75

Пената от Мировяне

преди 6 години

До Фен на Левски10 мача без домакинство и да играят мачовете в Силистра ! Това е...

74

Анонимен

преди 6 години

Нито първенството е като в нормалните страни ,нито селските отбори имат нещо общо с футбола ,а за така наречените фенове които са утайката на обществото , такива мачове са удобен повод да си покажат публично диващината и простотията!!!!

73

Анонимен

преди 6 години

Това не са мачове на които човек може да отиде да се забавлява. Това е сбирщинна на всички бооклуци.

72

Фен на Левски

преди 6 години

Защо едно огромно количество хора трябва да бере срам и да страда заради индивидуалната проява на някой ***. Има камери, да установят виновника и да си понесе отговорността. Това е начинът. Защото, когато клубът отнесе глобата, на виновниците им се разминава - по никакъв начин не ги санкционират и на следващия мач пак същото.Само Левски!

71

Анонимен

преди 6 години

Полицията по стадионите трябва да се замести с тежковъоръжена армия и скенери на входа като на летищата. Ако някой посмее да стане от мястото си- приклад в главата.

70

ЛЕВСКАР-НАЦИСТ

преди 6 години

КОЙ Я Е КАРАЛ ТАЯ ПОЛИЦИЯ ДА БЪДЕ ТАМ НА СТАДИОНА !? ЛЕВСКАРИТЕ ИМАТ ЕДНА ПЕСЕН , КОЯТО РЕДОВНО ПЕЯТ-НЕ ИСКАМЕ ПОЛИЦИЯ , НЕ ИСКАМЕ КОРДОН !!!

69

Анонимен

преди 6 години

Ако в Америка ранят полицай целият стадион ще бъде пребит по три пъти с бухалки.В Америка полицията има права над всички *** и *** .Дане говорим че тоя дето го е направил ще го намерят застрелян в някоя кофа.

68

В Лондон

преди 6 години

В Лондон е забранено носене на нож с острие над 5 сантиметра колкото е пишкатта наБойко Борисов !Къде е Бойко да пусне баретите с гранатомета .Та нали те го подържат финансово и с безредиците си .Страх треа да има у народа от агитките не от полицията .Политика на ГЕРБ анархия кражби присвоявания и страх сред народа .

67

РИТОРИЧЕН ВЪПРОС

преди 6 години

ЗАЩО СЕ ПРАЩАТ ЖЕНИ НА ТАКИВА ЗАДАЧИ? АЙДЕ СЕГА МОЛЯ ДЖЕНДЪРИТЕ ДА ОБЯСНЯТ...ТОВА Е ОРЕДНАТА МЪЖКА ПРОФЕСИЯ, НАПЪЛЗЯНА ОТ ЖЕНИ. КАТО И В ПОЛИТИКАТА - ЦЕЛИЯТ ЕС СЕ КОМАНДВА ОТ ЖЕНОРЯ. ПОСЛЕ - ЩО НЕ ВУРВЯТ НЕЩАТА...

66

Агтките са ТЕРОРИСТИ

преди 6 години

Агитките са престъпно формирование защото винаги мога да намеря наркотици и оръжияв тези криминални структори . Боксове,пистолети,гранати ,наркотици,палки,бухалки,бомби,димки и тн .Има закон за организираната престъпност на който отговарят всички агитки .Организирани въоръжени и агресивни !

65

Анонимен

преди 6 години

Всеизвестно е, че футболните агитки са бойните групи на политическите партии. Използват се за организиране на безредици, провокации по време на мирни протести, терор и всяване на страх у мирното население. Затова и срещу тях не се предприемат никакви мерки.

64

Д-р Бинназ

преди 6 години

До АнонименПо тази логика и ти, и *** сте престъпно формирование. Просто е престъпно и трябва да е подсъдимо раждането на такива ***.

63

Спат в Затворите

преди 6 години

В Англия е било така преди 100 години .Сега всичко се наблюдава с камери а стадионите нямат огради .При най малката агресия вкарват в затвора с баснословна глоба .Така хем пълнат хазната барабите и бандитите хем работят в затворите .Защото там работят затворниците не чакат на готови пари от държавата .Тука на практика честните хора издържат всички затвори с данъци от заплатите .Егати обърканата система заспала .

62

Бомби оръжия ...

преди 6 години

Това е тероризъм драги зрители !Тероризъм в мирна теритиория без държавност и тайни служби .Къде са били цивилните полицаи да хванат бомбаджийте .Бомби на мачове а ракети и химическо оръжие може ли .

61

Анонимен

преди 6 години

Нали има закон за събиране на повече от едно криминално лице да се счита за организирана престъпност .Ами агитките са организирани престъпни формирования .Забранени със закон ! Имат прдтекст че са за спорта но всъщност са бойни формирожанияразпространяващи наркотици ,оръжия и масови безредици за да подкопават устоите на нанашата мила родина . Какви мъже са незнам но са престъпници по закон .

60

Анонимен

преди 6 години

Една млада българка беше осакатена от терористи в бомбен атентат. Държавата нехае.

59

Анонимен

преди 6 години

Абе щом е полицайка не ми я хвалете.Никоя нормална жена не става полицай.Само тези без образование и със силни сърбежи отдолу.

58

Анонимен

преди 6 години

Това да не е тая с качулката, която запушваше устата на Иванчева при ареста.

57

Анонимен

преди 6 години

Стотици хиляди данъкоплатци са тероризирани от една шепа престъпници. Това трябва да спре!

56

АГИТКИ=БАНДИТИ

преди 6 години

Няма закон или какво .Докато цялата армия и полиция се ангажира с провеждането на едно дерби (футболен мач) за каква държажност говорим . Държавата трябва да прибира директно в затворабез съд всеки носещ ножове оръжие и боеприпаси включително и самоделни такива пиратки неразрешени от ЕС . Полицията трябва да бие и стреля на месо при масовибезредици а футбола да го оставим на футболистите не на агитките .