54

Анонимен

преди 6 години

До Вангу41 В Сърбия също важи това правило.В Сърбия на жената се гледа,като на боксжво круша,а синовете смятат майките си за слугини.Дори се обръщат към тях с "кева",което означавакучка.Да не споменавам,за масовите изнасилвания на жени от всякакви възрасти,които извършиха сръбските войници по време,на Войната в разпадаща се Югославия,която предизвика Сърбия.

53

Анонимен

преди 6 години

До Вангу41 Сърбите са най-кръвожадните на Балканите,също като теб,всички хора,които не им харесват,трябва да се"изтребят до крак"?!Другите са руснаците,но те са диви азиатци.

52

Анонимен

преди 6 години

До Вангу41 В Сърбия също важи това правило.В Сърбия на жената се гледа,като на боксжво круша,а синовете смятат майките си за слугини.Дори се обръщат към тях с "кева",което означава ***.Да не споменавам,за масовите изнасилвания на жени от всякакви възрасти,които извършиха сръбските войници по време,на Войната в разпадаща се Югославия,която предизвика Сърбия.

51

Анонимен

преди 6 години

всеки може да прави момчета , но за да направиш женско трябва да си майстор от класа :)

50

Анонимен

преди 6 години

До 53Истанбулската конвеция иска да наложи сексуалната ненормалност като норма.Затова бяха против българите.Има си достатъчно закони,които защитават жените в България.В ИК няма нито един ред за защита на бременните жени и майките с деца,а се предвижда защита на транссексуални и тем подобни.

49

до 48

преди 6 години

До Анонимен 48,то щото пък българите са едни напреднали,мани,бегай,и те са в 18 век,ама преди новата ера,защо иначе реваха толкова срещу истанбулската конвенция,това са християнските им ценности,само мъжа е човек и на балканите най-много се вижда неандерталщината

48

Анонимен

преди 6 години

Нещо ми издиша тази информация..Пресилено звучи

47

Цар Симеон Велики

преди 6 години

Дойче веле трябва да се забрани на Балканите

46

bahmaamu

преди 6 години

Тия *** са по зле и от нашите *** бе ... това що е мюсли не е човек !

45

Анонимен

преди 6 години

Всичко това означава,че тези хора са примитивни и живеят в 18 век.Такива хора не бива да стават член на ЕС.Те нямат място в цивилизованият свят.

44

Анонимен

преди 6 години

Дали ще се роди момче или момиче зависи деня ,в който е правено секс.Ако се прави два дни или ден преди овулацията ще се роди момиче.Ако е в деня на овулацията момче.но дори и в деня на овулацията да се прави секс,ако е правен секс в предишните два дни пак ще се роди момиче.Сперматозоидите,които имат женско ДНК са по-устойчиви на киселинната среда на влагалището,но са по-бавни.А мъжките са по-бързи,но по-неустойчиви.

43

дедо Ташунко

преди 6 години

Примитивен народ са черногорците, след като живеят с предрасъдъците от преди 500 години. Няма нищо по-хубаво за родителите от това, да си имат женска рожба. Каквото даде Господ, трябва да се приема от хората с благодарност. Мъжка или женска рожба, все свои дечица са. Хайде сега катилите, слагайте минуси. Колкото повече минуси, толкова повече пъти ще си го преместя...

42

Зла свекърва

преди 6 години

Абортите са убийство. Мотивите на родителите може да са различни - не искат момичета, не искат деца, не искат да си развалят плановете, не искат да прекъсват работа и пр., но резултатът е един и същ - живото дете, което расте в утробата, е разчленено и измъкнато вън от лекаря, или е убито и тялото го изхвърля вън. Всяко дете е дар от Бога - и мъжкото, и женското. Всяко си идва с таланта, дарбата, и предизвиква същността ни - дали сме човеци, които обичат, или сме чудовища, които убиват.

41

Анонимен

преди 6 години

От цялата статия едно нещо не ми стана ясно. Какъв е този тайнствен метод за ранно откриване на пола на плода. Ако е амнеицентеза и ако има данни за увреждане на плода, тогава би трябвало нещо да се направи по въпроса. У нас амнеоценрезата масово се практикува, за да се открият генетични увреждания, дори когато рискът е малък.

40

Fallschirmspringer

преди 6 години

Твърдял съм ,че жените са неизползувания творчески ,научен ,развоен,културен потенциал на човечеството. Ако погледнем реално на тях принадлежи бъдещето.Като говоря за жени имам предвид умните, културни ,интелигентни и креативни жени , а не пласмасовите киборги,на които гледам като на не много сполучлив био-естетически и социален. експеримент.Просто в жените е събрана красотата и нежността на човешкшия род.А може защото през съзнателния ми живот винаги съм имал лични контакти с такива жени

39

Вангу

преди 6 години

Сърбите добре са искали да ги очистят до кракЛуди ора

38

Анонимен

преди 6 години

Изконни балкански ценности!

37

Анонимен

преди 6 години

В турция е същото

36

Саваж

преди 6 години

Това, ако е вярно, тези Монтенегровци са достойни диваци! Утре, бащите за мъже да ги женят, или глупаците ще започнат да се избиват за жени. Ама че *** народ.

35

онбашията

преди 6 години

много е глупаво това. то аз съм сексист и смятам че жените трябва да имат права не повече от децата, ама се радвам на дъщеря си и не държа да имам само момчета.