58

Анонимен

преди 6 години

Не ми пука. ИСИС ги гърми, Кюрдите ги гърмят, сирийците ще ги гърмят ... Откакто тоя им стана султан, взеха много да ги гърмят.

57

Политически пророк

преди 6 години

Кога Ердоган ще освободи Кипър и кюрдите,които са 20 милиона само в Турция ?

56

999

преди 6 години

До Анонимен167ПО ТВОЯТА ЛОГИКА ДРАГИ - ЗАЩО СИРИЙЦИТЕ ПРЕДПОЧИТАТ ДА МИНАВАТ ПРЕЗ ГЪРЦИЯ , А НЕ ПРЕЗ БЪЛГАРИЯ ?КАК МОЖЕ ДА ПРАВИТЕ ТАКИВА *** КОМЕНТАРИ , БЕ ?

55

Турчина

преди 6 години

До ВасилевНикой от тия драскачи няма да може да ти одговори, защото те като чуят за турчин почват да вият инстиктивно без да мислят. И някой като ги затапи така лигично мозъците им дават ерор и се правят, че не са ти видели коментара.

54

Бг

преди 6 години

400 хил? Той Аспарух е пресякъл Дунава със стотина хиляди, а ти над 700 години по-късно мислиш че сме били 400 хиляди? България преди да падне под отоманска власт е била около 3-4 милиона, толкова са били и франките и швабите, за 500 г. трепане, ислямизиране и т.н. след освобождението сме 3.5 милиона, а споменатите от юен по-горе по 40-50.

53

Василев

преди 6 години

До Св. Ястреб ЕфендиНикой господар няма далавера робите да са му гладни, да му умират и да не му работят!!!А Османската империя и Турция са гледали на българите като на роби, не са гледали на българите, като на някакви врагове и заплаха, които застрашават империята!!!Роба работи, плаща данъци,обработва земята,гледа животни , всичко кмоето е полезноо за империята, и през това време се турчее и методично се асимилира!!!България е достоен член на НАТО и ЕС!!!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

52

Анонимен

преди 6 години

Турците са една *** паяна на човечеството. Избивали, избивали и избивали. И били велики, кое ви е велико не шалварковци красиви? Вие, жените, децата ви, кое? Религията ли? Му-ха-ха!! Заради нея сте още по-мразени. Я се разкарайте от този сайт, намерете си турски. Разбрахте ли? Вие сте garbage на Европа. Не е само мое мнение. Sorry!!

51

Анонимен

преди 6 години

Ей, турци, като сте толкива велики, защи не пътувате за Европа през Гърция а през България? Защото там гърците ще ви видят сметката. Тук все още сме търпеливи и толерантни. Като мишоци карате през България, по 3-4 коли заедно, защото ви е страх. Многи гадории сте правили на страните около вас, кой да ви симпатизира? Няма такива. С културата и езика си отвръщавате, отвратителни са! Били 80 милиона и имали армия?? Нападайте тогава, какво се чудите! Анадолски тикви сте и такива ще си останете.

50

Турчина

преди 6 години

Отиди с жена ти, да я плуят и бият, че е облечена свободно. Сатрапа Ердоган ги връща назад. Като им харесва, тяхна работа. -Еййй бе *** често ходя в Одрин и всеки уикенд гъмжи от българи там. Как не видях един път турци да бият някоя българка, че е облечена свободно!? Много сте зле с фантазиите!

49

Василев

преди 6 години

До 164!!!А вие като не харесвате живота и начина по който се развива Турция, защо не се радвате че Ердоган , ще ги съсипе и те ще бъдат по-слаба "ДЪРЖАВА" и няма да ни създават неприятности с неосманистката си политика, а виете като кучета всеки ден , от сутрин до вечер по Ердоган и политиката му, като сами се издавате, че се страхувате и плашите от Турция, по пътя който е поела!Това не ви помага, отворете си очите за реалността и вижте силните страни на турската държава!Агент Бърджис!ЦРУ!!!

48

До Василев

преди 6 години

Като ти харесва толкова Турция, защо не отидеш да живееш и работиш там? Да видиш колко е сладък живота между муслутата. Инфлацията е ужасна, печатат пари защото армията и войната ги изяжда. Колко народ се държи по затворите, пребити и измъчвани, знаеш ли? Отиди с жена ти, да я плуят и бият, че е облечена свободно. Сатрапа Ердоган ги връща назад. Като им харесва, тяхна работа. Води война на няколко фронта и как ще победи? Или САЩ ще го ликвидираи или прогресивните турци.

47

Анонимен

преди 6 години

161 - Дай си адреса и ЕГНто ... Ще те окова във вериги и ще си ми ТИ роб.

46

Анонимен

преди 6 години

169 - Защо трябва да аобиждаш хората постоянно ? Да не би да е, заради дупката в сърцето ти предизвикана от самотата и злобата ти ... Или дупката в дупето ти :)Пожелавам ти, да запълниш и двете.

45

Анонимен

преди 6 години

Ей, турски смешници, не с главни букви да пишете, все тая, утайката на Европа сте. Къде сте завладяли, не цвъка знания, наука, култура а с колене и палежи, развитие няма. Кво му се пънете тук, мишоци кривоглави? Знате ли колко ми дреме за вас, вие сте анадолци и такива ще си останете. Само като ви видя как се храните на земята на паркингите по пътя за Германия и обратно, как сте облечени, на какво ви приличат жените, разкарайте се от този сайт. Какво дращите тук, хората не ви мразят случайно.

44

Анонимен

преди 6 години

Ще си спретне иноше един-два преврата за симпатии ...

43

Анонимен

преди 6 години

150 - Имам 9 милиона в сметката, така че съм по напред от 99.5% :D

42

Анонимен

преди 6 години

Дали ще си смени титлата на султан. Аз на негово място ще го направя.

41

Dimitar

преди 6 години

Russia wins and Putin kill Erdogan

40

Анонимен

преди 6 години

Баси народа, грозен и глупав, къде минали нищо не останало, развитие нула. По света никой не ги иска освен да работят лошо платена работа. Светът се развива а тия грозници живеят в Средновековието. Изродени са защото се таковат по роднински. Таковат магарета и кози, коне, каквото им падне. И като прибавим исляма, пълни бАклуци. Отвръщават цял свят. От такива дори и не се ядосвам. А те знаят, че са бАклуци а не искат да си го признаят. Боли ги но е истина. Не им се връзвайте на глупостите!

39

Анонимен

преди 6 години

Този болен мозък ще ги "спечели" със 120%, съмнява ли се някой???? Пълен у;;;род! Американците скоро ще му видят сметката, заедно с цялото му котило.