102

Анонимен

преди 6 години

До 2018Пияните де/били опустошение не ги ловиЖалко за загиналите и семейсвата им

101

Факт

преди 6 години

Няма никакви сериозни следи нито по гумата, нито по калника.На снимката много добре се вижда.

100

СатаНАТО

преди 6 години

Може да си платите на *** да защитават фирмата ВИ, но това няма да направии автобусите ВИ по-сигурни. Скоро пак ще се издъните и ще загинат пътници. Хората затова са измислили тахографи, регламенти и почивки за шофьорите. И психотестове.

99

Анонимен

преди 6 години

До Фактти там ли беше?

98

2018

преди 6 години

Не съдете!Има кой да е съди!Очите на близките на загиналите!Всички сме суперводачи!Не съм и никакъв, не я защитавам!Тя вече е опустошена!Бог да прости загиналите!

97

Факт

преди 6 години

Няма никакви сериозни следи нито по гумата, нито по калника.

96

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОи това го знаемдавай нататък

95

СатаНАТО

преди 6 години

Фактите са, че в автобусите на Юнион-Ивкони вече два пъти за година загиват пътници, по няколко наведнъж. Първият път имаше крещящо нарушение - нередности с тахографа. Тогава работата се замете под килима. И сега на хората се пробутва една версия, която не издържа критика.

94

Анонимен

преди 6 години

До СатаНАТОдавай следващото:)това го знаем изтърка се

93

К урв еландия

преди 6 години

Всяка курветка на моторетка(МПС).Утре и с танкетка.Без умения,без мисъл,непознаващи посоките,заети да се гримират и възхищават на себе си,абсолютни некадърници зад волана.Само в US има такъв процент шофьорки.Да,виновен е шофьора на автобуса,ако е бил стиснал телефона с рамо и се е опитал да контрира удара от дясно.Водачката всъщност се е забила и подействала като трамплин за автобуса, а пък той не се управлява от Сандра Бълок.Тя първо изпреварва,после мисли какво тропа в таралясника.Затвор!

92

Анонимен

преди 6 години

Няма никакви сериозни следи нито по гумата, нито по калника.

91

КОрнелчо Нинов

преди 6 години

До единаре престани па ти да дрънкаш все едно и също по всички статии. Ти баща й ли си на тая торба. Ако наистина си пилот, много добре знаеш, че и камък на пистата може да обърне самолет. За удар в гумата на автобус пък да не говорим. Виновна е и ще си лежи в затвора.

90

един

преди 6 години

До 123Сещаш ли се, че ако има удар, той ще е в задната част на калника и ще има следи от удара? Това, че отпорен от предна страна, нищо не значи! Възможно е да са го отпрали докато са се мъчили да отворят малкото шкафче за инструменти.

89

Чист ариец

преди 6 години

Как се разбира дали един шофьор е любезен? Може би ако спира на всеки километър, ако пуши с пътниците или им разказва вицове и се хили неистово??? Ако си мълчи и си спазва графика, значи е нелюбезен. На това пикле май родата на момата му е подхвърлила някой лев. За говорене по телефона просто става смешно - всички са с хендс фрии.

88

някой

преди 6 години

За какво да спира за почивка на 2 часа път? Самолетът каца ли за почивка? Нали като спре на някоя бензиностанция и не може да ги събере 40 мин после. Това момиче ако гонеше самолет дали щеше да иска да *** на лукойла?И естествено, че няма да пуска хората с храна в автобуса, това си е общо правило във всички автобуси.

87

123

преди 6 години

До единЗначи вземи едни МНОООГО големи очила (явно имаш нужда) и погледни пак. Дори и от тази снимка си личи.

86

един

преди 6 години

До 123Не пропангандирам и не пледирам за никого,който е виновен да си понесе последствията, но на снимката се вижда, че калника на автобуса е абсолютно здрав и няма следи от удар! Просто няма как реното на прав път да удари гумата на автобуса.

85

до един

преди 6 години

Не мога точно да кажа какво се е случило, не съм бил там. Спомням си обаче, преди доста години в Пловдив, едно автомобилно чудо от марката ЗАЗ, удари странично на кръстовището на Ив. Вазов с Авкс. Велешки самосвал ЗиЛ 130 и го обърна. Вярно, че ЗиЛ 130 е по-лек от автобуса, но и скоростта на двете МПС-та е била далеч по-малка от тази по магистралата!

84

123

преди 6 години

От снимката ясно се вижда, че го е ударила точно в лявата гума. Положението е ясно, шофьора е нямало какво да направи, ама нали майката на момичето е казала, че "до последно ще пропагандирате за нея".

83

123

преди 6 години

Леле как са се активизирали кутевчетата. Комунистическата кака не може да кара и удря рейс-а и понеже рейс-а е герберски, шофьора е виновен, че някаква го удря. А пропагандата си върви, ли върви. А истината е, че тези дето е трябвало да сложат хубави мантинели са виновни, НО затова всички си мълчат, ЗАЩО ЛИ?!