393

адвокат Марковски

преди 6 години

Чудя се откъде да започна, да правя прокуратурата на пух и прах, толкова нарушения и съмнителни доводи. Пия си кафето и се смея.

392

Гинка Мюренцето

преди 6 години

Тиквата и Пъпеша казаха аз да съм инвеститора.

391

Анонимен

преди 6 години

Къде са записите от извеждането от колата . Кои и как са слагали белезниците.Едно натъркване е достатъчно.Ако са слагали белезниците за да не пипат нека посочат на видео как са ги изкарали от колата.Явно ще има непълноти или липси в записа.На тези които са планирали,подредили и изпълнили фарса следва да им се отговори по същия начин.Те са зависими индивиди и тяхното бъдеще е свързано по време с т.н.управляващи.Бог да ги подреди.

390

Анонимен

преди 6 години

Ако се докаже факта на вече издадено преди даването на подкупа разрешително за строеж , цялата прокуратура и компи (или каквото е точно), трябва да отидат на преглед при психиатър и след това хапчета, хапчета до пръсванe. Ако има разрешително за строеж, няма да има съдия в България колкото и да е надъхан и верен на управляващите, който да осъди кметицата.

389

Борнео

преди 6 години

Темида ще реши на делото.Този индивид преразказва това, което му е казано да направи и го е изпълнил.Дали ще плати след няколко години присъденото обезщетение от Страсбург с ЛИЧНИТЕ си средства? Защото пропуски в процеса може да са умишлени и едно лице става вечен обвиняем или поне докато го превъзпитат.Затова един държавен служител трябва да отговаря с личното си имущество за своите решения, както "нормалните" граждани.

388

Анонимен

преди 6 години

Корупция е всякя дялявера, в която не участвам!Б.Б..

387

Анонимен

преди 6 години

Основното е колко бързо ще бъде внесен обвинителен акт в съда, за да може именно съдът да провери има ли доказателства за престъпление или не!При толкова шумно задържане и толкова обявени факти, не виждам причини да се бавят с обвинителния акт. Време е да видим дали медийния шум ще бъде съпътстван от сериозна работа на полиция, комисия и прокуратурата. Или ще си остане само медиен шум ....както най-често се случва при ГЕРБ

386

Анонимен

преди 6 години

Ти си можел да триеш коментари ама ти да не би да мечтаеш само позитивни коментари да ти пишат под копираната/крадена Статия от други сайтове както есеки ден го правите

385

123

преди 6 години

Акъл под фуражка не расте. Това е положението. Целият фарс ще им излезе през носа на ченгесаите. И както чета и доказателствата са нещо малко скалъпени. Ще е интересно.

384

stefi

преди 6 години

До АнонимеPЗащо само Иванчева , защото не е от ГЕРБ и от БСП ли , ами другите !!!Как ли е в Софииска голяма община !Как се продават Общинска банка на овшорка !!!

383

Анонимен

преди 6 години

До до 389 обърканиятВикаш сега щом крадлата е от нашите да не я пипаме. Само ако е от ГЕРБ тогава да се гони за корупция някой.

382

Анонимен

преди 6 години

Зле скалъпена постановка. Но предвид капацитета на режисьорите и актьорите - толкоз....

381

Анонимен

преди 6 години

Доказателствата са прахът с който са белязани и той по ръцете на твоята комунистка Иванчева.

380

Анонимен

преди 6 години

И да добавя-сега бившия кмет от ГЕРБ ,който е уж посредника ,сега ще направи пълни самопризнания и от обвиняем ще го направят защитен свидетел.Който иска може да се обзаложим

379

до 389 обърканият

преди 6 години

Проблемът не е че някаква кметица е поискала подкуп,а че в най-корумпираната държава дето се раздават милиони всеки ден под масата правят зрелищни акции на неудобни на властта.Ако я бяха задържали според закона,без да правят циркове и да блокират центъра щеше да е друго.

378

Анонимен

преди 6 години

Тези филми вече сме ги гледали-публични арести ,филми СРС и нищо.И когато всички осъдиха в Страсбург България да плаща ,медиите не ни информират.Защото не ги плащат парите нито прокурорите нито тези като този ухиления от специализираната прокуратура

377

Анонимен

преди 6 години

Росен горският гръмнал шест човека метнал любовницата си в кладенец,после си сварил кафе и се гръмнал.Районната кметица искала милион от един,той теглил заем но бил добросъвестен гражданин и ги дал на Гешев да устроят капан.Големият инвеститор не знаел,че тя няма правомощия да издава такива разрешителни и се вързал на изнудвачката.И ако кварталната кметица може да поиска милион,колко искат от екипът на Фандъкова?

376

Анонимен

преди 6 години

За да не я арестуват в кафенето показва само едно - не са взели и пипали парите. Защо при положение че и в колата едната е шофирала, и няма как да ги брои, не са я проследили и вече ако си дялкат парите, тогава да ги арестуват. Даже и в банка да са внесени парите, то като ги проследят ще вземат сумата. Нали парите ще светнат, и пак ще ги опишат. Странното място на арест навежда на мисълта че е определено така че за има кибик а не доказателства. Кибика знае сумата - ами откъде я знае да не е съуч

375

Анонимен

преди 6 години

Интересен е българския народ , вечно протестира срещу корупцията, и при първия случай на корупция в особено големи при които имало разследване и нещата са ги пипали бавно и с търпение, разследващите са си свършили работата.Всички протестират че не редно да си вършат работата срещу този човек защото е специален за народа.Според народа е редно специалните хора да имат по специални права.Малко съм объркан.

374

Анонимен

преди 6 години

В кафенето - взеха си парите - кой ги е взел, двете ли са носили кашона или едната, или кашона как се озовава в колата. Пипат ли парите или не. Няма как да са броили в колата и двете, защото кметицата е шофирала. Как да светне, ако не е пипала парите, че и китките и да светнат а не ръцете. Китките, около които някой пет часа е гласил белезници и може ужким да и ги е разхлабвал пък да я е мазал волно или неволно. Щото през това време разследващите пък ги броят демонстративно публично...