61

Анонимен

преди 6 години

47 намерил си кой да напишеш за лидер. Путин точно е най-корумпирания.Руснака е по-беден от българина. 125 евро минимална заплата ,при 1 400 в Германия. Олигарсите съсипват руснаците и дерибействат на техен гръб. Скъпа храна ,ниски заплати , 10 млн руснаци забегнали в лошата Европа. Дори децата на кликата на Путин са в лошия Запад. България е огледален образ на Русия . Всичко тук ,нашите управляващи( деца на комунисти или старите членове на ДС ) , копират от бившото КГБ взело властта в Русия

60

син на мутинка

преди 6 години

ми не е сама мутинка ерика бе. сека вечер си легаме заедно и даже дедото и той там и гледа и снима. това е типично по немски. даже от време на време като ми свърши матриала и викам цялото афганистанско гето да и се изреждят че нейното .... сърце големо, пълнене нема.

59

Анонимен

преди 6 години

А основателят на Пинк Флойд Роджър Уотърс се изцепи за белите каски в Сирия ,че са фалшива организация,съществуваща да прави положителен пиар на терористите-Това,по повод поканата да участват в защита на "каузата"Видеото е потресаващо.До припомним,че на техен концерт у нас със светлини беше изписана "оставка".Тогава Орешарски беше премиер...

58

Анонимен

преди 6 години

45, УМНАТА С ПРИКАЗКИТЕ ЗА БАБИТЕ ОТ ПОСОЧЕНИЯ ОТ ТЕБ НАБОР- НИЕ СМЕ ТОЛКОВА ЗДРАВИ И КОРАВИ ЧЕ РАБОТИМ ОЩЕ ВИЖ ЗАЩО КАТО ПОГЛЕДНЕШ НОИ И СМЕ ТОЛКОВА КОРАВИ ЧЕ СИ ПИЕМ ХАПОВЕТЕ И ТЪРЧИМ НА РАБОТА, А ПРЕДИ 30 Г РАБОТИХМЕ И СЪБОТА- НЯМА ВТОРИ КАТО НАС В ЕВРОПА, НЯМА ПО ПРЕКАРАНИ ОТ НАС, НОО СИ ТРАЕМ И БАЧКАМЕ ЩОТО ТАКИВА КАТО ТЕБ ИСКАТ ДА РАЗБИЯТ НАДЕЖДИТЕ НИ ЧЕ КАТО ВЛЕЗЕМ В ЕВРОЗОНАТА ПЕНСИИТЕ НИ ЩЕ СЕ ДОБЛЕЖАТ ДО ЕВРОПЕЙСКИТЕ А НЯМА ДА ОТИДАТ ПРИ РУСКИТЕ- ТУК СЛЕДВА ЛЮТА ЖЕНСКА ПСУВНЯ ЗА ТЕБ.

57

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

И това е естествения край на всяка диктатураЩом няма мандатност и един човек властва толкова дълго- следва изолация.Альоууу ти като пишеш мисли, не само да "приказваш" колкото да не заспиш! Путин управлява рАссся по-дълго от Меркел, ама неговото не е диктатура, а видите ли в държавата с изградена демокрация, диктатура! В Германия има политически контрол и в резултат на което възникна на AfD (алтернатива за Германия) и никой опозиционер не беше отстрелян, както е практиката в рАссся.

56

Анонимен

преди 6 години

ЕС е добра идея,но я опорочиха,превърнаха я в ново колониално жестоко робство,където 3-4 държави са добре,а другите им слугуват,където няколко олигархични гиганта са добре,а другите мизерстват,те дори и собствените си народи не жалят в името на парите,та другите ли?И все пак за сега не виждам друга алтернатива освен ЕС,поне засега.

55

PD

преди 6 години

Прав е коментиращия по надолу. Германия не е свободна, а окупирана страна. Обаче, си остава централна потенциална Европейска сила. Скрито от медийните прожектори, тече процес по встъпване в владение на центъра. И то като суверенна. И проблема не е личността Меркел, а необходимостта от сериозна подготовка. А съюзници, ще са и традиционните държави. Белгия, Австрия, Чехия и дори Италия. В предвид как ще се постави по отношение на Русия, и др. ще се включат към центъра.

54

Тази

преди 6 години

ако е ашладисвана,Това е било преди Берлинската Стена! Хайл!

53

Анонимен

преди 6 години

И това е естествения край на всяка диктатураЩом няма мандатност и един човек властва толкова дълго- следва изолация.Примерите са два Меркел и ПутинДържавите им не са по- слаби, защото ги управлява един и същ човек толкова дълго, но са в изолация. Факт

52

copy-paste

преди 6 години

Добре че има бутоните copy-paste на клавиатурара иначе тоа сайт щеше да стои празен

51

Анонимен

преди 6 години

Вярно е ! :) Поне на концерта е разбрал колко "много го обичат" хората... :)

50

фактъ

преди 6 години

А Цветанов биде бурно освиркан от публиката в ндк на концерта на Силви Вартан...

49

Arschloh

преди 6 години

Гаси фантасмагориите, са написани по-горе! И всичко това само и само да се прикрие факта, че Германия е окупирана страна и като такава, няма право на глас - реално решават окупаторите от САЩ и техните симбиозни съюзници (или началници) от Израел!

48

Анонимен

преди 6 години

А нашия пудел въобще не е удостоен с присъствие в тази статия , защото той е ясен .Погалиш хо по главата и той веднага ляга по гръб с краката на гора .

47

Uh oh

преди 6 години

За мен Макарон е некрофил. Как може такъв да ми дава наклон и от от другия край на Европа?

46

ЛОША ОРГАНИЗАЦИЯ

преди 6 години

Остана само един Лидер на Европа - Путин .Останалите глави на Европа са потънали до шията в Корупция - интересуват ги само парите .

45

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До АнонименАми всичко е логично!!Преди , зад политиците са стояли хората с техните интереси! За това и политиците тогава са били такива- с топки/отговрни/.Сега зад политиците са парите!И политиците са такива-книжни! А не златни ,златото е само стока!!!Меркел,Терезата, Макрон Итака нататък!!

44

Анонимен

преди 6 години

Докато начело на ЕС са стари моми и женени за баби ,бездетни ,ще се налагат ценности на геи бракове, прайдове,***.Ще има все повече джамии, ислямски квартали,африканци .ЕС ще стане едно голямо гето..Истината е християнски клуб със силни национална държава с общи пазари, политика и отбрана.Капсулиране като Великобритания е равнозначно на гибел в глобалния свят днес.

43

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

До фактите говорятАми силата има само едно измерение -силата на удара!А ядрения шамар е най-силния, дори инанесен на самия себе си,защото и другите ще ги заболи!Винаги съм се чудил,защо Германия сама не си произведе такива ,както и много други държави ,които имат възможност!Явно не искат да ползват ядрените бомби за шантаж или да имат нужда от защита!И защо налагат ограничения на другите да не си произведат!Да се лишат от защита на икономическите интереси с оръжие!?!?!

42

ЕС

преди 6 години

Е гноен цирей,който ще се спука....Прекрасно би било Европа да е единна,НО НЕ ПО ТОЗИ НАЧИН И НЕ С ТЕЗИ УПРАВЛЯВАЩИ Я БЕЗУМЦИ.. ЕВРОПА НА ХРИСТИЯНИТЕ,ЕВРОПА,В ПОМОЩ НА ПО- БЕДНИТЕ СИ СТРАНИ ЧЛЕНКИ И НЕ ЕВРОПА МАНА ДВОЙНИТЕ СТАНДАРТИ. ТОЗИ ЕС - НЯМА БЪДЕЩЕ.