7

Братя тролчета

преди 6 години

още ли не сте разбрали , че САЩ нямат отношения с Европа? САЩ имат пълноценни отношения с отделни страни от Европа, командват ги, толерират ги, притискат ги, управляват ги и дори ги третират като колонии. ЕС да си подготвя каквито си иска мерки, никой ги не бръсне за нищо, всичко е само ала-бала и дъвка за баламите!

6

Анонимен

преди 6 години

доколкото се сещам ЕС няма военни бази в САЩ, а обратното - така че пенсионерката ще си наляга парцалите и ще прави каквото й кажат господарите отвъд океана

5

Анонимен

преди 6 години

И какви са мерките? -Меркел да застане в партер пред Тръмп и с това съвсем да му обърка сексуалния живот.Обаче най ме притеснява Боко на чия страна сега ще воюва след като "истинските му оценки идват от Брюксел и Вашингтон"?

4

Анонимен

преди 6 години

САЩ и Русия са велики сили и ще се оправят , но ЕС................жалка масонска организацийка на комсомолски принцип!!!

3

Анонимен

преди 6 години

Нали Русия беше най-големия враг на ЕС?Сега каква стана тя?Търговска война между ЕС и САЩ!!E.............като има намесени пари и интереси............няма приятелство!!!

2

Анонимен

преди 6 години

Уж санкции срещу Русия, а тези кучета се сбиха за кокала и ще забравят всичко - Крим, Сирия, Русия. Безмозъчни фурнаджийски евролунатици.

1

Анонимен

преди 6 години

Уж санкции срещу Русия, а тези кучета се сбиха за кокъла и ще забравят всичко - Крим, Сирия, Русия. Безмозъчни фурнаджийски евролунатици.