107

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

"Банда роми напада и бие до "Западен парк", но не обира"======================================А изнacилвa ли?

106

Анонимен

преди 6 години

Ромите са обрали само акъла на неграмотните *** от ФЕС бе ге

105

Анонимен

преди 6 години

2030 година блатото изчезва от картата на света.

104

123

преди 6 години

ДА са ви честити:1. Мирните протести2. Комунизма3. ТолерастиятаЗа такива *** като вас няма да си мръдна пръста.

103

Анонимен

преди 6 години

Не е за обир, за етническо прочистване е!!! Целта е животът на българите в най-близките квартали около Факултета да стане невъзможен, това е страшната истина! Западен парк, Красна поляна, Овча купел и това е само началото. Утре от 19 ч. жителите на Красна поляна пак ще протестират, властта блее, вицепремиерът по демографските въпроси Симеонов бори шума, Банкянската шушумига оправя Западните Балкани и така до края на България.

102

Анонимен

преди 6 години

........ Народът го е казал - 'храни куче да те лае' (бие).....

101

боййко

преди 6 години

Властта ги храни от Вашите пари със СОЦИАЛКИ.Властта ги храни с парите от разни фондове от ЕС.ТЕ не работят и правят само бели. ПОЛИЦИЯ В ЗАПАДЕН ПАРК НЕ СЪМ ВИЖДАЛ ОТ ВРЕМЕТО НА БАЙ ТОШО. Има едно полицейско МВР до Лукойл. По- близо , за да пазят на ЗЛАТНОТО прасе бензиностанцията, което щяло да "затвори държавата заради слухове" . И това е!

100

Анонимен

преди 6 години

НПО-тата трябва да бъдат изгонени от България, както направи Орбан в Унгария! "Отворено общество" на Сорос преди някалко дни заяви, че затварят офиса си в Будапеща. А ние кога и защо управляващите ги е страх?!

99

Анонимен

преди 6 години

До 141-теб ако те сбараме някъде тежко и горко.....знаеме кой и откъде си.....скоро ще разбереш....

98

Карина

преди 6 години

Уви, в Бг ромите се използват от Соросоидитe за инструмент за нанасяне на удари под кръста на традиционното християнско семейство и като цяло на българското общество, с цел пределното му разрушаване! Точно, както и на мохамеданите в Западна Европа им е даден тотем за неприкосновеност от същите групи интереси, чиито кукли на конци са Юнкер, Меркел и Мей - така и в Бг ромите биват най-арогантно яхани и използвани като сороcoиден механизъм! Нещо като с оня, дето изял баницата, и оня дето му я дал!

97

Трак

преди 6 години

Добре , че нищо не зависи от хората в този форум защото жална ни майка.А България върви напред , въпреки цялата изпълнителна , законодателна и съдебна власт.Младите пробиват и не след дълго ще изкупят старите връзкари.Просто трябва време да фалират червените наследници.А това ще стане скоро , само да не излезем от ЕС , че тогава мутрите ще царуват.

96

БЪЛГАРИН

преди 6 години

ГЕН. Стою Неделчев -ЧОЧООЛУ . Светла ти памет ГЕНЕРАЛЕ.Почивай в МИР .

95

horhe

преди 6 години

за съжаление,тука и по цели нощи да се пише не помага,кой каквото и да споделя,и да пише по форумите,това с нищо няма да промени ситуацията,големите проблеми на България не са - 2-3 ромчета от махалата,най-големият проблем е горе - 240 малки проблемчета ,които крадат милиони всяка година,а народът мизерства..........

94

ХА-ХА-ХА !дтржава, а

преди 6 години

до horheНе е вярно, че държава няма. Мен почти всеки ден именно държавата не спира, проверява, глобява и ме притиска да и плащам данъци чрез НАП, Общината, МВР, КАТ ...Проблемът е не, че няма държава, а че държавата е майка за ромите и мащеха за българите.Това се върши под външно, западно влияние и натиск.Аз го наричам ГЕНОЦИД и етническо прочистване над българите.

93

horhe

преди 6 години

Отдавна държава няма,тя е абдикирала напълно,тука я има ,я няма 6 милиона - население,всеки ден по няколко катастрофи ,жертвите с всяка изминала година се увеличават,до 2050 година по прогноза броя на населението ще е 4 милиона,закони няма,въобще отдавна сме бита карта,за съжаление.........

92

Анонимен

преди 6 години

Нормално. На ромите също им писва от беззаконието и вземат нещата в свои ръце. Какво мислите, че ще стане ако ром отиде в участъка да се оплаче, че българи са го тормозели. Точно така, нищо няма да стане. Затова най-вероятно в случая се е пристъпило към моментално правосъдие. Двете лекенца сигурно са обиждали ромчетата на етнос. Знаете, че по конституция това в България е престъпление. Едва ли някой ще накаже българчета за това и ромите са създали правосъдие. Свършили са работата на държавата.

91

Трак

преди 6 години

Да на сто пребити роми се случва и един българин да го отнесе , то от кумова срама :)

90

Анонимен

преди 6 години

Тонове набили българи или обратното. Често се случва между близки роднини.

89

макарон

преди 6 години

рано или късно ще набият някой когото не трябва и тогава ще ядат винкела

88

Трак до аркан

преди 6 години

Българина застава само зад флага на народа си , русофилите само да се репчат знаят , но стане ли напечено първи бягат.