112

Анонимен

преди 6 години

И като са на ръка, къде са парите като сте толкова отворени?! Защото пари всъщност няма! Десислава отказва и спира строежи от както е станала кметица и точно затова стана неудобна на задкулисните играчи. Един кмет имахме като хората който да се бори за интересите на хората и да я почернят по такъв грозен начин, само и само за да може да сложат свой човек на нейно място и всичко да е пак строежи и буклуци навсякъде... заминаха парковете и развиването на Младост. До тук беше.

111

Анонимен

преди 6 години

Столичани в по-малко

110

Зайко-Байко

преди 6 години

От друга страна им правят ракетьорски набези и тея айдуци от НАП. Сега да реват да им дадът по една метла на уволнения отдел и да метат улиците, ще ги кръстя бригада НАП, Национално Абсорбиране на Праха.

109

Анонимен

преди 6 години

Бойкостанска корумпирана *** а не държава!

108

Зайко-Байко

преди 6 години

Всички корупционери в кауша. Тази само ,какво прави, предстаете си пък даскалцата Фандъкова, колко взема на ръка. *** крадливи. Ония от НАП и те правят митинг а когато извиваха ръцете на почтени и не толкова бизнесмени им беше лесно. Лесно е на държавна хранилка да контролираш частен бизнес. Заплатата редовно постъпва в, банковата ти сметка от бюджета, да му мислят бизнесмените, които са винаги в положение партер. От една страна ги дерат банките с високи лихвени проценти по кредити.....

107

Жител на Младост

преди 6 години

В началото бях доволен от Кметицата. Имах ходения до общината и всичко за мое изненада минаваше "по мед и масло". Даже четох на сайта на общината, че искала да прави "Парк Младост" и събират идеи за изграждането му.Кметицата не е нито на ГЕРБ нито на БСП. Стана Кмет като самостоятелен кандидат, като обеща че ще спре презастрояването в квартала и ще работи за запазване на зелените площи.Последната година изглежда, смени фронта. Пак се появиха строежи в градинките и протести срещу кметството

106

Гена

преди 6 години

Много точно написано! ЗРЕЛИЩЕ!!! Това прави плицията - ЗРЕЛИЩА! ЦИРКАДЖИИ!

105

ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ

преди 6 години

кметовете на ГЕРБ в действие, хахахах

104

Анонимен

преди 6 години

Тая, че не е стока е ясно. Но гадното е, че държавата като рече да те съсипе и направо ти такова мамата. Даже и мутрите не могат така. И лошото е и, че всички медии единодушно и без никакво съмнение са "за". Чесна пионерска.

103

Анонимен

преди 6 години

То да е ядосала само някой, добре. Ядосала е всички. Едните никога не са я приемали, нейните хора се отрекоха отдавна от нея. Само тези, които е назначила на хранилка в общината може да я харесват, но подхванат ли ги ще се разбягат като ***.

102

Анонимен

преди 6 години

Още я държат вързана на булеварда, явно доста е ядосала някого.

101

Така е

преди 6 години

Тези Десита излязоха много на мoда по масмедиите.Явно имат харизма.

100

Анонимен

преди 6 години

На кметиците специални белезници ли им слагат или като на простосмъртните?

99

Анонимен

преди 6 години

Ваньо Танов преди май каза че очаква да подхвърлят на сина му наркотици. Това е полицай, щом той има опасения, лека му пръст... Има презумпция за невиновност и в този случай и това с медиите е не е окей. Театъра е отделна сграда.

98

stun

преди 6 години

И кое е постановка, неразбрах? 70000 евро кеш!!! Ако и беше чиста работата, защо ще прибира 70000 в кеш. Много проста женица. Толкова ли не намери някой познат, който да пусне една фактура за консултантски услуги за 250 000 евро. Щеше да плати 50 000 евро ДДС и 20 000 евро печалба и пак щеше да е напред с 180 000 евро. Те хората са казали: "Лаком г*з, кръв се*е!"

97

П.Петров

преди 6 години

Да, да си соимним показния арест на Павел Александров и акцията във "Фонд за лечение на деца в чужбина"! Уж пари в пликове, монети. А се оказа, че монетите са наследствени на жена му, а пари няма. Очерниха го хубаво, уволниха го, обвинения няма и на негово място назначиха доказано корумпирания Пилосов, чиито деца са задигнали над 3 милиона ДДС и който в последствие уби няколко деца заради забавяне на лечението. Акцията срещу корупцията трябва да е в МС и НС!

96

Анонимен

преди 6 години

ОТ НЯКОИ ТУРСКИ И АРАБСКИ ПРЕДПРИЕМАЧИ БЪЛГАРИЯ Е ПРОПИЩЯЛА. Направете журналистическо разследване за какви жълти стотинки вземат имотите на хората и какви мижави обезщетения им дават. Едно се уговаря а друго се получава - качество и количество на построеното.

95

Анонимен

преди 6 години

Доста просташка акция, целяща публично унижение и погазване на човешкото достоинство. Тя, че не е стока-не е, но е законно избрана от тия овце в Младост, а институциитре действат като мутренски банди.

94

az

преди 6 години

Тук е голяма постановка, сега цялата пасмина от ГЕРБ, ще се изреди да се хвали, че се борят с корупцията, а ние тъпацит*, ще им пляскаме и няма да питаме повече какво стана с Гинка Чеза от ГЕРБ!

93

Анонимен

преди 6 години

А Орешарски кога?