103

Боби

преди 6 години

До Анонимен 106Бобжее ОЩЕ ЕДИН ПОРЕДЕН ЕКСПЕРТПД-14(Пермски Двигател 14т тяга) семейството лети вече няколко години на Ил-76МД-90А. Ил-78М-90А, Ту-204 и много добре му се знаят и надеждност и икономичностАко не щеш да летиш с този двигател МС-21 има опция и с двигатели Парт енд Уитни PW1000G семейство двигатели(ползва се на А320нео, Ембраер и Бомбардиер)Ако *** и Антонов не могат да бъдат конкуренти на Еърбъс и Боинг защо Фалираха Антонов? и правиха подобно опити и с руските фирми?

102

Анонимен

преди 6 години

Ми те достатъчно качествено си умират и на западни самолети. Наскоро една пътничка беше засмукана от двигателя след катастрофа.

101

Анонимен

преди 6 години

106 do 91Колкото и руски глупости да копираш фактите са си факти. Ако европейска компания си купи руски самолети автоматично е обречена на фалит-никой няма да се качи на тях защото на никой не му се умира.

100

гого

преди 6 години

и кво се пънете толкоз, яхайте си Боинга и мълчете, тъпчете си клечки за зъби в тях и мирясайте.Само бързичко кажете ми до сега що ползвахте Ан 124. То и в градски транспорт може в час пик с дъмпери да си извозвате народа из софия, ама всеки реве що не пускат дълги автобуси. Как по нагледно да ви го обясня....кат за мамуни....

99

91 до 106

преди 6 години

Запалянко, това си ти! Айде, наш'те! И къде прочете колко по-лош е руският двигател?Двигатель подтверждает все заявленные параметры. Сегодня мы можем уверенно говорить, что по многим из них, в частности выбросам в атмосферу, шумам и т. д., он опережает многие западные аналоги", сообщил представитель ОДК.Тук става дума за ПД-14. За ПД-35 знам, че е готов в суров вид, но по автоматизацията му имат още работа и в масово производство ще го пуснат през 2022. Така, че споко,и в Шанхай ще са готови!

98

мухахах

преди 6 години

С Боинг летя поне 3 пъти в месеца. На руски самолет никога няма да се кача.

97

Анонимен

преди 6 години

96 до 91Оле, оле, оле.........:)) Руския двигател НЕ СТАВА!! Ненадежден, неикономичен и шумен. И пак ще, ще, ще............Впрочем статистиката която ти дадох за Боинг е само за модела 737. На всеки 4.6 секунди излита или каца нейде:)) А що се отнася до двигателите Pratt&Whitney едва ли има по-добри от тях. *** никога не могат да бъдат конкуренти на Аербъс и Боинг!! НИКОГА!

96

123

преди 6 години

А сега де. Леле мале горките какво ли ще правят сега. Тая фирма явно няма да я бъде.

95

91 до 96

преди 6 години

Та не знам как неродената руско-китайска пръчка ще притесни Боинг и Еарбъс:))))))))...Стига да не се удавиш в злобата си, ще доживееш до 2022 г. и ще видиш. Руснаците са готови с двигателя и той е равностоен на аналога си на Pratt&Whitney, даже има някои предимства. Поне от него няма да излитат лопатки от турбините и да убиват пасажери! Способността на китайците да се развихрят е пословична! Та нямало да ги притесни с няколкостотин продажби?

94

Боби

преди 6 години

До Анонимен 100Самолет с товароносимост 50 т трябва да качите 250 човека по 200кг за да достигнете товароносимостта муДо колкото се знае веднага след излитане е възникнал пожар на лявото крило. Пилотът е опитал да кацне, но при ударът в земята Самолета се завърта и разцепва

93

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 98Олег Антонов е руснак от Подмосковието! Прочети, преди да се закачаш, ***! Но това няма никаква значение, защото малоросите и великоросите са един и същ народ!

92

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаУкрите няма да произведат нито един самолет от този тип. Най-много да се опитат дапродадат някой Ан-178, когато го произведат. Един добър самолет, но да не забравяме, че всичко зависи от Русия, която доставя повече от 1/3 от частите. И ако някой реши да си връща за преставането на доставките на хеликоптерни двигатели от "Мотор Сiч",укропът ще увехне.Когато братският украински народ се справи със собствените си фашаги, всичко ще е отново наред!

91

Анонимен

преди 6 години

Един сякаш същата марка с 257 военни на борда падна в Алжир при излитане,той чий беше,че толкоз са го пренатоварили,като по договор ли са го преексплоатирали до милиметри линеини или за площ.

90

Боби

преди 6 години

До Анонимен 96Всеки 1 от 4 Боинг или Аеробъс отиват за Китай или неговите пъпети.Отговорих ли ти на Въпроса?

89

Анонимен

преди 6 години

Олег Антонов е украинец.

88

Анонимен

преди 6 години

Тва е нечовешко.

87

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 91Докато си писал поста си /слагам го една/ минута 12/дванадесет/ Боинг-а са кацнали или излетели по световните летища. Та не знам как неродената руско-китайска пръчка ще притесни Боинг и Еарбъс:))))))))

86

Анонимен

преди 6 години

НАТО започва да произвежда Натонов 421.

85

Анонимен

преди 6 години

Някои много се развълнуваха - уж русофоби, а те преливат от любов към нещастния руски народ.Не се вълнувайте толкоз - "ке се сдобиете с инфаркт!".Населението на Русия бавно, но сигурно се увеличава.Населението на България всяка година намалява с един окръжен град.Продължителността на живота в Русия бавно, но сигурно се увеличава.По този показател ние показваме трайно намаляване.Ние - страната на столетниците! Предлагам ви, любезни човеколюбиви и умни русофоби и "патриоти", да помислитеза БГ!

84

Един от Северозапада

преди 6 години

Споко, сега украинците като почнат едно масово производство, на тия самолети, и като почнат да ги продават на Нато.....Идилия!