6

Василев

преди 6 години

Селяни прости, комунизма може да е била неефективна система с много репресии и извръщения, но здравната система и достъпа на всеки човек да нея, е на светлинни години от лихварската ви демокрация!!!Агент Найл Брамбъл!ЦРУ!!!

5

Анонимен

преди 6 години

Мда....на половин век....морално и физически остарели.... каквито и линейките - такава и държавата! На кой му дреме за вас раята крепостници? Важното е дУпетати и държавни чиновници да се возят в Мерцедеси и BMW та.Българи много - пък и са свикнали - да не разчитат на бърза помощ.Къде сте бе - патриотите от темата за мързеливия български работник! Няма такава шизoфрения като вашата - там сте сите програмисти с 4К заплати...а тук сте жертви на геноцид! Стойте още - неволята ще ви "оправи"!

4

Анонимен

преди 6 години

Един свестен автомобил би трябвало с добро обслужване да изкара без проблем между 500 и 700 хиляди километра, и не виждам драма. само у нас има представи, че автомобил след 200 хиляди - да ходи у лево.

3

Митев

преди 6 години

Няма център за спешна помощ, в който да е с попълнен щат. (Сведенията ви не са верни) Има много пенсионери, на които не може да си разчита дългосрочно. Линейките са за скрап.Заплатите са ниски за напрежението и отговорността.Това е истинското положение.

2

Гербераст

преди 6 години

На повечето места те са купени след 2007 година. ....Е виждате ли бат ви Сергей ви купи нови линейки ,а след това бат ви Боко ви направи пътища за да ви карат линейките към светлото бъдеще!

1

пациентка

преди 6 години

Тази информация не би трябвало да учудва никого, на фона на непрекъснатите съобщения за починали хора заради липса на Спешна помощ. Въпросът е докога тези, от които завики, ще се правят, че няма проблем.