242

Анонимен

преди 6 години

Само тези които са завършили германски университет си намират нормална работа,другите ядът хурката.

241

Анонимен

преди 6 години

Какъв е смисълът да бягам в Германия,като след 7-8 години ще трябва да бягам и от там? То всъщност къде може да се бяга вече? Атентати,диваци,стрес и бачкане до изнемогване,това ли е модерният начин на живот? Че то преди 50 години хората в цяла Европа са живели в пъти по-добре и по-спокойно от сега.Хубаво ни нагласиха разните умници в костюми.

240

До Змея

преди 6 години

И какво като вземам 6000 евро? Наем на къща като моята ще е поне 3000 евро на месец, ако не и повече. Освен това имам две деца за чието отглеждане помагат майка ми и майката на жена ми.Имам си спокойствие, не ме е страх някой арабин да не се взриви или да направи нещо на децата ми.А кой е на власт мен не ме бърка.

239

Kirozila

преди 6 години

До 245ако в БГ изкарваш толкова пари то в ДЕ аналогично ще изкарвате с жена ти около 6000 евро чисто на месец по принцип човек с висше в Германия под 3000 чисто на месец не взема ако има и 5/6 години стаж вече стават и 3500детските са 200 евро на детеа жена ти ако взема на половин ден още 800/1000 аре нема нуждасмешници (българия е в "others") докато бойко ви е начело така ще еорбан и той един ***

238

Кико

преди 6 години

Ако в България се намери нашенския Виктор Орбан, който да бъде така мотивиран да се бори за българщината, тогава в България ще преживее нейното възмездие и немезис!

237

Анонимен

преди 6 години

... за се чете графомански ***, а не графомански полици.

236

Анонимен

преди 6 години

Професорът псевдо българин прави всичко възможно графоманските му полици да бъдат отпечатани в германско издание. Така се става професор в България. Закривайте БАН.

235

Додо

преди 6 години

Труден избор, но все пак май има повече достойнство в това да изчезнеш като нация и да останеш в историята, отколкото гена, населението, вярата и облика ти да бъдат подменени с тези на кафяви, изповядащи ислям, силно извратени варвари-диваци с болни мозъци! Това е по-жестоката орис.

234

Анонимен

преди 6 години

Аз пък прогнозирам жестоки граждански войни и сблъсаци на религиозна и етническа основа в Западна Европа до 20 години! И който не я надушва значи живее в някакъв свой измислен свят.Тогава нашите емигранти ще кацнат тук с куфарите,но дано да затварят някой.

233

Анонимен

преди 6 години

Едно е културни цивилизовани мигранти, а съвсем друго са тъмните диви субекти с просташко излъчване, които тук там виждам че са ни посетили. Такива мигранти не щем.

232

до 251

преди 6 години

Това е истината! Според мен всичко,което става сега ще се обърне и хората ще започнат да се връщат към корените си,към по-смисленият и спокоен живот.Но се иска време,може би ще се случи след 20-30 години.Хората не откачат, защото са толкова бедни,а заради безсмисленият живот, който водят.Преследват се имагинерни неща,които вътре в себе си знаеш, че са прах и пепел,това разболява душата,а от там и тялото.Дано се осъзнаем като човеци и разберем, че умишлено бяхме вкарани в тази матрица.

231

До 249

преди 6 години

На доста хора почна да им идва акъла. В нашето село се построиха 10 нови къщи в последните години.Поне още толкова им направиха основен ремонт, и в момента се строят още няколко и се ремонтират.Един съсед с нова къща каза, че съжалявал, че не го е направил преместването още преди 20 години, а се е мъчил в панелка.

230

Анонимен

преди 6 години

Да, така е, Германия е бременна и коремът и расте.Бащата е тъмен азиото-африкански субект и детето ще е такова.

229

Анонимен

преди 6 години

И какво като му е завещана? Всички имаме къщи с дворове,но отиваме да се гушим с още 10 човека в един апартамент по чужбините.Българинът е роб,с волска психика,стока за продан.

228

До 247

преди 6 години

Наследствена ми е, ама вложих доста пари да я ремонтирам.Но колкото и пари да вложиш пак излиза по-евтино от някоя панелка в големите градове.

227

Анонимен

преди 6 години

Ти ли си си купил тази къща или ти е завещана от родителите ти? Леко да си купиш такава къща с 2500 лева доход.

226

Анонимен

преди 6 години

Какво ме грее, че икономиката ни ще расте с помощта на чужди работници, които правят дъмпинг на и без това пробития от дъмпинг трудов пазар? Също е важно какви работници се внасят - културни или малограмотни, етични или с разбирания от 734 година.

225

До Кирозила

преди 6 години

И какъв е стандарта на живот с 2000 евро в Германия? За прилично жилище ще платиш поне 1000 евро.Като сметнеш и по-високите цени на всичко е ясно, че в България стандарта на живот е по-висок с по-малко пари.Аз вземам 1500 лв, жената 1000 лв, ама живеем в собствена къща на два етажа общо 280 кв.м.Имаме двор с ливада, цветя, барбекю, басейн.Къщата има локално парно и слънчеви батерии.В Германия ще трябва да вземаш 6-7000 евро да наемеш такава къща и да си покриваш разходите.Парите не са всичко.

224

Kirozila

преди 6 години

"Hugo Boss AG, often styled as BOSS, is a German luxury fashion house."толкоз по въпроса за марките

223

Kirozila

преди 6 години

Хюго Бос да си сложиш тогава едно българско име дегее хахаха че и то май е немско"на гол тумбак чифте пищови" - това са повечето тукапропо Виктор / рукият baby boom умря / след 2015/16 година пак тръгна надолуза сведение Русия има за година по малко регистриране патенти отколкото Microsoftама нас какво ни интересува / важното е че дишаме мръсен въздух!