166

Анонимен

преди 6 години

А КРИМ?!

165

Анонимен

преди 6 години

Удалте в Източна Украйна и анексията на Крим,не нарушават ли устава на ООН?Русия наушава международното право и няма право, да иска то да се спазва от други.

164

Анонимен

преди 6 години

Пътят ни е верен.... А дали е така?И през 13, и през 15, и през 1941 беше верен. Колко верен? Колко национални катастрофи? Пропускам 1944 година, защото тогава пътя ни избраха Великите сили- Англия, САЩ и СССР... и пак катастрофа. Катастрофи, катастрофи - и то не само за нас, а и целокупно за съюзите, в които участвахме... Орис българска. Кръстопътна съдба на беден народ, със странни политици.

163

пенко

преди 6 години

Роден съм и живея в град ,който не трябва да се нарича Перник , а- НАТО ! И при нас ,когато трябва да НАБИЕМ някой по-слаб ,се събираме по ДВАМА-ТРИМА -срещу един! Мисля ,че е от страх ПО-СЛАБИЯ да набие "СИЛНИЯ" !!! Успокоявам се ,че това е историята на човечеството : "ОТ БОЗЧУГАНА ДО ...Н А Т О " !!!!

162

Крим не е руски

преди 6 години

Атаката в Украйна,Грузия,Чечня,Дегестан...... нарушава устава на ООН!

161

така е

преди 6 години

Това питам и аз:"Каква е тази нация, която би искала да бъде свързвана с масовото убийство на невинни мъже, жени и деца?", запита той.Но имам предвид САЩ, защото колко невинни мъже, жени и деца са избили, като започнем от индианците та до ден днешен.

160

Анго

преди 6 години

До Ели и БобиНе влизайте в обяснителен режим да обяснявате истината и историята на русомразците. Те не се интересуват от нея. Само им пълните джобовете с центове.И тази тема ще бъде захлупена накрая от *** и модератори и ще останат само техните лъжи.

159

Анонимен

преди 6 години

До Анонимендо 75 Странджанке, Япония вече беше със свалени *** 45-та преди бомбите,бе църрвул маллоумен. Нападнаха Пърл Харбър за цяла война и това беше.Много знаеш,тц,тц!Я по-добре прочети,че Япония,освен Пърл Харбър завладяват и съсипват цяла източна Азия,заедно с Китай,островите и чак Индонезия и Австралия.Прочети да видиш какви интересни неща са вършели.

158

Анонимен

преди 6 години

До маилс166 Русия сее смърт по света и е опасност за международния мир.Където стъпи Русия оставя лунни пейзажи и смърт,сега и от химическо оръжие.Авганистан 20 години,Източна Украйна-суверена държава,която тя е призналя...Сирия.Южна Осетия,Нагорни Карабах,Чечня.

157

Анонимен

преди 6 години

Интересно е дали Ердоган ще се съгласи в Сирия да стане като в Афганистан?

156

Анонимен

преди 6 години

Украйна също бе членка ан ООН,но Русия изпепели източната й част и анексира украинския Крим.Русия няма право да иска други ,да спазват международното право,защото самата тя грубо го нарушава.

155

маилс

преди 6 години

Дрънкате глупости и оправдавате убиици на жени и деца.САЩ ФРАНЦИЯ И АНГЛИЯ са държави терористи,те покровителстват,обучават и въоръжават терористиТова са престъпници

154

Анонимен

преди 6 години

Абе "Ели" е мустакат руски ***.....

153

Миличкия

преди 6 години

Ели и останалите наивни хора тук просто си съкруших с безспорните си аргументи. Пътят ни е верен. Всеки друг съюзник би довел до нашето ликвидиране

152

Анонимен

преди 6 години

След пълната немощ на руското ПВО в Сирия, Путин ще трябва да подари С400 на Ердоган, а не да го продава.

151

Анонимен

преди 6 години

Щом Путин опря до Ердоган да търси помощ, нещата за Русия са много зле.

150

Отговор

преди 6 години

До До 151 Страна 153 Хич не се опитвай да правиш референдум за ЕС и НАТО, защото ще останеш ужасно разочарован.

149

Анонимен

преди 6 години

Пореден крах и излагация на руските геополитически възможности. Русия и Путин въздух под нищожно налягане бих казал космически вакуум.

148

Боби

преди 6 години

До мошеКазуса КосовоХашим Тачи плю на всичките усилия на ООН да оправи нещата - Бяха склонили Сърбия да си промени и конституцията даже.Та Хашим Тачи прочете написано от незнайно кой едно листче наречено ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА НЕЗАВИСИМОСТНа следващия ден или като се събудиха в Америка - САЩ Член на СС на ООН с право на ВЕТО призна Косово за НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА и готово - СЪЗДЗДЕ ПРЕЦЕДЕНТРФ много сериозно ги попита знаете ли какво правите?ЗНАЕМ ЗНАЕМКрим, Осетия и Абхазия - ЗНАЕМ ЗНАЕМ ЗНАЕМ ...

147

Анонимен

преди 6 години

Мила Ели. Моите уважения към теб. Умна жена си, но си твърде наивна. Светът е джунгла, опасна. Действат само законите на силата. Така е било и ще бъде. А силата сегаа не е Русия, а НАТО.