201

;)

преди 6 години

Виждам - тролетариатът се вихри тук. САЩ и Ко. си направиха демонстрацията, руснаците се направиха на сърдити и се скриха в базата си, сирийците бяха натупани, но пъчат гърди, дезинформацията и пропагандата върви с пълна сила от всички страни.А истината е, че в Сирия няма невинни.

200

Do 276

преди 6 години

Руснаците в едно ги бива - да лъжат глупаците! Били свалени повечето ракети ахахахаа.Малко след ударите имаше изявление на правителството в Дамаск по сирийската телевизия в което изявление беше казано, че свалените ракети са 13! До колкото разбрах от други сериозни медии от томахоците няма нито една свалена ракета! А рунаците както винаги се оляха в лъжи. От 100 ракети 120 свалили ахахаха. Така е срамът за руснаците е голям и в момента медийната пропаганда и тролските фабрики работят на 200%

199

Анонимен

преди 6 години

Ракетите може да са 40г., но управеието им хай тек. Една томахоук струва 1мил.долара, едва ли има някой да изхвърли 100мил.долара за 3 завода които я имат стойност 3мил.длара.я нямат. Самата атака има за цел от геополитика до разучаване на ПВО възможностите на противника, руският контингент в Сирия не е участвал, Защо ли?

198

Анонимен

преди 6 години

Който не вярва,че тия ракети са свалени със стари ПВо системи ,ще му припомня ,че невидимият Стелт за който американците твърдяха че е едва ли не някаква извънземна технология само дето не казаха че може да се телепортация,сърбите го свалиха с ПВО СИСТЕМА на 30 години

197

Анонимен

преди 6 години

За каква успешна атака се говори!Това са страхливци,демагози и лъжци, които манипулират световната общественост с измислени военни цели,които са обстрелвали про форм.Жалки са!И никой не им дава правото да се месят по този нагъл начин в държавните дела на суверенна държава като Сирия! Да се връщат и мърсуват по родните си места. Иначе ще си навлекат ГНЕВА Божий!!!

196

Анонимен

преди 6 години

Свалили 70 ракети хахахахахаха пропагандата върви отново :))) защо 4 дена се изтегляха и криеха , като са сигурни кви свалячисаа :))) Кремълските лъжи няма край....съняя вече им продължава 80 години.

195

Анонимен

преди 6 години

Ха ха ударили инсталации за производство на химически оръжия,ако беше така всички те химикали щяха да са във въздуха и щеше вече да има стотици жертви.

194

до 257

преди 6 години

това е цялата истина !

193

Анонимен

преди 6 години

Три държави са обречени и е въпрос на време да истчезнат от картата на света... Томболата започва. познай и спечели. Кои са те ?

192

ММ

преди 6 години

На пресконференцията във Варна Ердоган съобщи, че е раздал на европейските лидери флашки с информация и снимки за истинските цели и методи на САЩ в Сирия. Странно защо никаква информация после не изтече. Нито един журналист ли не се добра до тези флашки?! А той каза в прав текст, че са намерили складове с оръжие и болници за лекуване на муджехидините, построени от "нашите стратегически партньори",т.е. САЩ. Защо всичко се покри?!

191

има

преди 6 години

Има едно решение срещу наглостта и без мозъчието на западните лицемери. Путин да даде модерни оръжия и ядрени на Асад за да може да защити родината си и тогава ще гледаме как се изпаряват терористични кораби и самолетоносачи , че и някои държави....

190

Анонимен

преди 6 години

Тия не могат да измислят нищо ново. Навремето беше същото - Садам бил имал оръжия за масово поразяване! Отидоха и унищожиха Ирак. После се оказа, че всичко е лъжа. И сега същото, Асад бил имал химическо оръжие! Дай да унищожим Сирия, па после ще се извиним... Много грозна картина е днешния световен ред! Щатите са държава на лъжата!

189

дядомраз

преди 6 години

Иракският сценарий 2. Лъжи и ракети,нефт и кръв. И позор за "демократична" Америка.Но поне тогава успяха да залъжат целия свят ,а сега никой не им вярва.Само Великобритания и то след голям натиск.НАТО им отказа подкрепа. Америка са сами както никога.

188

педрас

преди 6 години

До Анонимен С какво я смазаха? Че бутнаха няколко изоставени сгради и им свалиха 70 ракети? Или с това че доказаха че правото е винаги на по-силния и че демокрация съществува само в болни мозъци като твоя?

187

Taliban

преди 6 години

Космическите им сили се командват от чукча

186

Анонимен

преди 6 години

Е, нали Путин наоколо пъти обяви края на войната в Сирия и също толкова пъти изтегли космическите си войски !Немцов - не вярвайте нито дума на Путин !

185

Taliban

преди 6 години

Тръмп прекъсна оргазма на путин.хвани единия удари другия

184

Анонимен

преди 6 години

Докато големите си играят на стражари и апаши ние се готвим за нова вълна мигранти.

183

Анонимен

преди 6 години

Целия свят е изпукан .... 99% не разбират ,че шепа хора ни дърпат конците и ни карат да се самоунищожим ,за да правят лев. Дано скоро падне някой метеор да ни избие ,че сме смешни същества!

182

Анонимен

преди 6 години

Путин е велик политик и държавник.