153

Анонимен

преди 6 години

Кофти е, нали? Няма как. Драскайте миниси и глупости, Русия е фактор, с който ВСИЧКИ се съобразяват....скат или не.

152

Анонимен

преди 6 години

До АнонименПАК-ФА никога не се е правил за Индия. И проекта продължава.---------------Напротив, започна като съвместна разработка с индийците. Руснаците искаха да взимат пари, лъжейки индийците, че ще им направят някакъв суперсамолет. В края на краищата индийците се усетиха и излязоха от проекта. ПАК-ФА си е една недомислица.

151

русия=джудже

преди 6 години

До 173 :Колкото Уганда и Руанда ,могат да покажат на САЩ дали са шефове ,толкова и тая изостанала дупка от миналия век наречена русия.

150

Анонимен

преди 6 години

Русия отново показа на сащ кой командва. А сащ тихо се съгласи...

149

Изгърбич Задвратян

преди 6 години

всичките пет ядрени подводници на активна служба са се размърдали. колко интересно.

148

Христо БокЛУКОВ

преди 6 години

До Sieg Cамо България над всички ке нефи във Германия разбира се.

147

До Викинга

преди 6 години

Виж се какви глупости пишеш,русофилче.Плюеш по българите ,а с тея думи описа и целия руски народ.Това положение ,дето си описал е по-добро от това в Русия,ама нали си *** и пропускаш фактите.И какво ако не беше Русия ,нямаше да се освободим ли ? Ти да не мислиш ,че руснаците са ни освободили ,защото сме били 500г. под турско робство ?

146

Sieg

преди 6 години

И Русия и Америка са едни и същи *** .Само България и Германия над всичко

145

Викинга

преди 6 години

"Агресивна Русия",благодарение на която все още се наричаме българи !!! Ние не можем да се управляваме-факт !!!,историята го е доказала,прекалено слаб и продажен народ сме,а умните българи винаги са били прогонени от държавата ни -факт !!!Поне малко поумнейте,че да остане поне един Българин в България,със злоба,завист,предателство и чуждопоклонничество няма да стане !!!!!!!!!

144

звезда

преди 6 години

"Агресивният военен подход на Русия от анексирането на Крим" - все едни и същи клишета до втръсване.

143

Коняр МакГредър

преди 6 години

"Америка никога не е правила опити в Тихия океан"Какво да правиш същество, защитаващо кравопасните. Маршаловите острови...

142

До Коняр

преди 6 години

Америка никога не е правила опити в Тихия океан, правиха ги в Невада, чугунчик.

141

Коняр МакГредър

преди 6 години

"ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ. Понял?"Но за сметка на това Химерика съвсем СЪЗНАТЕЛНО направи половината Тих океан необитаем с ядрени опити, ду ю ъндерстанд?

140

Анонимен

преди 6 години

Като проявяваш агресия и заплашваш целия свят нормално е да има бази около теб.

139

Ами,тъй де

преди 6 години

НАТО напълни Европа с военни бази срещу агресивната Русия,а Русия няма право да вземе ответни мерки.Ти да видиш. Войните в света ги пали Америка,а не Русия.Та,кой на кого създава грижи?..Няма ли да се затрие този вонлив краварник,който не оставя света да живее в мир.Дано се разцепи земята под него..

138

onq bez konq

преди 6 години

Рашка отишъл на война с прашка, последвала го и чИбурашка с водка и чашка...

137

Кори

преди 6 години

До АПритесняваме се и пишем защото земята около Чернобил, например е станала необитаема за 20 000 години!! Можеш ли дотолкова да броиш. Защото откраднаха бомбата, а са технически неграмотни и политически безотговорни. И могат такива свинщини да насътворят. На целия свят.За дълго - върни се на първото изречение, чете се така : ДВАДЕСЕТ ХИЛЯДИ ГОДИНИ. Понял?

136

А

преди 6 години

АМЕРИКАНЦИТЕ СЪЗДАВАТ БАЗИ ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ,НАЙ ВЕЧЕ ОКОЛО РУСИЯ,НО ПОНЕЖЕ СА ДЕМОКРАТИЧНИ НЕ СЪЗДАВАТ ГРИЖИ НА НИКОГО,ТЕ ПАЗЯТ НАРОДИТЕ ОТ МРЪСНИЯ ВЪЗДУХ И ПОНЯКОГА СМЕНЯТ ПРАВИТЕЛСТВАТА,ПОНЕЖЕ ВЪЗДУХЪТ НЕ Е ЧИСТ.,ДОРИ ИЗЧЕЗВАТ ДОСТА ХОРА,НО ТОВА Е В ИМЕТО НА ЧИСТИЯ ВЪЗДУХ,МОЖЕ И БЕЗ РЕШЕНИЕ НА ОНН И СЪВЕТА ЗА СИГУРНОСТ,ЩОТО СЕ ОТНАСЯ ДО ВЪЗДУХА.

135

А

преди 6 години

КАТО НЕ ВИ Е СТРАХ,ЗАЩО ПОСТОЯННО ПИШЕТЕ ЗА ТЯХНАТА ТЕХНИКА,Д УП Е ДА ВИ ЯЯКО АКО РЕШАТ НЕЩО ДА ПРАВЯТ,НЕ ВИ Е СТРАХ ОСТАВЕТЕ ГИ ДА СЕ ИЗДАВЯТ.ЗАЩО СЕ НААКВАТЕ ОТ ТОВА ЧЕ СА МИНАЛИ ОТТАМ,ОТСАМ,ТЕ НЕ СА БЪЛГАРСКИТЕ ПОЛИТИЦИ ДА СИ УНИЖАТ ТЕХНИКАТА НА 100000 ХИЯДНА АРМИЯ И СЕГА ДА СТОЯТ КАТО МИШКИ ОСТОНАЛИТЕ ДЕМОКРАТИЧНИ ГЕНЕРАЛИ БЕЗ АРМИЯ И САМОЛЕТИ.

134

Кори

преди 6 години

Когато изгоним руснаците от тук няма да ги пращаме в Русия.Ще ги подарим на Порошенко, да ги засели в Чернобил, за да видят що е радиация.