79

TT

преди 6 години

До Добре- завършил Да се определят Радев и екипът му като про руски ориентирани е меко казано.В същност Радев се превърна в един говорител на Кремъл от територията на ЕС. С други думи -българската Мария Захарова...

78

Анонимен

преди 6 години

Нищо не може да спре *** да се излага пред хората

77

Анонимен

преди 6 години

Не ,най -голямата далавера е да си завършил милиционерското училище в Пазарджик после ставаш я прокурор ,я съдия, я шеф на парламентарна група.

76

Анонимен

преди 6 години

Хайде спрете се с това помощно училище. Мен почти ме принудиха да запиша детето си в помощно училище. Размина ни се, защото ги разтуриха през миналата година. От неговото училище ми почерниха живота, настройваха всички и деца и родители да се бунтуват, за да го изгонят. Това е редовна практика в елитните столични училища. Детето ми е с хиперактивност, изключително интелигентно. Но не може да седи като растение 40 минути. ЦЦ е изключително умен, завършването на ПУ не го прави глупав!

75

Един

преди 6 години

Не е имало случай тези двамата синкoвци да излязат и да плюят Радев и на него да не му се е качил рейтинга.

74

Добре- завършил.

преди 6 години

Но през цялотото време на президенстването си води "подкопаваща' политика и изказвания за Правителството и НС. Дали съветниците му,шефът на кабинета са с проруска ориентация.В ЕС сме,в момента с европредседателство-успешно и дори съдбовно за Балканите,за нашия мир и сигурност!Русия е ПРОТИВ приемане на държави от Балканите в ЕС.ПОсещението на президент Радев ще бъде използувано отново за "критики' ЗАЩО поддържаме ЕС и членството на държави от Балканите",за които Путин полага "големи усилия"

73

Анонимен

преди 6 години

За да си президент трябва и акъл , а ти разбираш само от далавери

72

ПРРостака си е прост

преди 6 години

Демокрация! - ???????Един мошеник, едва завършил училище, / но активен сътрудник на ДС / си позволява да говори по адрес на ОБРАЗОВАН и ерудиран българин.Нооооо, това е действителността: Малограмотните простаци заграбиха властта.Да си образован, честен, с морал ..... това е лошо за теб в СЕГАШНА България.

71

Това е!

преди 6 години

Ген. Румен Радев През 1982 г. завършва със златен медал Природо-математическата гимназия Акад. Боян Петканчин, Хасково. По-късно завършва Висшето народно военновъздушно училище Георги Бенковски, Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. Доктор на военните науки, като защитава дисертация през 2000 г.[3] През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж Air War College

70

Анонимен

преди 6 години

Г-н Цветанов, не мога да разбера какво още чакате, а не започвате процедура по импийчмънт на това червено *** Радев ?

69

Това е!

преди 6 години

Цветан Цветанов е завършил училището за бавноразвиващи се във Вършец. Това съобщи зрителка на телевизия СКАТ от Варна.Според нея, дипломата на зам.-шефа на ГЕРБ е от помощното училище Никола Йонков Вацпаров в градчето.През 1987 година Цветанов постъпва на работа в тогавашната Народна милиция, като щатен служител на Седмо главно управление на Държавна сигурност. Завършва Национална спортна академия през 1992 година със специалност учител по физическо възпитание и треньор по лека атлетика.

68

Анонимен

преди 6 години

А НАЙ - ПРОТИВНОТО Е ДА СИ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ

67

Малиии

преди 6 години

Герп /тесни/ правят бюджетите с занижени приходи. Планира се един излишък от 4 млрд.Лева и после таткото на народа ги разпределя по негово усмотрение!!!! И така вече 9 години или над 30% от времето на демократията ни ГРЕП са управляващи. Ако махнем и правителствата на кому/социалистите май сме имали истинска демокрация има нема 7-8 години общо. Тъгааааа!!!!!!

66

Пенсионер

преди 6 години

Пров е Цветанов.Десет бона заплата да гледаш през прозореца и като ти омръзне, вземаш Десито и заминаваш на гости при колеги.Най му е трудно по време на празниците, дето е длъжен да са покаже и да каже някои покъртителни слова. Кво да праиш.Мизерия.

65

криста

преди 6 години

Няма друга такава прос....тотия - да критикуваш избрания на демократични избори президент и да го използваш за лична вендета. А като беше президента от ГЕРБ беше нещо различно ли ? Тогава сигурно да си президент беше трудно ?Ей такива докато ни управляват ще сме васали и роби .

64

един българин

преди 6 години

Абе тоя докога ще трови въздуха с вселенските си глупости и галактическа наглост. Заради тия ментални крадци-гробаджиите хората се отвратиха от каквато и да е телевизия

63

Анонимен

преди 6 години

Друго си е да се срещаш на тъмно в гората, в някоя забутана ловна хижа ...Друго е цветанов.

62

Пак без кръчмаря

преди 6 години

Ако президента реши да оглави партия то това ще е под диктовката на Корнелия Нинова. В негово лице тя вижда единствената възможност за евентуална коалиция и сваляне правителството на ГЕРБ. В момента БСП е нежелан коалиционен партньор. Но тя има проблем и той се казва Слави Трифонов. Тези, които са против ГЕРБ ще бъдат раздвоени и отново твърдия електорат на ГЕРБ ще има решаващият глас, а той е ясен.

61

Анонимен

преди 6 години

Лицето с тъпоъгълната глава защо не е в затвора ?Парламентарната група на ГЕРБ над Закона ли е ?

60

Анонимен

преди 6 години

След всяко изказване на президента Радев вкупом Герб и най - вече Цветанов и Плевнелиев започват да изопачават думите му и да го оплюват по най - просташкия начин. Снощи Плевнелиев го направи пак в студиото на Цветанка Ризова. . В същото изрече глупости, че няколко чужди президенти са говорили против Радев лично на него.... Е, паданението на Плевнелиев и Цветанов продължава, приличат на селски клюкарки и се борят за поста на президента по този жалък начин...