60

Др. Уотсън

преди 6 години

абе каквото и да си говорим, в България става все по-зле и по-зле, говоря за качество на живот. Добре, че 1-2 милиона имигранти пращат редовно пари .

59

Анонимен

преди 6 години

Света не се е променил никак даже! Навремето тия същите, са били роби и в Римската империя!

58

Анонимен

преди 6 години

"Хиляди германски домакинства също са зависими от източноевропейките, които гледат възрастните или болни роднини." Кой гледа болните роднини в България?

57

Анонимен

преди 6 години

Той сега запада като се разпадне. Тия ***(които са социалисти/комунисти) спонсорирани от организации на сорос(съветският агент който никога не е спирал да бъде кремъслки по.миар) ша вииии ти. И тука такъв хуваб живот си живеем а тези на запад са предатели. Да ***.

56

Изперкала отвертка

преди 6 години

Как звучи само - казва една експертка!

55

@

преди 6 години

По голямата част от нас сме наемни работници. Останалото е въпрос на математика, къде ни изнася и можем да издържаме семейството си.Аз не бих живял примерно в Англия за никакви пари. Гадно място.Най-добре си е в България, но става все по-трудно да се издържаме. С основен приоритет на властта асфалтиране, лепене на стирупор по панелки и уреждане на "международни" отношения, нищо добро не чака този народ и страна.

54

Анонимен

преди 6 години

*** Балкански - е разбирач!*** Балкански ги "усеща нещата"*** Балкански разбира от всичко - и не може да прави нищо!*** Балкански - се пеняви - защо Европа пари не му дава - *** иска да се махне от неяГаньо Балкански - си остава ***!*** Балкански - не обича да му казват истината в очите!

53

до 73

преди 6 години

"Застъпнико" купи ли лъжици за всички?Маса и столове?Или още сте на чергата?

52

Анонимен

преди 6 години

Госпожо Е. Василева а как е в Русия?Има ли българи лекари,водопроводчици там?

51

Анонимен

преди 6 години

Друго беше през соца! Нашите лекари се ценяха!

50

до 70 анонимник

преди 6 години

Отстъпнико безродни, не заслужаваш правото да знаеш как се пише на този Свещен език. Остави ни нас, ганчовците, и ходи да пишеш в чуждите форуми за чуждите хора. Тук свои вече нямаш.

49

Анонимен

преди 6 години

По професия съм учител. В България заплатата е малко над 800 лв бруто, което е 600 лв нето. Малко над 300 евра чисто. За тези пари съм приятел, майка, звероукротител, а след часовете и писар. Моя колежка в момента работи в Германия в една фирма за озеленяване. Заплатата й е около 2000 евра бруто, след като извади от тях парите за квартира, транспорт и дори храна, й остават към 1000 евра. Наложи й се да замине, защото се набута със заеми поради здравословни проблеми на член от семейството.

48

Анонимен

преди 6 години

*** , който довчера ядеше на чергата фасул с 1 дървена лъжица за цялото семейство - разсъждава за световното положение , и Германия...всъщност *** е най-подходящ за посрещане на бежанци от Африка, и Азия.*** е свикнал ромите да го бият...*** е свикнал да го крадат.*** е свикнал политиците (му) да му го слагат.*** е предистиниран да е слуга.

47

от Германия

преди 6 години

Пълна измислица е това за лекарите. Българските лекари в Германия обслужват емигрантите от Африка. Нито един германец не се лекува при българин. Българите са и в социални и старчески домове. Никой германец дори и бедните не носещават български лекар, защото им нямят доверие.Българите,които са по-бедни и не знаят езика и те при български лекари ходят Единици са тези, коита имат приравнителни изпити и още други подробности и законно работят наравно с германските лекари. Тази бройка е нищожно малка

46

!!!

преди 6 години

живеят като скотове, държавата им плаща квартирата, осигурява и парички за храна като минимум..това ви е германския рай, клоуни :))))))там сте просяци, а тук по сайтовете го играете богати, но сте си просяци

45

да

преди 6 години

едва свързват двата края в Германия..2/3 са на помощидругото са измислици

44

Анонимен

преди 6 години

Пътечката на заминаващите през Терминал 2 става все по-дълбока...скоро ще заприлича на пода в манастира Шаолин...сериозна работа е това - да те тъпчат 3 000 000 за по-малко от 20 години.Новият национален спорт на "борците за..ъъъ...и аз не знам , за кое по-напред" е търкането на билетчета.Не всичко е пари ... на тях им липсва и здраве...разум ...често и образование...но търкат здраво - нали са гледали по телевизията клиповете на щастливи пенсионери - "разбили пирамидата"

43

Анонимен

преди 6 години

За всеки 1 български доктор в германия се падат по 100 българи банкомат оператори и 1000 българки простип.утк.и!

42

8===о

преди 6 години

Който не получава поне 2 хиляди лева заплата в България сам си е виновен ,че не избягал в някоя по-читава европейска държава.Не мисля ,че българските работодали някога ще достигнат до идеята ,че служителите им са ценен ресурс (още повече при конкурентен и отворен трудов пазар в Европа).

41

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДе да те знам какъв си що си, но от такива като тебе държавата ни наистина няма полза. Оплювковци под път и над път, тука с лопата да ги ринеш. Наистина не е останало никакво достойнство у никого .Оттам насетне,думите са излишни.