319

Анонимен

преди 6 години

Спомням си времето. Певицата Лили Иванова се връща от Япония.и се разприказвала , колко хубаво е там. От политбюро моментално я изкараха Шпионка. Същото за Гунди. Бяха го поканили да рита в западен отбор. И той шпионин!

318

Анонимен

преди 6 години

До 330 и тя прави продукт НО го пуска в WC - то

317

Анонимен

преди 6 години

В нови искър с масовите убийства. МВР ИЗЛЕЗНА С РАЗЛИЧНИ ВЕРСИИ, ДО КАТО СЕ ИЗМИСЛИ НЕЩО ЗА ПРЕД ОБЩЕСТВОТО.Различни психолози се тренираха на " сухо". Да внушават разни епизоди. Но то си стана ясно в началото, че на фирмата на частния тираджия МУ ДЪЛЖАТ ПАРИ ЗА НЕУРЕДЕНИ разходи.

316

Анонимен

преди 6 години

От една журналистка , която почти никакъв продукт не излиза. Се ожали , че кметицата била фризьорка ! Като, че ли това е нещо опасно да стане кметица???Сега този нов кмет СИГУРНО ядрена физика трябва да е завършил. Но как ще го изберат? Или с парашут ще го спускат?

315

Анонимен

преди 6 години

До рибата. Нея я зготвиха! Тебе да те издържат.

314

Анонимен

преди 6 години

До332 такъв е закона на КОЛЕКТИВА. Плаща КОЛЕКТИВА АКО се стигне до Стразбург.Така прокурора и другите по веригата. Отговорност не носят но си взимат заплата !

313

Анонимен

преди 6 години

На герберастките некадърни сценаристи отново им лъснаха задните части.Лошото е, че присъдата в Страсбург ще плащаме всички ние.Ние платихме и 300 000 вместо Цветанов заради ареста на Николай Цонев.Дано сега да са по-малко.

312

Анонимен

преди 6 години

Във военния комунизъм се прилага така нареченото наказание.Един, двама, им се измисля вина и се наказват всички за да се подчинява масата по лесно.

311

старите номера

преди 6 години

До АнонименКогато по законен път не могат да те махнат, принуждават те със серия от клевети!Когато не могат да хванат истинския престъпник, наклеветяват някой невинен докато умреНенапразно МВР казват, че няма нищо неразкрито, както няма веднага разкрито действие

310

Господи

преди 6 години

Каква никаква жена сложили за кметица на столичен квартал! И хората чакат промени...

309

Американ

преди 6 години

Във времето на камерите, гледащи от всяко кьоше как па нямаха един запис да покажат на разняната на парите, нали уж са гледали и разследвали!?Определено смърди на българщина..

308

Анонимен

преди 6 години

Абсолютна постановка, но като се има предвид едноокия кло ун - шеф на МВР...

307

Анонимен

преди 6 години

Дано българите си вземат поука и на следващите избори трябва да се изчисти парламента от много политици на Герб , БСП най големите партии Слави го е казал. Твърде много искат власт да са недосегаеми. Мисля че тези политици не управляват в интерес на народа а за тях си. Те си викат защо да помагаме на народа ние живеем 80 години и се наслаждават пускат бонус да замажат очите кви са тези за какви се мислят кой възповядват дявола ли кой?!

306

Анонимен

преди 6 години

Ето,такава ни е държавата: фарс,фалш,постановка,мизерия,***,***,деградация. Тя никога няма да се оправи,който и да е на власт.И най-жалкото е,че хората вече са обезверени и на никой не му пука какво се случва,защото те с нищо не могат да променят обстоятелствата,защото не са независими :Гъкнеш ли - смачкан си ,жалко,но факт.

305

Миташки

преди 6 години

Май не е зелена а червена и ......

304

Свинята

преди 6 години

Ако човек се вгледа в подробностите много ще се усъмни дали това не е постановка като онази с удобно самоубилия се в Нови Искър. Изнудвания бизнесмен строител из цяла София каза: "Никъде другаде не са ми искали пари" Ако това беше вярно София нямаше да е кадастрално тотално засрана. Каза още "Трудно събрах пари за подкуп -теглих заем за да и дам 70х.евро.Ако това е вярно къде е тръгнал този льолю да строи 1500кв. застроена площ.Изводите нека си ги направят умните хора. За малките и големите лъжи

303

Анонимен

преди 6 години

Крадлата е от Зелените. Тя е еманация на зелените крадци-рекетьори.

302

Анонимен

преди 6 години

Поредното доказателство че корупцията не е за всеки, камо ли за фризьорки. И за това си трябва талант за да не те хванат. Не може да тормозиш всички, да се правиш на господ и да искаш огромни суми и някой да не те изпържи. Главните архитекти кандисват на 2 апартамента а тая ще иска 500,000 евро. Все пак хората са учили да станат архитекти и дълго са работили за да станат главни. А тая фризьорка и айде на големите пари. Не че пдобрявам корупцията но и там си има ред.

301

Анонимен

преди 6 години

първо вчера една медия се изказа че иванчева си е признала - лъжа. че имало отпечатъци -лъжа.... и дори бизнесмена който е бил рекитиран разкри че не е имал личен контакт с иванчева а с посредник !за какво си говорим - платени медии, платени ченгета, платени заместник кметове...

300

общо взето

преди 6 години

Ако се позволи на един кмет да е независим и сам да прибира всичко, после всички ще искат така и няма кой да се отчита в Банкя, това няма как да стане.А корумпираната кметица не виждам кой нормален ще излезе да я подкрепя пред съда, ако се излиза за нещо то трябва да се прочисти цялата държава наред.