20

Анонимен

преди 6 години

Някои от тук пишештите бъркат Уайт с Карлос Такам ...

19

Анонимен

преди 6 години

Всеки двубой е без смисъл в тежка категория, докато не се срещнат двамата най-големи в момента Уайлдър и Джошуа. Но имам усещането, че и двамата ги е страх един от друг.

18

Анонимен

преди 6 години

Дано нашето момче не отпадне още в първи кръг, че тези прашни кортове...

17

void

преди 6 години

До АнонименДо 15 и 12:Не знам какво пушите ама никъде в поста си не сравнявам Уайт с Джошуа - те нямат база за сравнение. Ако си отворите очите ще прочетете, че сравнявам Уайт с Чисора и респективно мача на Пулев с Чисора за да си направя извод за завършек на евентуален мач Уайт срещу Пулев. Къде намесихте Джошуа - не знам... Пишете чели-недочели.

16

Анонимен

преди 6 години

за 15 Вярно...такъв ъпекрът му изхака , че Уайт се свлече на въжетата и не мръдна.Зловещо си беше.

15

Анонимен

преди 6 години

до 11 Как може да сравняваш Джошуа с Уайт, бре? Ти гледа ли им мача? Джошуа такъв му заби, че съдията тръгна да му вади гумата от устата на тоя Уайт, докато колабираше за да не се задуши.

14

Анонимен

преди 6 години

На герберасткото бо-клу-че Опулев пак са му намерили поредния пенсионер.Което обаче не означава, че няма да е пльоснат още в първия рунд.Като се сетя колко много се срамувах че съм българин, като гледах мача му с Кличко ...

13

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Срам ме е от подобни имитатори на спортисти като Пулев! Какви ли неспортменски номера не прави на Кличко, а като гледах кантара на джошуа Кличко, те се държаха като БРАТЯ! Преди всичко сме хора и ако не уважаваш противника, е много вероятно да те насапуниса Кличко! За мен Пулев не е профи боксьор, а селски бияч!

12

Анонимен

преди 6 години

до 11 Муахахаахах...Значи сравняваш тоя *** Уайт с Джошуа?Е тука сцепи косъма от простотия на 3, брат!

11

void

преди 6 години

Айде айде, щял да бие Кобрата.. Нали го видяхме Уайт срещу Чисора - щеше да умре от умора, едвам стоеше на крака - цял късмет че взе мача по точки. От друга страна видяхме и Пулев срещу Чисора - можеше да изкара още 12 рунда. И Уайт и Джошуа са един дол дренки - много маса която гори много кислород. Ако се бие умно и с респект (а не както срещу Кличко) - Пулев ще спечели. Срещу Уайлдър обаче - и Джошуа няма да изкара. Срещу Фюри (ако влезе във форма) - никой от споменатите няма шанс.

10

Анонимен

преди 6 години

до 8 Тоя Уайт затрудни най-много Джошуа в цялата му кариера като изключим Кличко. За Паркър не говорим че издържа 12 рунда...То отношението на Джошуа с Паркър беше приятелско още преди срещата и по време на самата среща, но Уайт преди двубоя казваше че ще размаже Джошуа и затова Джошуа озверя и го уби от бой. Същото щеше да стане и за Паркър, ако се заканваше така на Джошуа. Само че оня новозеландец беше премерен в думите си.

9

като с джошуа

преди 6 години

Такъв мач ще има колкото имаше с Джошуа. Да не си купите билети. Нашият ще се откаже поради "контузия". Все пак, глупав е, но повече е страхлив.

8

Анонимен

преди 6 години

Ако тренира сериозно може да спечели по точки. Тоя е голям дръвник. Уайт да се радва, че Уайлдър не се съгласи на мач, щото щеше да го убие.

7

Анонимен

преди 6 години

до 6 Е, имаше и един мач в който нямаше уговорка и видяхме резултата- приспан от левия прав на Кличко.

6

Анонимен

преди 6 години

Опулев тренира нощем в чалгитеките разни пуберчета, на които бие по 2-3 шамара и е победител. Бие ги ама е винаги с 4-5 авери, да не би някой младок да го изкове и опъне като жартиер на дансинга. Черняка ще му начука празната кратуна и ще трябва да се лекува нашия ментърджия. Всички мачове му бяха уредени, както и на брат му, с пенсионирани боксьори, отдавна загубили свежест и бързина. Да му мисли певачката, щото ще го лекува.

5

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Този път ако симулира, губи мястото на претендент!

4

Hafen die Wahrheit

преди 6 години

Кобрата ще бъде насапунисан още в първият рунд!

3

Анонимен

преди 6 години

Тоя Уайт е зловещ. Как притисна Джошуа 4-5 рунда в двубоя им...наслада беше, но пък преди мача голямата му уста принуди Джошуа да иска да го убие. И го направи. А Кубрат го очаква много голямо млатене от тоя. Дано Пулев издържи по точки.

2

Анонимен

преди 6 години

Мачкай Гришоо

1

Анонимен

преди 6 години

Още отсега Андреа да му купува парцел в Орландовци. Оня като го видах как се би с Джошуа...не ми се мисли за нашия.