42

:)

преди 6 години

Така като гледам, войната се оформи - САЩ,АНГЛИЯ,ФРАНЦИЯ,ИЗРАЕЛ и НАТО срещу РУСИЯ, ИРАН, КНДР, Сирия,Турция и може би Китай

41

Анонимен

преди 6 години

Иранците са умни хора.

40

До плешивия сокол

преди 6 години

Иран е не повече ислямска република от съюзниците на Сащ Саудитска Арабия, където още пребиват жените си на улицата с камъни

39

Анонимен

преди 6 години

За това хората не дават да имаш ядрено оръжие. Защото банда фенчета веднага - Иние имаме,ще гърмим. То по тая логика САЩ трябваше да гръмне всички след 1945 и да копаете уран. Поведение на изостанали хора.

38

Анонимен

преди 6 години

Под благовидният предлог за демократизащия (основно чрез инвазии, бомбардировки и "майдани") се подчиняват други народи като им се превземат природните ресурсиа хората биват поробвани.Естествено всичко това става по доста фин начин чреъ механизмите на пазарната икономика.Те ти булка "Спасов ден".

37

Анонимен

преди 6 години

"не трябва да се сключват споразумения със САЩ, защото в края на деня ръководният принцип на САЩ е "каквото е мое си е мое, каквото е твое подлежи на преговори".ПРАВО В ДЕСЕТКАТА.Това е и на Боко-тиквата поддхода в България.Дори по-зле.Мойто си е мое а твоето е мое също.Тръмп и *** са един дол дренки.И това ми беше ясно още като се "излюпи" Тиквата а после и оня Клоун зад океана.Простолюдието обаче не го разбира и сега този ПРОБЛЕМ и ще ПЛАЩА с кръв.

36

Освен бомбардировки

преди 6 години

какво друго сме получили от щатите?! А-забравих-колона номер 5 -ииииийехууууу...

35

факт

преди 6 години

Иран знае лукавата и лъжлива политика на САЩ,те са я изпитали на гърбът си,дано СК не се подведе по сатаната.

34

сее таа брат

преди 6 години

Така и не разбрах кога и какви ползи сме имали от САЩ, и поради що трябва да ги харесваме?

33

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 6 години

Иран и КНДР имат ядрено оръжие и поради тази причина все още няма опит за тяхното "демократизиране".

32

Туйтъря на Тръмпя

преди 6 години

В Австралия откриха петрол, ама там вече има демокрация QQ ....

31

Анонимен

преди 6 години

Ей - такваьи войан ще е яка - китайец срещи талибан.

30

Анонимен

преди 6 години

Рижавият клоун го укроти като му изпълни исканията.

29

въпрос

преди 6 години

А Тръмп защо се среща с Ким? Не може ли просто секретарката на американското посолство да му се обади и да му каже да спре незабавно ядрената програма или в противен случай да освобождава още същия ден кабинета и въпросът е решен?

28

osmiat.org

преди 6 години

Иран ИМА ядрено оръжие и то отдавна. Договора е да се държи това в тайна. Тайната беше дотук :)

27

Анонимен

преди 6 години

До ПЕТРОВАПетрова, Сащ имат много повече петрол от иран и със шистовата газ зависимостта от петрол и въглища става все по-малка със всяка измината година.

26

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНе разбирам защо според коментиращите целият свят трябва да прави каквото кажат сащ???-------------------Някой ден ще разбереш...

25

Анонимен

преди 6 години

грешката с отмяната на ембаргото въху Иран трябва да бъде поправена, сигурно скоро!На такива режими доверие не трябва да се дава! Натиск до задушаване! Амин!

24

ЪЙ

преди 6 години

ВОЙНАТА МЕЖДУ ИРАН И ИЗРАЕЛ Е ВЪПРОС НА ДНИ И МЕСЕЦИ ТЯ ЩЕ СЕ РЕАЛИЗИРА ПО ЕДИН ИЛИ ДРУГ НАЧИН.ПИОНКАТА ТРЪМ СЛУЖЕЩА НА ЦИОНИСТА УОРЪН БЪФЕТ ЩЕ ОСТАНЕ С ПРЪСТ В ***.....А ПУТИН В ЦИОНИСТКИЯ ТЕАТЪР ГО ИГРАЕ ДОБРИЯ ПОЛИЦАЙ!!!!ПРАВОСЛАВНИТЕ АКО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА БЛЕЯТ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИТИ....СЛЕДВАЩА СЦЕНА НА ДЕЙСТВИЕ Е БЕЛАРУС!!!!

23

Анонимен

преди 6 години

До 22САЩ св управлява от народа си. Второ Иран не е ядрена сила. Много лъжи в малко постче.Трето сложи си чалмата и отивайй да се дупиш.