52

Анонимен

преди 6 години

Фандъкова - в Затвора!

51

Член

преди 6 години

ще "работи" пак.защото е "тъмно"... много е тъмно... пуснете прожекторите.... леле колко мъка в България

50

Гери

преди 6 години

Напълно адекватен отговор!

49

Анонимен

преди 6 години

*** го прибират разделно ....и го прибарат смесено...уникално. а просто трябав да се закупи едон устройство за 10 милиона...Фандъкова обеащ пред цяла България на предните избори, че ще изпълни препоръката на Вили Лилков...но на нея й е удобон да обсулжва инетресите на Гайтански, Златев, Коко динев и още пет-шест човека

48

Анонимен

преди 6 години

Поинтересувайте се какво напраив Дън Сяопин в Китай! нека си говорим за данъчната реформа на Тръмп! само нашите са много назад. Идеите на Калфин са половнчати, а извън тях няма нищо по-добро.

47

Анонимен

преди 6 години

до 44 - всяка социална държава живее на Кредит. поинтерусувай се от социалната система на Франция. не съществува по-раздута социалан система от френската, нито пък здрава система, с голям бюджет - но хората там са ужасно доволни. 40 процента от предприятията са държавна собственостПонитерувай и от социалната система на УНгария, при ОРбан, и от резултатите при нея! Комунизмът фалира защото нямаше частно право, но ЕДна добра социална система може да привлееч инвеститори, като докааз ОРбан!

46

Курцио

преди 6 години

Тя, община "Младост" си работи,не е спирала- стига лъга!Или имаш предвид спешно да бъдат пуснати отново спрените инвестиционни, строителни проекти,заради които спретнахте курт-капана на Иванчева!!?Нагли, крадливи, нахални, лъжливи, неграмотни...гербаджии

45

Анонимен

преди 6 години

*** го прибират разделно....и го изхвърлят смесено.... уникално.

44

До 41

преди 6 години

"А безплатно е силна дума, държавата беше социална към нас, грижеше се да няма твърде голама разлика между бедни и богати, но парите си ги избиваше от труда ни." Разбирам да е било доброволно, а то беше задължително. А социалната държава функционираше, защото десетки години е живяла на кредит и беше фалирала. Справка: Речта на Петър Младенов към "другарите". Не помня датата, но ще я намерите в нета.

43

Скомина

преди 6 години

Данче! Как спиш спокойно като знаеш ти и твоите приятели от Бароко какво направихте в Студентски град?

42

Анонимен

преди 6 години

Щом ще се говорим за безплатен труд при комунизма, не се говорим за безплатното здравеопазване и образование, и за субсидиете към спорта и културата.

41

Анонимен

преди 6 години

и какво като работехем безплатно - да си чул да безработица? сега в Кърджали, Хасково, Видин, Монтана, Разград безработицаат надхвърля 50 процента! А безплатно е силна дума, държавата беше социална към нас, грижеше се да няма твърде голама разлика между бедни и богати, но парите си ги избиваше от труда ни.

40

Анонимен

преди 6 години

след още 80 дни някой проумя че кабелите за Интеренат висят ОТГОРЕ, а по закон трябав да са ПОД ЗЕМЯТА. Пак разбиват асфалта! И разбира се пукат тръба!

39

До 19

преди 6 години

"Тодор Живков през омразния комунизъм построи НДК за 10 месеца и за 32 милиона лв." Ха-ха, та нали ни водеха под стой от Университетите на бригади на НДК-то, защото всичко беше ударно. Работехме им безплатно. Благодарение на нас е станало. БКП/БСП да се смири и засрами. Какво само се бият в гърдите. Да бяха построили метрото, да бяха построили магистралите Тракия, Хемус и Черно море, с които ни продъниха ушите с обещания по времето на соца. Те щяха да станат готови съвсем скоро, а то 50 год.??

38

Анонимен

преди 6 години

След още 40 дена се сещам че е трябвало да има и озленяване около тротоарите....пак разбиват....

37

Анонимен

преди 6 години

след още 10 дена се сещат че всъност не е трябвало да слагат плочки, на тротоарите, а асфалт....пак разбиват

36

Анонимен

преди 6 години

.......след 20 дена фирмата се сеща, след като положила асфалта и е направила плочките на ЛЕВИЯ тротоар, е забравил да положи плочките на ДЕСНИЯ тротоар.... отново разбиват вече положения асфалт.

35

Нюх

преди 6 години

Подушвам нови протести - пред новозапочнатите строежи и пред общината.

34

Анонимен

преди 6 години

цена на билетчето в метрото - 1,60 (дори не е 1,50)цена на карта за метрото за 1 месец - 35 левапрез ден има развалени ескалатори!

33

Анонимен

преди 6 години

Нека ви кажа и как работи Топлофикация - обявяват че от 3- до 10 август няма да имает топла вода. цялото семейство си взимает отпуски точно тогава. НА 2 август топлофикация обявява че променя срока - топла вода няма да имает не от 3 до 10 август, когато сет на море, а он 1 септември до 6 септември. Хак да ви е!