33

Анонимен

преди 6 години

Това е едно добро начало . Подкрепям баварците .

32

Анонимен

преди 6 години

В Австрия на власт дойдоха ф.ашагите. Очаквайте скоро и в други градове. После всичко ще стане бързо и лесно!

31

факти

преди 6 години

България реално винаги е била наполовина ислямска държава. Комунистите се опитаха да заличат това но се провалиха (справедливо). Алах е на наша страна.Не случайно че все повече млади хора се обръщат към исляма. Във България вече има цели териториии във които няма християни. И във тези територии хората живеят добре. Младите имат по много деца. Мъжете имат работа и са заможни. А във християнските райони има демографска криза. Младите нямат деца и бягат в чужбина. Спасяват се кой както може.

30

Анонимен

преди 6 години

Пак ще го напиша- с кръстове няма да ги спрете да се редят на опашки за социални помощи и да се размножават. Спрете им всякакви помощи и ги пратете да работят на минималната например в мини, животновъдни ферми, транжиране на свинско...

29

Анонимен

преди 6 години

Точно обратното е основата на Християнството- Любов към ближния. Ближният- това е всеки друг човек на тази земя....На бас, че не си чел Стария Завет, защото ислямът е препис на избрани части от него с променени имена. В СЗ навсякъде се призовава за избиване на неверниците, особено жреците на други религии, изнасилване на девствените (тоест децата) за собствено употребление и оставянето на изгорена земя. Противоречи на Божиите заповеди, защото различните части са писани от различни хора.

28

Ало, ало, швабите

преди 6 години

Сложете кръст на Меркел и всичко ще си дойде на мястото.

27

Бъдещето

преди 6 години

Бъдещето на европа е ислямски инхристиянски анклави, гета, но гоу ериа, а ес е на изпарения, зашото държавите и районите вече са много различни. Кога патротите ще внесат същото предложение???

26

Анонимен

преди 6 години

Чети Уикипедията, "приятелю"! Ако не можеш да четеш, нека друг да го направи."Мюсюлманите вярват че Исус е заченат по чудотворен начин и няма баща а само майка".

25

Редови българин

преди 6 години

подкрепям...важно е да се знае !

24

Анонимен

преди 6 години

Западния политически елит затова води война срещу така наречените "радикални ислямисти" защото те са единствената реална заплаха за новия световен ред....Не са заплаха, а негов продукт. Не говоря само за Близкия Изток. Пример Германия - държавата от десетилетия поощряваше вътрешни радикални ислямистки групи, тогава турски, маскирани като културни НПО-та. Зелените и Левицата искаха всичко на майчин език, създадоха гетата. В същото време тайните служби финансираха радикалната десница.

23

opetkov

преди 6 години

Въпросът е малко по-сложен. Имаме сблъсък на две цивилизации, няма какво да се лъжем. Едната е бедна, млада, фанатизирана и се разширява където и както може. Другата е стара, изхабена, разложена от вътре от фалшиви схващания за "мултикултуризъм", братска взаимопомощ и друга плява, която няма място, когато се води война за съществуване. Както е казал поетът, макар и по друг повод: "Два свята, единият е излишен." Единственото правилно решение за Европа е да допуска само християни бежанци.

22

Фридрих Барбарона

преди 6 години

трябва пети кръстоносен поход, ама папата спи!DEUS VULT!

21

popa ot razgrad

преди 6 години

ако пъхате кръстовете в училищата и учрежденията, тогава и бурките и хиджабите ще дойдат там...

20

oracle

преди 6 години

Конфликта мюсюлмани и останалите религии е стар като света. Исляма не признава други религии и затова е доктрина на войната. Вярно е, множат се като зайци, но досега нищо не са направили за прогреса на този свят. Затова и света се контролира от християни.Е, в края на краищата, един светъл ден...You know who's going to inherit the earth? Arms dealers. Because everyone else is too busy killing each other.

19

Анонимен

преди 6 години

Мюсюлманите раждат деца и при тях няма демографски проблем. С кръстове няма да оправите собствените си проблеми. Не става само с ядене, иска се и друго!

18

opetkov

преди 6 години

До Жо В исторически план християнството също е изтребило не малко хора в "името на вярата". Да не говорим за насилствено покръстени индианци, южноамериканци и т.н. Може да се каже, че мюсюлманите са близо 600г назад от християнството.

17

Жо

преди 6 години

До Анонимен 4ИСЛЯМЪТ определя хората от другите вероизповедания като врагове и не счита за грях убийството на "неверници".Точно обратното е основата на Християнството- Любов към ближния. Ближният- това е всеки друг човек на тази земя. Не мрази врага си, защото ако обичаш само приятелите си, по какво ще се различаваш от езичниците?Християнството зове за мир, а исляма иска война.Християнството и Исляма се коренно различни в ценностите, които изповядват.

16

Анонимен

преди 6 години

Мюсулманските диктатури са бич за човечеството. Даже новия млад крал на саудитеите, който се е образовал на запад, разбра че е далеч от истината! А Ердоган тепърва ще си сърба горещата супа дето я дроби!

15

али от Мюмюнхен

преди 6 години

сетиха се ама много късно

14

Отговор до 8

преди 6 години

Средната християнка/атеистка в ЕС ражда средно по 1.5 деца на 28 години, защото за нея пари няма. За нея помощи няма, за нея социални за заплащане на квартира няма и т.н. Всички тези блага се дават на малцинствата, защото те горките все са дискриминирани. Все още децата се гледат с пари, не само с любов. Ето ти отговора на въпроса ти.