233

Ох, Даяна, ах Даяна

преди 6 години

Нашите управляващи са милостиви хора! С тази неизправна кола си беше за катастрофа отвсякъде!

232

опа

преди 6 години

Щом има такава акция значи тя е следена ,събирана е информация,не е толкова просто.Сигурно и тел. са и подслушвали и тнт.

231

Радул Мисирков

преди 6 години

Българите мразят ГЕРБ,но преди всичко мразят самите себе си. Ако арестуват,сготвено. Ако не арестуват,чадър. Оставете хората да си вършат работата,а Вие свършете Вашата на изборите.

230

П.Петров

преди 6 години

До Интересно.. 242, До дни няма как да стане законно, трябва първо обвинение, дело, съд.Но затова пък помним случая с Павел Александров, чието дело беше върнато в прокуратурата заради пропуски в началото на този месец, а зрелищната акция с обвинения в корупция по медиите хиляди евро в пликове, злато, монети, беше преди две години. Нито едно от тези неща не влизат в обвинението! При него фонда работеше, сега се бавят децата, белким умрат и се спести някой лев за "усвояване"

229

Анонимен

преди 6 години

Ако е вярно,че полицай с маска я удря през лицето в момент в който тя се опитала да отговори на журналистически въпрос,означава 100%,че е невинна и тези които са и изготвили тази фалшива акция,не искат тя да говори,за да не може да каже своята версия и истината.

228

Анонимен

преди 6 години

...........6. Утре тя щеше да дава пресконференция именно за борбата и със строителната мафия. Що точно днес и дават тн подкуп.7. Защо са в кюпа и двете - кметица и заместничка, не е ли по-логично едната да е взела подкупа и да си трайка и пази в тайна от другата?8. Откъде пък Антон Тодоров приятеля на обективната родна журналистика се оказа осведомен - малко партиен повей на акцията.9. Деси Атаносова триумфи

227

П.Петров

преди 6 години

Предположете защо уж докато още брояха подкупа насред улицата(някой изобщо видял ли е нещо такова?) с часове , беше пуснат като новина слуха (кой от тази честна държавна администрация го пусна?) с цифрите за подкупа, които по принцип би трябвало да са следствена тайна, също като името на строителната фирма, от която са искани, и чието име не "изтече".

226

Анонимен

преди 6 години

Това арестуване и мотаене на жената е предупреждение към другите които НЕ ВЗИМАТ поръчки. Герб управлява МВР ,ГЕРБ ДЪРЖИ И УЧИТЕЛИТЕ НА ДЕЦАТА ВИ ,ГЕРБ ДЪРЖИ ЗДРАВЕООПАЗВАНЕТО ВИ !Догодина чиновници,учители,полицаи , всичко каквото се сетите ще гласува за новото БКП - ГЕРБ. 30 години изкуствена свобода за да се върнем обратно преди 10 ти ноември 1989-та година.Този път вместо от Москва следваме заповеди от Бюксел. Истанбулска /евро.ге.йска конвенция + корупция с бежанци ,и строежи

225

Интересно..

преди 6 години

..какви ще бъдат коментарите, ако в следващите дни бъдат публикувани материали от СРС, фиксиращи делови разговори на коментираната невинна дама в посока на едни 250 000 ?

224

Анонимен

преди 6 години

Разбира се,че е сготвена.Едва ли е толкова глупава да взема пари на ръка и да ги държи в колата си.Много елементарна постановка.

223

Анонимен

преди 6 години

Жената е невинна ,парите не са белязани и са за тепети

222

Анонимен

преди 6 години

Всичко, що е държавно в България е корумпирано.

221

Цветан

преди 6 години

До ЕеехНадежди за България, свързани с кого? Явно с Бойко Борисов, защото той управлява вече трети мандат.

220

Анонимен

преди 6 години

Само заради задържането и с часове на публично място може да осъди България в Страсбург за публично унижение и уронване на личното достойнство----И да осъди, какво? Да не мислиш, че на суджука му дреме. Пак ние ще плащаме сметка, че ще го и изберем отново.

219

Анонимен

преди 6 години

щом е арестувана, значи е крала !ТОЧКА !!!недоволните другари да се оплакват на товарищ Путин !

218

Поздравления

преди 6 години

за младостчани и успех с паркирането им пожелаваме. Запомнете ми думата - боят зя паркомясто съвсем скоро ще стане нещо нормално в нормална държава.

217

П.Петров

преди 6 години

Само заради задържането и с часове на публично място може да осъди България в Страсбург за публично унижение и уронване на личното достойнство, в нарушение на закона и международното право, независимо дали е виновна и ли не.Отделно е твърде глупаво, за да е истина, да иска и вземе подкуп, избрана като независим кмет, без да има партийна протекция в съда, прокуратурата и МС. Което означава, че като данъкоплатци пак ще плащаме герберастки гяволуци, ако паднат обвиненията или изобщо няма такива.

216

Ееех

преди 6 години

Имах някакви надежди за страната ни, но след последните две седмици се отказвам. Ситуацията тук е обречена. Бавна агония в очакване на края...

215

Варна

преди 6 години

Щом е арестувана от мафията значи е честна жена.Ако си от мафията не те арестуват , ако си от мафията си в костюм , ще си назначен за депутат иши министър, и ще крадеш , много ще крадеш.

214

Анонимен

преди 6 години

Пак е имало падни, стани, ти си доказан престъпник, после плАААААти на тоя човек 300000 лева от държавния бюджет.