54

Анонимен

преди 6 години

Първо ракетите са изстреляни далече от руските бази.Второ от 105 ракети са унищожени 73.Руснаците също изпробваха действието на противоракетните си комплекси.И не правете аналог с агресията срещу Югославия,защото там с примитивна зенитна техника свалиха Селт,а побърканите войничета с хирургическа точност уцелиха къща в кв Горна баня.А участието на Франция е спорно,защото освен добре режисирани кадри на някакви истребители никой не е засичал френски самолети.

53

Анонимен

преди 6 години

Тези наистна са изтрещели, самозабрава, власт, алчност, наглост, измами, манипулации, слугинаж на САЩ, неспираща ислямизация, Брекзита, фалшив морал, надменност и унижения към народи които ги превъзхождат. Били ли сте във Франция и Англия? Като се разхождате по улиците на Линдон и Париж, колко истински французи и англичани сте видяли? Един на десет. И на всеки е ясно накъде са се запътили. И те раздават справедливост по света?? За САЩ знаем, където минат, трева не никне, войни и разруха.

52

Анонимен

преди 6 години

76 хахаха търпение викаш джуджето беше се укрило в миша дупка

51

Анонимен

преди 6 години

това момче е нямало детство, сега му се играе във война...Господи , дай още сили и търпение на Путин !!!!

50

Анонимен

преди 6 години

Ха ха руснаците май ще възобновят производството на остарелите системи заПВО.

49

Баболизец Храбър

преди 6 години

Макрончо иска да замаже липсата на координация.

48

Анонимен

преди 6 години

Тримата побърканяка които спретнаха цялата тази простотия, започнаха да си правят реклама, каква координация имало само??? И срещу кого, една разпиляна Сирия, която още им се опъва и не се предава. Какво става по света, кой от кой по-голям идЕот се добира до властта и започва идиотщини. Не мислят тези тримата самозабравили се "велики" ръководители, че особено въглища Франция и Англия ще има атентат след атентат. Ще загиват невинни хора. Не знам какво ще отговори Русия, но ще отговори.

47

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

До мишоТи си мислиш, че има свалени ракети, защото вярваш на патологичните лъжци...

46

мишо

преди 6 години

62, ти си мислиш , че няма свалени ракети ,защото вярваш на патологичните лъжци

45

Анонимен

преди 6 години

59 Голяма реклама нито една свалена ракета

44

смееех

преди 6 години

а умните ракети били произведени в Китай, ааахахахаха.

43

мишо

преди 6 години

Направиха страхотна реклама на руските про с 30 годишна давност.

42

СТРАНДЖАТА

преди 6 години

Путин към Тръмп, Макрон и Мей: Отлична координация...

41

има

преди 6 години

Има едно решение срещу наглостта и без мозъчието на западните лицемери. Путин да даде модерни оръжия и ядрени на Асад за да може да защити родината си и тогава ще гледаме как се изпаряват терористични кораби и самолетоносачи , че и някои държави....

40

За кураж

преди 6 години

Унили поздрави между неуспели престъпници.

39

Анонимен

преди 6 години

Първо пускат бомби без решение на съвета за сигурност на ООН, после ООН да вземе инициативата.................по-голямо лицемерие от това няма!!!

38

Анонимен

преди 6 години

Малкото френско петле да си гледа дъртата кокошка и да не се прави на велик.

37

Анонимен

преди 6 години

Микрон :) откога и той взе да разбира от военно дело?

36

kur

преди 6 години

za NATO

35

Зайко-Байко

преди 6 години

Големите военни бюджети, огромните рзходи, трябва да се оравдават по някакъв начин, по-добре външни контролирани конфликти, от колкото гражданско неподчинение или гражданска война. По подобен начин се оправдават и разходите за силовите структури , които пазят власт имащите. На народите, работа, камшик и данъци до припадък! Скалъпени обвинения от едната страна, откровенни лъжи и от двете.