22

До 4 /продълж на 20/

преди 6 години

Тя небеше ги изчела, защото "любимият" й ги чел, обяснявайки уж подробно. Но беше прескочил едно изречение, според което за финансови задължения на фирмата съдружниците носят отговорност, гарантирайки чрез собствени недвижими имоти! Само тя имаше такъв имот - единствения си апартамент. Адвокатчето нямаше нищо на свое име, затова пък беше обвързано с договор с мандрата на брат си - да я обслужва юридическа и чрез своя фирма да носи финансови отговорности, ако причини загуба на мандрата!

21

СТТрадащият от ХОБ

преди 6 години

Много ГЛАДНИ!!!ВСИЧКИ С ИНТЕРНЕТ на компютър ,телефон на цена МЕСЕЧЕН ОБЩИНСКИ НАЕМ!!!Колко от тия БОРЦИ ЗА справедливос си ПЛАТИХТЕ МЕСЕЧНИТЕ СМЕТКИ ЗА ОБЩИНСКОТО ЖИЛИЩЕ!!!Публична тайна е ,че повечето не могат,ЩОТО ТАКА!!!

20

До 4 - продълж.

преди 6 години

Завъртя й главата и спечели доверието й. Мазно-мазно й предложи двамата да регистрират фирма. Той ще предлага юридически услуги, тя ще му предостави за кабинет една стая от апартамента си /купен на нейно име от нейните родители/. Печалбата ще делят наполовина! Всеки би се замислил над това свръхщедро предложение. Тя обаче беше готова да подпише веднага договора. Добре, че баща й прочете внимателно 14-те страници, които уж били толкова обстоятелствени, за да бъдат защитени нейните интереси!

19

До 17 Тошо ГД

преди 6 години

Браво наистина страхотна постъпка. Можеш ли да оставиш тел. за контакт , аз ще помогна с ремонта. Ще докарам женицата у вас за 2-3 дни. Пиши ми на имейл mona8806***mail.bg

18

Анонимен

преди 6 години

евала важното е на *** да им се дават мезонети и да е с паркет да има какво да горят

17

Тошо ГД

преди 6 години

Писна ми от безхаберието на държавата.Предлагам своята помощ . Искренно и безкористно.Мога да я приема вкъщи докато някой се заеме с ремонта на общинското жилище.Адреса е ж.к. Младост 1 145, 1784 , ет. 3 ап. 84 . Т. Какалов

16

Анонимен

преди 6 години

заглавието много наподобява известното през поледните 15 години - гарантирано от ...

15

До Анонимен 4

преди 6 години

Хем си прав, хем не си. Ще ти дам пример, лично преживяване.Моя приятелка се омъжи по любов на 19 г., тайно от техните. Изборът й не беше добър и се разведе. Последваха години, през които всяко по-свястно младо момче странеше от нея, защото тя беше вече с дете. Само тарикати се навъртаха, мислейки, че щом е млада и разведена, значи е "лесна". Изтормози се от самота в най-хубавите си години. После се запозна с разведен млад адвокат, беше много възпитан, заяви сериозни намерения - продължавам

14

Анонимен

преди 6 години

Европейската България на ГРОБ!

13

Анонимен

преди 6 години

ГЛадни сме и не можем да плащаме свободен наем ,но можем през работно време да ,ПОДКРЕПЯМЕ НЕОПРАВДАНИТЕ,ЖИВЕЕЩИ НА ГЪРБА НА ДЪРЖАВАТА-РАЗБИРАЙ НА НА ГЪРБА НА ВСИЧИ ВНАСЯЩИ!!!

12

Хазайчето

преди 6 години

И ХИТРЕЦИТЕ СА МНОГО?!!!АМА НАМАЛЯХА ЖИЛИЩАТА ААА!!!ДА ПОЧВАТЕ РАБОТА ВЕДНАГА!!!

11

Анонимен

преди 6 години

А споко мен това са хора които не са изпадали в такова положение нали знаеш на чужд гръб... ще ги видим същите като изпаднат хората така да се отнасят с тях както те някога са гледали на такива неща и тогава идва адът хахаха

10

Хазайчето

преди 6 години

Цигарките на месец ми струват 3пъти повече от общинското наемче!)!Като има овце ще има и ОВЧАРКИ!!!

9

До Мен

преди 6 години

Откъде знаеш ,че е жертва на имотна измама??И аз съм жертва,ИСКАМ РЕМОНТИРАН АПАРТАМЕНТ за 50лв месечно,Не ми се работи,като може!!!!.СТРАДАМ ООТ ХОБ!!-ЩОТО ПУША!!!!

8

Мен

преди 6 години

До ХазайчетоЕй ***, жената е жертва на имотна измама. Държавата вместо да и помогне да си върне имота сега си измива ръцете като я кара да подпише че се отказва от тая дупка.Искрено ти пожелавам да попаднеш в нейното положение.

7

Аз

преди 6 години

Няма лошо! Ах тези общинари в Люлин! В бл.312/В ап.50 е общински. Същият е отдаден под наем на крайно нуждаещо се семейство, което пък от своя страна го отдава под наем на други две момичета! Паричките са важни. Другото кучета го яли.

6

Анонимен

преди 6 години

Всеки божи ден само "добри" новини...

5

Анонимен

преди 6 години

Това тебе да е ново реалити шоу! А според еврогейците така трябва за да има и самоучастие!

4

Анонимен

преди 6 години

До ПаскалПо-скоро българска простотия.

3

Хазайчето

преди 6 години

Тая да почва работи и веднага на свободен наем!!!И аз искам да плащам по 50лв наем за общинско жилище и да забравя да си плащам режийните!!!НЯКОЙ и продал нейното жилище????ОХАААА!