37

До 46

преди 6 години

Ако панелните ,,гета" в които живеят повече от два и половина милиона наричаш жилеща е така.Но какво правим след 10-15 години като почнат да се саморазпадат заради корозиралите им връзки.Ще споменеш ли пак Т.Живков или тогавашната власт ще е виновна./А те вече почнаха тук-там/ Нищо свестно не остави Т.Живков освен констатацията че,,социализЪма" е едно недоносче" и ,,Ние ви излъгахме,всичко което ви казвахме ,все едно църният Петър ви го е казал."Документирано и факт!Пък ти си философствай-

36

Анонимен

преди 6 години

До БПФПреди месец ми се роди дете и отидох до социалните да подам документи за еднократната помощ при раждане на дете.До мен на паркинга спря лъскав мерцедес на не повече от 5 години.В него имаше деца и личеше,че шофьорът и жената са родители на децата.След това жената отиде до социалните и подаде документи за помощи за отглеждане на деца.А аз помощи ще получа на куков ден.А този автомобил струваше поне 50 хиляди лева.

35

Анонимен

преди 6 години

Нещо абсолютно излишно за България !!

34

Анонимен

преди 6 години

BALGARITE SA BOGATI,A ROMITE SA BEDNI.ZASHTO BALGARITE NE SABIRAT PLASTMASA I DGELYAZO,ZASHTOTO IMAT OGROMNI DOHODI I SOBSTVENI GILISHTA PODARENI IM PO TODOR GIVKOVO BREME.

33

Алов

преди 6 години

Трябва ги храним няма как

32

отговорете!

преди 6 години

A защо преди малко имаше статия, че хората са доволни от заплатата си? И това било 80% от населението? Защо пращате първо фейк нюз? Според мен 90% от ро**мите са неграмотни и всеки 2-ри Българин живее в бедност тук. А Бойко взел да се обижда от храните менте, дето от 15 години насам, ни тъпчат с тях.

31

Анонимен

преди 6 години

важното е че имотите ПАК ЩЕЛИ ДА СКОЧАТ С 10% ..тези дечурлига на рояци им требват жилища. Нали така брокерчета,,е тези от снимката са бъдещето на България които ще плащат по 2000 евра на м2 .....а ние българите имигрираме

30

Могъщ

преди 6 години

РомЕите имат могъщ покровител. Няма как ни българите да се справим с това. САЩ така са решили,да бъде заместено коренното население в България с определен етнос. Това е .Единственото,което можем да направим е да емигрираме. Поздрави!!

29

Анонимен

преди 6 години

ДОКАТО ГИ НАРИЧАТЕ РОМИ - ТАКА ЩЕ Е !Защо само в България ги наричаме така ?Айде - блокирайте ме пак за 1 ден, ама аз пак ще си пиша ;)

28

Анонимен

преди 6 години

Я снатистиците да се качат на някой полет на нискотарифна компания и да преброят "шведите", гастролиращи из Европа! После да ни дават данни от ведомостите на социалното м-во! А бедните българи самолет не са виждали, човешки доходи -също!

27

Анонимен

преди 6 години

А по времето на омразното турско робство гай *** плащаше 2-3% данък веднъж в годината, не ядеше агнешко ако не е лойно и не се докосваше до вино ако не е руйно!

26

Йода

преди 6 години

Защо мислите, че ромите живеят зле,че са загрижени... напротив, чувстват се прекрасно, веселят се, имат деца, имат си подслон...Кой загрижен и стресиран човек или животно ще се весели и размножава?

25

Анонимен

преди 6 години

Манипулирани медии и мизерия...............така се командва България, гарантирано от ГЕРБ!Хляб и зрелища.............казали са го древните римляни............хляб може да няма...............но зрелища всеки ден!!!Добър вечер, селяни прости!!!

24

Анонимен

преди 6 години

"73% от ромите ни неграмотни, осем от десет тънат в мизерия!"---"Ромите НИ. НАШИТЕ роми ... Разплаках се от умиление. "Радини вълнения"...

23

Анонимен

преди 6 години

Яжте палмово масло и тъпейте................утре братята роми ще ни командват в родната България!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!!

22

КОМУНИСТ

преди 6 години

30 ГОДИНИ ГЪРБИХТЕ И ГЪРБИТЕ РАБОТЕЩИЯ БЪЛГАРИН, УБИВАХТЕ РОДИТЕЛИТЕ НИ, ДЕЦАТА НИ ЗА ДА НИ ЗАТРИЕТЕ И ИНТЕГРИРАТИ ТЕЗИ .... 30 ГОДИНИ МИЛИАРДИ ИЗКРАДОХТЕ И РАЗДАДОХТЕ, СЛЕД 30 ГОДИНИ ЩЕ СИ ПРИЗНАЕТЕ ЛИ ПОНЕ И ЩЕ СПРЕТЕ ЛИ ? НЕ. ТАКА ВИ ЗАПОВЯДВАТ БЪЛГАРОУБИЙЦИТЕ ОТВЪН, А ВИЕ ИЗПЪЛНЯВАТЕ

21

Анонимен

преди 6 години

Останалите 27% са млади Меринджеи.

20

Каквооо?

преди 6 години

Аз ли ги карам да не се образоват?Аз ли ги карам да крадат?Аз ли ги карам да не работят?Аз ли ги карам да гласуват за тази партия която им плаща?Сигурно и аз съм този който им дава безплатно ток,общински жилища,безплатно медицинско обслужване!!! Хайде стига!

19

Анонимен

преди 6 години

Има и много работещи бедни българи....................за тях защо не пишете??Или трябва да ни е жал само за братята-роми???

18

Йода

преди 6 години

Палмовото масло е виновно, прави ни на аборигени!... ко *** то е умряло! ... гласувах с номер трии!