105

Анонимен

преди 6 години

Е точно там ти е ключа от палатката - той твърди, че не е подписвал. Въпросът е дали е така.

104

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 112Спри с фантазиите. Затворът Абу Гариб не съществува вече Или по-точно от години не е под управлението на САЩ. Говориш за Гуантанамо, но там отиват ТЕРОРИСТИ, при това не всички. В случая дори собствениците на фирмата ще си прекарат определения срок в затвор в Щатите

103

Анонимен

преди 6 години

Той е казва, че НЕ Е ПОДПИСВАЛ договори за продажба и прочие. И американците се сещат за него месеци след обвинението срещу иранците. Толкоз. Другото са спекулации. И Навсякъде по света хората щяха да се опитат да защитят свой съгражданин пионка(друго засега не се и твърди) или поне щяха да си траят докато случаят не се изясни и не се каже точно в какво го обвиняват и какви са били действията му. Но не всеки се прави на пишман прикурор. Тая работа не е като футбола, от който всеки разбира

102

Анонимен

преди 6 години

113, питай омбудсманката.

101

Анонимен

преди 6 години

Нали уж бил търговски дуректор, а той твърди че е бил телефонистка. Другия път да гледа какви документи подписва. Най вероятно договора му е бил от 10 страници и той изобщо не си е направил труда да го прочете. Точно такива баламурници си търсят те.

100

Анонимен

преди 6 години

Младо и глупаво. За какво му е адвокат в Маями, като български съд решава дали да го изпратят на американското правосъдие или не.

99

Анонимен

преди 6 години

Обикновено на недосегаемите за американското правосъдие терористи търгуващи с забранена и поставена под експотен -контрол продукция им се случват тежки и случайни събития. Дано има застраховка ми е думата. И пари за 24 часова охрана защото един ден може да се събуди в затвора Абу Гариб където България обикновено няма никаква юрисдикция и там може да на 97 да излезне за да си напише завещанието.

98

123

преди 6 години

Един приетел ми разказа за този случай и този е последна дупка на кавала, ама като е к*вал, него ще го пращат в сащ. И я му вижте тарикатската мутричка. Да се оправя и да не ни занимава.

97

Анонимен

преди 6 години

До рускиня - q traj ma!

96

Анонимен

преди 6 години

ma, nqma problem! 6tom e nevinen, nqma da go osadqt. tuka trabite, 4e w USA osajdat newinni! propaganda s etiket Rossia!

95

рускиня

преди 6 години

До от сидниАав$тралияСамо да попитам какво прави контингент на НАТО в Сирия? Какво правят там българските войничета? Какво правили българските войничета в Ирак, докато не ги върнаха в ковчези? Това са независимите страни и ако воинечета не поканени там от законното правителство, то ще ги избиват . Защото сирийци сами трябва да решат своя съдба

94

Анонимен

преди 6 години

По кои закони за нарушаване на ембарго се повдигат обвинения и се задържа служител от най - ниско ниво???? Що не излязат и да кажат за какво иде реч тука?? Къде е Манолова??? Абе докога ще ни разиграват като маймуни и ще ни подмятат всякакви кьорфишеци в тая смотана държава, бре?????

93

от сидниАав$тралия

преди 6 години

Абе тоя е помагал на сирийци да избиват БЪЛГАРИ бе! Забравихте ли че българия има контингент БЪЛГАРСКИ войничета като част от НАТО? Желяз продавал самолетни части на сирийци за да избират БЪЛГАРСКИ войничета и защо до сега не е осъден от българската прокуратура, АЛОООУУУ, прокуратоурата спите ли!

92

Анонимен

преди 6 години

Роби, не надигайте глава!Преклонена главица, сабя не я сече, запомнете.

91

Анонимен

преди 6 години

Американците са прави - Желяз е помагал на сирийската армия да избива славните ислями, въоръжавана именно от САЩ и България.Какъв позор!

90

АНАЛИЗ

преди 6 години

ЖЕЛЕЗЕ -ЖЕЛЕЗЕ УЧИ ЛИ ЕЗИКА НА ГОСПОДАРИТЕ СИ ?УЧИ!РАБОТИ ЛИ ЗА ГОСПОДАРИТЕ СИ? РАБОТИ! Е СЕГА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ТВОИ ГОСПОДАРИ ЩЕ ТЕ ТИКНАТ В ГОСПОДАРСКИ ЗАТВОР!!!!СОБСТВЕНИЦИТЕ НА ФИРМАТА КОЯТО ТЕ Е СТРАХ ДА НАЗОВЕШ СА МАСОНИ ТЯХ НЯМА ДА ГИ ПИПНЕ НИКОЙ НО ЖЕЛЯЗ ОТ ТОЛБУХИН ЩЕ ГО ПРЕВЪРНАТ В КАТОРЖНИК!ЖЕНСКАТА ВЕДНАГА БИЕ ОТБОЙ ЗА СВАТБА ВИДЯЛА ЧЕ НЯМА БЪДЕЩЕ С НЕГО СЕГА СЕ ПРЕСТРУВА НА МНОГО ЗАГРИЖЕНА А ЩЕ ГО ЗАБРАВИ ЗА НЯКОЛКО ДНИ!ЖЕЛЯЗЕ ЗАЩО ТИ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ХВАЩАШ С АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР И ВРАГ.

89

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98Въпросът е дали знаеш, че това, което те карат да вършиш(и не е упоменато конкретно) е неправомерно?

88

Анонимен

преди 6 години

Путин е виновен

87

Анонимен

преди 6 години

Едно не разбирам.Значи, тази фирма е съществувала с години. Кой знае колко ембаргова стока са прекарали, собствениците са някакви араби, въобще яко смърди цялата работа. Американците, дето са на 6-7000 км разстояние, излавят цялата тази сплотена групичка и събират достатъчно доказателства за дело, а нашите служби, дето уж са им под носа, са ги пропуснали?

86

Анонимен

преди 6 години

Ти би ли изпълнил неправомерни работи, за които знаеш, че са неправомерни, ако алтернативата е да напуснеш?