5

Анонимен

преди 6 години

"Американците не са действали с цел да отслабят режима", уверява уважаваният бивш дипломат." - тия ги разправяйте на 5 годишния ми син. А това, че "успял да формира (. . .) коалиция" с "други две постоянни членки на Съвета за сигурност на ООН" по никакъв начин не узаконява действията на глутницата хиени. Сами се закопават, това не е миналия век, когато единствения источник на информация са медиите, собственост на самите хиени. Абе жалка картинка.

4

ИЛИЯ ИЛИЕВ

преди 6 години

Стратегия на САЩ !! ХА ХА ХА Разбира се че я има.Но да се тъкува от нас! ха ха хаНо САЩ, кои зад държавата САЩ.Американците или управляващия елит!Едно и също ли е!?Както в България!Не е смешно ,че САЩ смениха с Китай положението си !Сега Китай е глобалиста , а САЩ обратното!Кое направи това-ами стоките!Трябва им пазар.Който произвежда евтино и качествено търси премахване на бариерите от държавите на другите ,които използват забрани и ограничение за другите!Новия глобалист-КИТАЙ!!

3

Али Баба

преди 6 години

Стратегията на САЩ в Сирия (както и навсякъде посвета), нито е мъглива, нито е нова. Тя е още от администрацията на Обама и се нарича "Regional Balance of Power". Тази стратегия не предполага решаване на регионалните конфликти, а само тяхното изполване. Нещо като старат Британска стратегия "Разделяй и владей!". Целите на тази стратегия са ясни - "международна изолация на Путинова Русия". И това бе постигнато.

2

Анонимен

преди 6 години

Каква дипломация от тая дивашка ***, изградена върху геноциди, робство и екстаз към оръжието и стрелбата....

1

Анонимен

преди 6 години

краварите загубиха за пореден път и сега са като пате в кълчища.фойерверкът не донесе нищо освен разочарование ,и прашките на краварите са просто смешни