23

пецата

преди 6 години

ония е като вин дизел от бързи и яростни ,престъпник който се състезава с автомобили, ще речеш че филма са го правили с идеи от неговия живот

22

Boko bo

преди 6 години

Цялата тази история се случва при Борисов 1/2. Ние ги хващаме те ги пускат. Така казваха. С такива примери става ясно кой всъщност руши институциите. Всички те са във вашите ръце господа от Герб и за това е този резултат. Нямам думи. Не мога да повярвам, че това се е случило и се случва въобще в Европа. Шенген ли? То добре, че не са ни изхвърлили там където ни е мястото. Просто нямам речник да опиша кво мисля и чувствам....

21

Анонимен

преди 6 години

Българите са уникални ТЕЛЕТА.Да коментирам какво и защо вече не намирам за нужно.Все едно да говоря на амеба.Толкова е трагично положението че очевадно няма спасение.

20

...

преди 6 години

До ПепоПепо, това е вторият Левски, ве! Истински БЪЛГАРИН!!!

19

ист

преди 6 години

България е 900 милиона жители, а полицаите са само 50 хиляди. Голям успех е че след 10 години активно издирване, сам се е показал на полицията. Явно не е бил сам в измамата.

18

Алоууууу!

преди 6 години

Какво е станало с 79 000 $ или 100 000 $ на морякът,който е плавал като затворник на корабите десетки години ,за да спести за семейството си за нормален живот! Върнати ли са парите на моряка? И защо само 3 г. затвор???? Той е обрекъл на глад един моряк ,прахосал десетки години от живота си като се е трудил денонощно! Та,какво е станало с парите??? Никой съдия не се интересува дали решенията на съда се изпълнчват!! Нито един ! Това е корупция,съграждани!!!! Съдебна !!!

17

"КВАЛИТЕТ - 21&

преди 6 години

Браво на квалитетния специалист! Искрено му завиждаме!!! И ние сме квалитетни, но сме от Стара Загора, и сме някак провинциални...

16

Тео

преди 6 години

Интересно ми е защо едва ли не двама престъпници ги правят герои. На мен са ми интересни други два въпроса - първо - какво се е случило с нищо неподозиращия човек, изкарал с труд парите си? Получил ли си ги е обратно или не? Второ, как така за толкова време нашите, а и не само нашите а и ЧУЖДИ служби не са го хванали при положение че е замесен и с продажба на наркотици? Остава впечатление, че в западните държави съществува чадър над такива хора. Засичат се, регистрират се, но не се пипат!

15

НЕбългарин

преди 6 години

Българина е изключително изобретателен, ако става въпрос за измами, далавери и бързи пари по "най-честния" начин. Просто това им е в кръвта!

14

Анонимен

преди 6 години

В крайна сметка шофьорлъкът му е видял сметката :)

13

Анонимен

преди 6 години

Организаторът на схемата, който се е и облагодателствал от парите, му дали 3 г., а на пенсионера по болест, чрез който станали нещата - 8?????Е, нема такава държава!

12

Паскал

преди 6 години

Пита се какво са правили минцифайките през цялото това време ?!?

11

Не защитавам МВР, НО

преди 6 години

ако ще се почувствате по-добре, мога да ви кажа, че подобни неща не се случват само у нас, но във всички демократични страни. Нямам предвид САЩ, там нещата са още по-зле, всеки полицай може да ви застреля не по-зле от престъпниците, при това вероятността даже е по-голяма.Скоро в Исландия избяга заторник, не знам дали през централния вход, но след това с един и същ полет отлетя за Швеция заедно с премиера на страната.

10

Пешо

преди 6 години

Тъй като нямал трудов договор, нито видими източници на доходи, банката наложила запор на сумата.Поне 80% от БГ бизнесмените трябваше да са със запорирани сметки ако това работеше и тук. Да не говорим за Пеевски и други като него

9

Ха-ха

преди 6 години

Този ще влезе в статистиката като заловен издирван. Може и да наградят някого :)Пък колко надници са платени на няколко институции от 1999 до 2018 год. ...

8

Пепо

преди 6 години

Е, ама този измамник много смел-търсен навсякъде, а той се разхожда свободно в БГ. Дали само той е от тази схема на кражбите???Как може в Англия, като не представиш документ за произход на парите, за някакви си 5000-7000 лири,да ти запорират сметката, а тук прехвърлят милиони и нищо...после върви разправяй, че в БГ няма корупция, как да стане?

7

Не защитавам МВР, НО

преди 6 години

това което се случва е напълно нормално за страна в която управляват хора чието верую е "колкото по-малко държава, толкова по-добре", в която единствен критерии за успех е пачката и в която приоритет са правата на малцинствата (а престъпниците са малцинство). Всеки успял, тоест имащ дебела пачка си купува адвокат, прокурор, съдя и полицай, все пак и те се стремят да станат успешни.Най-умното което може да направи полицая днес, е да се направи, че не е видял, иначе може да излезе виновен.

6

Анонимен

преди 6 години

ЗАВЛИЧАЙ МИЛИАРДИ И СИ ПРАВИШ МЕДИЙНА АГЕНЦИЯ - ТОРЕН БРЪМБАР

5

ГутенБулГаНишеАрбайт

преди 6 години

Така е в страната на неограничените възможности...БайГанландия.

4

ужас

преди 6 години

Тази скъпа и многобройна полиция работи ли изобщо?