46

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 41 С твоя акъл , нищо чудно ,че не си разбрал посланието на 2/3 от българите , а то е ясно- Искат равноправно третиране , на обвиняемите в престъпления , а такова няма .Ние сме длъжни едва ли не да екстрадираме всеки заподозрят ,а отсрещната страна /САЩ/ , няма ангажиментда ни предаде дори и доказаните /осъдени/ по нашите закони.

45

Анонимен

преди 6 години

Купуваш стока в САЩ.Заявяваш, че няма да замине за ембаргова държава.Пристига в междинна държава.Оттам заминава за държавата-цел, защото няма ембарго.

44

Футуролог

преди 6 години

Сдуханяците на ЦРУ и АНС концлагери за българските хеви метъли ли ще правят?Помните ли онзи наш Петър дето беше изчезнал в сградата на самото американско посолство?САЩ-ченгетата да не пратят Папа Франциск да троши камъни в ГуантанамоСтига САЩ-циркове от тези *** и лузъриПросто Хеви Метълите се поздравяват с пръсти по абсолютно същия начин като турските ултранационалисти "СИВИТЕ ВЪЛЦИ"Опса,по устав цветът на ГЕРБ е СИВИЯясно откъде еАгджа,Ердоган-сиви вълчаци,Бойко-сив пом-ияр

43

Анонимен

преди 6 години

До Adolf EichmannЯ ми кажи от къде е избягал в България. ХаХаХаТука се преписват само опорни точко без въобще да са се запознали със случая.Желязко бил избягал да се скрие в България - СМЕХ Хи Хи ХИ

42

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 37Малко мишкарско звучи, но ти желая успех в бъдещите ти начинания !

41

Анонимен

преди 6 години

"Едва 10% са тези, които смятат, че ако българинът наистина е виновен, той трябва да се изправи пред американски съд."Чакай ... Нещо не схванах в превода - Ако е извършил престъпление, 90% казват, че не трябва да бъде съден ? Ок ...

40

МАМИН ТОЙ, НЕЗНАЕЛ!

преди 6 години

Писна ми от тоя дже ндър ... да го взимат вече американците тоя желез и да учи лбгт номера в щатския затвор .Този е същият като оня Пл .ъха който с право го гръмнаха докато краде ,само че този е на друго ниво ."Ама аз не знаех , не разбрах" айде моля , железки номера . Щом са му плащали 5000 лв като отговорник на отдел той много добре е осъзнавал кво върши и си е затварял очите.Нито е стар, нито е неграмотен .Държавата НЯМА ПАРИ ДА МУ ПРАЩА *** *** ФА.Заплатките къде са? Изпити ,изядени

39

Adolf Eichmann

преди 6 години

Желязчо много добре е знаел, че нарушава закона и затова е избягал в БГ като му е подпарило под опашката. Аз работя в подобен бизнес и знам много добре на кои държави да не се продава това или онова - всички на запад го знаят. Друг е въпроса, че на наглите янки трябва да им се покаже среден пръст и да им се даде да пият чаша водица с лед ;)

38

Иван Тодоров

преди 6 години

Да заминава за САЩ. Ако не е виновен ще го пуснат

37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 32Аз зарибявам една американка по интернет. Малко е грозничка но ме харесва и като нищо ще се съгласи да се оженим и така ще получа виза.

36

Анонимен

преди 6 години

Какво ембарго какви 5 лева , когато са осъществени тези сделки , нито България , нито ЕС са имали наложено ембарго за Сирия.Желяз като служител на фирма регистрирана в България и по трудов договор по българското трудово законодателство , не е извършил никакво престъпление.Американците да си мрънкат колкото си искат , екстрадация няма да има.

35

Анонимен

преди 6 години

До отСиднейАв$тралияНекой май си въобразява ,че Симитли е Сидней.Слез на земята , знаем те кой си и какъв си.

34

Анонимен

преди 6 години

"Все пак има ли поне един, който тайно в душата си да вярва, че лицето Желяз --действително не е знаел нищо, че има война, ембарго, забрана....аз лично не вярвам, а Вие?"Я по-добре се напъни и помисли: при наложено ембарго, как точно се е осъществила сделката? Нали при наложено ембарго не би трябвало стоката изобщо да напусне склада?

33

Анонимен

преди 6 години

AMI DA NE MI E RODNINA-DA GO PREDADEM SAM SAGLASEN.

32

Анонимен

преди 6 години

До ПитанеПитането трябва де е , щом като имаме визов режим за САЩ , защо няма реципрочност отстрана на ЕС.За отговора питайте Боко

31

Минко 47 г. ерген

преди 6 години

Да го пращат при мене в Австралия. Ако е напрегнат, ще го водя на север в джунглата, да го охлабят црнокожите. Те са ЖелязНи.-----------------Къде ще бие толкоз път момчето. Да го пращат при мене. Аз ще го охлабя.

30

Демократ

преди 6 години

Българите трябва да им стане ясно и да си набият в дебелита глави, че докато в България има българи русофили и политици които посещават Крим визите никога няма да паднат.

29

Анонимен

преди 6 години

Спри да вееш руското знаме наляво и надясно и ще ти паднат визите веднага :)

28

какви братя бе!

преди 6 години

До АнонименНе брат тьй мне, rнида черножопая!

27

равносметка

преди 6 години

Все пак има ли поне един, който тайно в душата си да вярва, че лицето Желяз --действително не е знаел нищо, че има война, ембарго, забрана....аз лично не вярвам, а Вие?