ЛОВИ ЧУДЕСНО РИБА"!ТОЗИ ПРИНЦИП ---Е ПРИНЦИПА НА ПРИМИТИВА И ПРОСТАКА!/....защото по законен път ---той е "ЕДНО ГОЛЯМО НИЩО".../

85

Трак

преди 6 години

Просто няма работеща съдебна система.Но повечето хора не искат реформа и си мизерстват на воля.А и виновен е Сорос , той ни окраде и акъла ни взе , та затова сме прости.

84

Простотиии

преди 6 години

......САМО И САМО , ЗА ДА НЕ СЕ ПРИЕМЕ ИСТАМБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!ЕТО--ПО ТОВА СЕ ПОЗНАВАТ ***!!!!!

83

ЛОШ ПРАВОВ РЕД !

преди 6 години

Всичко това означава че мъжът няма право да съди и осъди жена и деца . . . Ако имаше това право - нямаше да се стига до превъзпитание чрез бой ! Щеше да има съдене и осъждане на жена или деца . Нещата не са сложни прости са . Щом липсва закон срещу жените и децата на който да се позове мъжът и да се защити от тях - следва бой или побой . Мъжът как да им се наложи като няма закон . Няма как . Докато няма надеждно противодействие на жените и децата им ще има бой . Създайте закон и срещу тях .

82

Рашко

преди 6 години

Абе важното е да нЕма геЮве. Ние сме свикналЕ да се млатиме като животни тука.

81

бой до смърт

преди 6 години

Ще се бием и пак няма да въведат ИК. Прокълнатите, Бойко, Цецо, Станишев, Захариева, Цецка, пак ли са надигнали глава. Проклятието им е много тежко, по-добре да си мислят за спасението. Бойко и Цецка вече дават фира - виждате ли колко са прежълтели.

80

Мунчо

преди 6 години

Не е незаконно да биеш жена си. Ама, ако друг я бие, това си е направо изневяра!!!

79

Иванчо

преди 6 години

До Анонимен 76А жените, които пердашат мъжете си, като какви се доказват?