9

Иван

преди 6 години

Ще е хубаво да проследите цялата история и нейния край, за да знаем как са се развили нещата, за сега браво на всички участници! Надявам се да има хубав край!

8

Явор

преди 6 години

15 хиляди?Ако четеш коментарите по новинарските сайтове, ще си кажеш, че това е нация изградена от *** и фaшисти, но всъщност не е така - просто изредените са по-шумни и обичат да се изказват. Респект за Ива и за всички помогнали.

7

смях

преди 6 години

Браво на достойната Ива Ганчева. Дано всички поне малко приличаме на нея !

6

Анонимен

преди 6 години

Сам си е виновен, че е в това положение - бедността е съзнателен избор!

5

Веселин

преди 6 години

НИЕ НЕ СМЕ ХОРА,НЯКАКЪВ СТРАНЕН ВИД СМЕ.....КАК МОЖЕ ДА ДАВАТ НА РАЗНИ Ц-....НИ И ОБЩИНАРИ ВЕДОМСТВЕНИ ЖИЛИЩА,А НА ТОЗИ ЧОВЕЧЕЦ ДА НЕ МОЖЕ.....И ЗА ЖИВОТНИ НЕ СТАВАМЕ,НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ ,ТРЯБВА ДА ИМА И МНООООГО ДОБРОТА.И НЕ МИ РАЗПРАВЯЙТЕ ЗА ПАРТИИ И ЗА ПОЛИТИЦИ,ВСИЧКИ СА ЕДНИ И СЪЩИ

4

Бау

преди 6 години

Бих им дал пари, когато ми поискат (бездомниците), но си купуват пиене моментално, не храна. Поне 90% са така ...

3

току що

преди 6 години

току що се връщам от бъдещето.За Вас бъдещето е просто някакво различно време, хора, технологии.ЗА МЕН БЪДЕЩЕТО Е НОВ СВЯТ. ТОЗИ СВЯТ НЕ СЪЩЕСТВУВА. НЯМА ХУМАНОИДИ. СИМУЛАЦИЯТА, В КОЯТО ЖИВЕЕТЕ Е ПРЕКРАТЕНА. Хората имат нови тела и знания.Получаваме множество оплаквания. От една страна САТАНАИЛ искаше да бъде бог и ние му предоставихме възможност, но той се провали. Управлението му е меко казано - НЕКОМПЕТЕНТНО!!!

2

Дано

преди 6 години

да няма някакво заболяване на гърлото човека..А прав е колегата по-долу: така ли НИКОЙ за тези 15 г. от Социална служба не го забеляза?ИЛИ като гонят от служ. жилище не питат:'А КЪДЕ ще отидеш? и да предупр. социалните.

1

123

преди 6 години

А КЪДЕ БЯХА ДОСЕГА "СОЦИАЛНИТЕ"?! РЕВАТ ЗА ЗАПЛАТИ, А РАБОТА ЗА СТОТИНКИ НЕ ВЪРШАТ!!!