154

С ПОЗДРАВИ ОТ ГИНКА

преди 6 години

КМЕТИЦАТА: ВЗЕХ ПАРАТА И КВО КАТ СЪМ ГИ ВЗЕЛА!!! САМО ДРУГИТЕ ЛИ ДА ЛАПКАТ А А А ?!?!?!??!?!

153

Стефанов

преди 6 години

В тази държава се оказва, че и най-големия светец пред народа може да е корумпиран престъпник. И 20 г. са ни много да се затрием като нация..

152

Грешчица

преди 6 години

До АнонименМилионери са единствено комунистите в България!!! Повечето го знаем!

151

Анонимен

преди 6 години

ТЯ Е ОБЯВИЛА ПРЕД ПРОКУРАТУРАТА, ЧЕ БИЛА ВЗЕЛА ПАРИТЕ ЩОТО ИСКАЛА ДА ИЗОБЛИЧИ ПРЕСТЪПНОСТТА И ДА ГИ ПРЕДАДЕ ПОСЛЕ ВЪВ ПОЛИЦИЯТА :D

150

Виновна

преди 6 години

Виновна е партия герб. Виновна е , че не е взела под закрила Иванчева. Иначе Иванчева е невинна . Някой й е сложил парите в колата. Виновни са всички от данс и прокуратурата. Виновни са , че са я следили няколко месеца със срс-та и са виновни , че са записали всичко. Виновен е и бизнесмена , който година и половина чакал за подпис , вместо да даде парите веднага. Така би спестил много време и нерви.

149

Анонимен

преди 6 години

София надмина Варна по бандитизми.

148

Балъци..

преди 6 години

Това ми напомня зрелищните акции на ЦЦ. Всички "абсолютни престъпници" са оневинени, а някои осъдиха държавата (т.е. нас) в Страсбург, да им платим неустойка. Сега ще платим и за този цирк с Иванчева. Не че е невинна, но и нашата "власт" е толкова ЗЛЕ, че повече не може. Циркаджилък на н-та степен. Компетентност нулева.

147

Левски

преди 6 години

Моля ви, в нашата държава не се случват такива неща. Хората не могат да повярват, че е възможно престъпник да бъде разкрит и наказан...

146

до 144

преди 6 години

И защо да няма "такова животно"! Благодарение на "такива животни" хиляди хора получават заплати. Колкото и да ви е невероятно бюджета се пълни основно от данъците на такива "такива животни", а не от вашите. Само таксата за разрешението за строеж на такъв обект струва половин милион лева... Крайно време е да се осъзнае българина, че предприемачите са хората които дърпат икономиката напред и колкото и невероятно да ви звучи не всички са престъпници!

145

Анонимен

преди 6 години

ДОКАТО СЕ КРАДЕ НА СУПЕР ЕДНО СПРАВКА ЧЕЗ ПРИДОБИВАНЕТО И НОВОТО УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ТОКА ЗА ДА СЕ ИЗБИЕ ИНВЕСТИЦИЯТА!!НА НАС БАЛАМИТЕ НИ СЕ ЗАМАЗВАТ ОЧИТЕ С ДРЕБНИ РИБЕНЦА КАТО ТАЯ! У БАЛАМИТЕ ВИКАТ УРА ЗА ГРАБ ДОКАТО ГИ СТРИЖЕ :D

144

Анонимен

преди 6 години

НЕВИННА СЪМ НЕВИННА СЪМ И В ТОЯ МОМЕНТ БРЪКНАЛА ДО ЛАКТИТЕ В ТОРБАТА СЪС ПАРИТЕ :DЛОШОТО ТУК Е, ЧЕ ТАЗИ ДРЕБНА ГЕРБЕРСКА КМЕТИЦА НЕ Е ВАЖНА!!!АЗ ИСКАМ ДА УЛЕПЯТ ГЛАВНАТА КМЕТИЦА ИМА ЗА КАКВО ЛИ НЕ! НО УВИ ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ЩОТО ТЯ Е ЛЕВИЯ КРАК НА БУДА!

143

123

преди 6 години

А поставя някой кутия с пари в багажника на служебния автомобил на кмета и....100 човека задържане й правят - все едно е нарко-бос, с бодигардите си!!! Смях!А как така 23-*** кметове на ГЕРБ са чисти и бели, а само един (ТЯ) е корумпирана ???А може би защото не е от ГЕРБ?! Я да изчакаме реш. на Съда, а!

142

Анонимен

преди 6 години

До НевиннаГлупак, поне да беше прочел че Кадиев е един от тези които първи започна да бълва помия по нея!А пък много ми е интересно гербавите милионери защо ги пропускаш? Или те май вече са милиардери някои от тях

141

Анонимен

преди 6 години

Най-новия виц.Честен бизнесмен, строителен предприемач със строителна фирма в София със строежи и проекти в Младост. Нема такова животно.

140

Анонимен

преди 6 години

Аз бих искал да знам когато окованата Иванчева каза пред репортер: "няма адвокат, извикайте адовкат", ЗАЩО БЕШЕ УДАРЕНА ПРЕЗ УСТАТА ОТ ДЕБЕЛА ПОЛИЦАЙКА???КАКВО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ВИДИ АДВОКАТА???

139

Анонимен

преди 6 години

Каквото и да се говори, това е постановка и то много добре изпипана. Шефа на "Коза-ностра" в Италия го задържаха двама карабинери и един пътен патрул. А нашите даже подреждаха пачките така, че да се виждат добре на камерите. Не щеш ли на място се оказаха половината телевизии и разни други медии. А единия таен агент с маска взе, че си свали маската пред камерите, че му се допило вода. Голям смех, смех. Даже задържаната им се смееше и им се подиграваше. Тава ще стигне в ЕС, повервайте ми.

138

Анонимен

преди 6 години

Оф тука някакъв *** се опитва да защитава крадливата другарка...

137

Анонимен

преди 6 години

Абе дайте го тоя ЧЕСТЕН бизнесемен строителен предприемач, който няма 70 хиляди евро, та тегли кредит, а има стотици работници и строи 50 декара в София и дето не е въобще обвързан с българската мафия. Дайте го да му издигнем един паметник по-висок от паметника на Съветската армия. Хем толкова арен хем скрит.

136

Анонимен

преди 6 години

Вкарвайте я в затвора, какво се поддавайте на медиен шум!!!

135

Анонимен

преди 6 години

*** на герб и олигархийта - какви пари е взела, като няма нито едно доказателство, нали ха беше взела парите и ха щяха да наскачат полицията върху нея, а не е светнала като коледна елха а и била светнала китката. На едната ръка. Кой ще вземе пари с китката на едната ръка или да ги дели. Смешнно изпълнение на строителната мафия, с акомпанимента на оня Вапцаров дето всеки психолог ще ви каже че не говореше искрено. Посредника си е чист гербаджия - ами ако са го внедрили мафията при кметицата з