65

Един българин и пери

преди 6 години

Ах,горката германка! Червен килим ли иска да и постелят? Аз живея в Германия вече 35 години,и никой още не ми е послал червен килим!

64

Анонимен

преди 6 години

На кой не му харесва да си стои ,откъдето е....Да не би в Германия да е по мед и вода...Смешни статии и коментари...

63

Анонимна

преди 6 години

Само пенсионери ще има във България,а кой ще работи????? Толкова ли беше трудно да станат заплатите на българите,както в другите европейски държави????? Никой нямаше да бяга да работи за другите!!! Сега да не реват работодателите,че нямат хора!!!

62

ivailo

преди 6 години

" Средната заплата е 320 евро..." Е как бе, нали според ГЕРБаджийската стъкмистика е над 1100 лв :))

61

Тъпанар

преди 6 години

До 34 Г.лупа.ви пенсионериАбе не е точно така. В Куба има 2 вида валута - песо и конвертируемо песо. Докато песото е много евтино спрямо долара, конвертируемото песо е 1:1 с него. Чужденците са задължени да пазаруват с конвертируемо песо. Така една стока в магазина, на местните им излиза в пъти по-евтино от същата за чужденците. Предполагам, че и във Виетнам си имат схема за скубане на чужденци.

60

Анонимен

преди 6 години

До Гошо 53По-лошо знаеш ли кое е ? Че и чуждите пенсионери не им харесва тук, въпреки, че пенсиети им са 10-20 пъти по-високи.

59

Анонимен

преди 6 години

Гораката жена, къде се е насадила ... Срам, за хората, който допустка жилищата им да са в такова състояние, когато ги отдават под наем. Така не бива !

58

ГЕРБ forever

преди 6 години

До СашкоНо само при управлението на ГЕРБ!Всички останали се доказаха като нерентабилни.

57

Анонимен

преди 6 години

До АнонименСредната заплата не е 320Е, а минава 500Е, среден наем - извън големите градове 200Е е висок наем - не среден.

56

До 56 Сашо

преди 6 години

Признавам чувството ти за хумор! Поздрави от USA!

55

Анонимен

преди 6 години

Е па и яз сега си работим у германско ама като се пенсионирам ще се върна да си живея в България. Тука цените са ужасни. Само разходите са отопление ток и поддръжка на блока са 350-400 евро. Билетче за рейса 3.3 евро. България е рай. С 1000 евро си цар.

54

Сашко

преди 6 години

Когато някой чужденец попадне на лош продукт в България, се възмущава,но казва,че не би си тръгнал заради такава неуредица! Така е ,защото всичко останало ,накуп , дава усещане за по-добър живот! България вече е привлекателна държава ,дори за богати чужденци! Откакто махнахме комунистите от власт държавата живна и тръгна осезателно развитие. За ужас на злобните комунисти.

53

Анонимен

преди 6 години

До до 45немци няма, има ГЕРМАНЦИ!Абе стига си философствал,самите немци се наричат "дойч",славяните ги наричат "немци",а арабите "алимани",а Германия е сбор от шваби,сакси, баварци,...............,че даже и славяни.

52

Гошо

преди 6 години

Значи, ставаме държава за чужди пенсионери. Лошо- много лошо...

51

Перипетии ли е да го

преди 6 години

"Перипетиите ѝ" е едно, а "перипетиите й" съвсем друго ;)

50

до ген. Луков

преди 6 години

муахаха, какво гражданско общество и кой се бори за правата си в Германия - за това ли бежанеца с 23 деца, взима 390 000 евро годишна помощ, от данъците на борещите се за правата си според теб немци. Знаеш ли, че лична позната чистокръвна германка, щях живот учител се я пенсионираха миналата година с 355 евро пенсия, с която дори наема не може да си плати. Това защото пенсионните фондове в Германия са празни и стават по-празни. Изобщо, Германия е на ръба, но има неинформирани идЕоти!!

49

Пецо

преди 6 години

До ах този луд святИ ти тогава ще си пенсионер .

48

до 45

преди 6 години

немци няма, има ГЕРМАНЦИ!

47

ДО 40

преди 6 години

Ами бил съм и в Англия ама такъв наем от 100 паунда няма.Прилична квартира ти е от 2000 паунда месечно и нагоре и със заплата от 7,60 паунда на час няма как да си цар като цигарите са ти 10 паунда , много дълга тема и спора е излишен . Пак казжам зависи какво работиш...... но на запад стандарта е доста висок, да не говорим ако излезеш като нормален човек да вечеряш на ресторант 2 пъти седмично да речем ........ със заплата от 8 паунда на час няма как да си го позволиш.

46

Анонимен

преди 6 години

Тука да не е гробище .. Да ходят в Сибир на студа и дървена къщурка , тоалетна на двора ..