35

край

преди 6 години

Най-сетне рещиха ключовия за България въпрос да се пуши. Е сега какъв бизне ще настане.... Браво науправляващите, знаех си, че мъдростта е силната им страна.

34

Бау

преди 6 години

Ръсят ги тези глупости с цел да печелят симпатизанти за партията си. Има си закон, трябва да се мисли в/у това защо не се спазва. Причината е доста явна .. Корупция. Ако махнем закона правим крачка назад. Народа се раздели на пушачи и на непушачи и всеки иска да стане на неговото. Малката разлика е, че пушача пречи и вреди здравето на непушача. Обратното не се случва. Логически е ясно, кой трябва да се съобразява.

33

Lindemann

преди 6 години

Тия са ***. Само оня дето е известен само с това, че е пушач (Слабаков) сега остава да се обади.

32

БГ

преди 6 години

Като например да отидеш до магазина с нея ли или да се разходиш ?Има и градски транспорт има колелета ,електромобили влакове ,но не е престижно нали ?!Интересно е дали мръсния въздух в Бълагария се дължи на цигарите или на автомобилите и отоплението на твърдо гориво а забраните са в друга посока

31

11

преди 6 години

До утфКато става дума за преченето - ти ми пречиш да си пуша на спокойствие и да консумирам, като си плащам и съответния акциз. А от теб файда няма.

30

до 23

преди 6 години

Колите поне изпълняват някаква полезна функция, а цигарите - абсолютно никаква.

29

утф

преди 6 години

Имаш право да правиш каквото си искаш АКО НЕ ПРЕЧИШ НА ДРУГИТЕ!! В случая пушенето ПРЕЧИ НА ДРУГИТЕ! На този Росен Петров май единствената гънка му е на носа!!

28

куесчън

преди 6 години

Е като не се спазва законът - дай да го махнем? Така ли? Бати страшната логика извадиха тези умници!!! Ми да махнат и данъците тогава - то и без това никой не ги плаща... Защо въобще дават гластност на такива олигуфрени?!!?

27

ддд

преди 6 години

Абсолютни глупости...1. Да, закона не се спазва - ами то и забраната за шофиране в нетрезво състояние не се спазва..дай да разрешим на хората да си карат пияни 'щото не се спазва закона. Нали за това са ОРГАНИТЕ НА РЕДА, за да следят и да санкционират, ако ЗАКОНА не се спазва...2. Ако Пешо на съседната маса изпие 5 ракии на мен не ми пука, ама ако изпуши 5 цигари и аз ще замириша на пепелник, и аз ще се надишам с гадния му дим.

26

Анонимен

преди 6 години

А пъpдeнeтo в ресторантите ще разрешат ли. Щото на мене мнооого ми се пърди.

25

Анонимен

преди 6 години

Българинът тръгнал да се бори с манталитета си - утопии.

24

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 16Според изследвания на СЗО алкохолът причинява 7 вида рак.Нещо да кажеш?

23

БГ

преди 6 години

Аз съм пушач ,но не ми пречи ,че трябва да излизам дори е приятно с приказки на спокойствие ,но мисля ,че всеки собственик трябва сам да реши какво ще се прави в заведението му!Утре ако тези без коли решат че шофьорите им замърсяват въздуха какво правим ?

22

Анонимен

преди 6 години

До ИнженерВадиш адски т ъ п а логика.Пак да питам,ние по европейци ли сме от Австрия където отпадна забраната за пушене?

21

Анонимен

преди 6 години

Ами, другарю вицепремиер, не е ли работа на изпълнителната власт да следи за спазването на законите? Това, че не се спазват говори много лошо за вас.

20

Инженер

преди 6 години

То и забраната за шофиране в пияно състояние не се спазва. Да се отмени!

19

Анонимен

преди 6 години

Ами и законите за движение по пътищата не се спазват, м.лоумници хвърчат с 200, не се слагат колани, пие се, друса се и се кара. Давайте да махнем КАТ и да разкараме закона за двжение по пътищата. А и книжките за какво са ни и без това си ги купуват. Баси логиката извадиха тия о.лигопати!!!

18

Порок ли?

преди 6 години

До Анонимен 14А известно ли ви е, че с намаляването броя на пушачите изобщо НЕ НАМАЛЯВАТ случаите на белодробен ( и други видове) рак, че се увеличават страдащите от депресия, тежко затлъстяване, Алцхаймер. Че голяма част от отказалите цигарите преминават на марихуана, чийто ефект върху мозъка е доказано вреден в дългосрочен план, докато цигарите предизвикват ХОББ, но пък пазят от деменция. Много сте лековерни, много!

17

Анонимен

преди 6 години

Т. н. Патриоти май лобират за Булгартабак?

16

Анонимен

преди 6 години

Монголоиден, в кое списание прочете, че алкохолът причинява рак. Ходи при Бареков и Слави.